!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
A 12605-ös kérdésre mondanátok pár tippet!
Kösz<#conf>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

biomage
kösz

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Crokin
Feladatkezelõben (ctrl+alt+del) megnézed mi dolgozik oszt' kilövöd...

Repatarurgyán

biomage
nézd meg mi fut a memoriában

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

jakewyler
mit tok csinálni?

biomage
valami lefoglalja a vinyot

jakewyler
Válaszoljatok a 12627-re!!!!!!

biomage
ki gyártota a karit

pihi
Geforce MX 440 64 mb os videokártyához tud adni vki drivert? Nvidia honlapjárol nemtom egyszerüen letölteni pls

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

jakewyler
SEgítsetek!!!Néha játszok stb... és egyszerûen meg áll a gép 1 perc-re utána meg megy tovább!Tudja vki a problémát?

Bandi 18
nem

bigapó
láttam, hogy athlon64-ed van. 64 bites oprendszert használsz?

The Matrix has you...

Bandi 18
Felesleges Celot húzni

Azt szeretném kérdezni,hogy 2200mhz-es Intel Celeron procit lehet-e húzni.Ha igen hogy és mi a hátránya?
biomage
milyen táp van benne

NeoMaN
táp, hûtés (cpu), alaplap....

Táp, alaplap kondik...
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A beteg egy P3as 850-es 256 ram 80g vinyó abit BE6-II-es alaplapban alap AGP-s videókártyával és WIN ME oprendszerrel.
A probléma lényege ,hogy BOOT után 20-25 másodpercen belül autómatikusan reboot-ol a gép.
Minden ki lett cserélve a gépben és ennek ellenére nem hajlandó rendesen mûködni.
Kérem a hozzáértõket illetve akinek van egy okos ötlete az írjon ,hogy mit lehet tenni!
Elõre is köszönöm!

Sydious<#falbav>
Bandi 18
Figyu és nekem 4 év alatt merült le utána vettem egyet bírta 3-4 hónapig errõl csak ennyit

grebber
Nincs fél éves se.

Next PC upgrade: 2022

Bandi 18
Ilyen nekem is volt amíg ATI kártyám volt úgy oldottam meg hogy fetettem a laphoz a legújabb drivert és a vidcard-hoz is de 1 hónap múlva eladtam mert idegesített

Bandi 18
Valszeg kimerült az alaplapon a kis elem

grebber
Az miért van hogy a gépem bekapcsolás után nem indul mivel törölte a BIOS beállításokat? Ha visszállitom elindul de miért törli?

NeoMaN
túlmelegedés, IDE kábel, TÁP, ram, vinyó, lap, fast writes stb. bármi lehet.
ebbõl sztem elsõ a túlmelegedés amit célszerû megnézni...

Bakutyin
ded valami olyasmi...nagyobb pályák betöltése pl...

M@TriX
biztos 3D alatt, nem olyankor ha terheled a proct? videótömörítés, játék stb?
mert lehet valamely hûtéseddel vana gond. vagy proci vagy vidkari...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bakutyin
Félreérthettél, nekem más jellegû a nyûgöm.

"3D alatt a gép lefagy, de nem a szokványos kimerevedõs módon, hanem a következõképp: monitor kikapcsol /standby/, minden lefagy, olyan mintha a gép lekapcsolta volna magát, de nem, mert a ventik mennek!"
nekem nem ilyen...egyszerûen kikapcsol...mindha megnyomtam volna a resetet...a probléma hogy eszem ágában sincs megnyomni😄

NeoMaN
olvasd el a #12604-es kommentem, és az azt megelõzõt....
ugyanez volt a bajom..

Bakutyin
Remélem jó helyre írok, de már az idegösszeroppanás kerülget...
Problémám: A számítógép minden elõzetes hibaüzenet nlkül kikapcsol futás közben. Rendszerint csak akkor ha elindítok/bezárok valamilyen programot, vagy csinálok valami nagy teljesítményt igénybevevõ dolgot...
-Kikapcsolás utáni felálláskor az alábbi üzenet fogad:"A rendszer súlyos hiba után állt helyre...hibaüzenet küldése..stb" a windows felkínál egy lehetségest megoldást is:[ http://support.microsoft.com/?kbid=293078 ]...mondanom sem kell teljesen hatástalan, nem ér semmit se a hardwaregyorsítás minimalizálása se új videokártya driver installálása<#boxer>
Gyanakszom: valami érintkezési hiba?...netán az áeamkimaradások?...nemhiszem mert csak mióta új vinyót kapott csinálja ezt a marhaságot.
Tanácsolták nekem hogy nézzem meg a vinyót vmi "HDD nézegetõ progi"val....namost ez nemtudom micsoda...ha ti sejtitek mirõl van szó konkrétan milyet tudnátok ajánlani?
---Nagyonszépenkérem ha van vkinek egy kis ideje, és tudja a hiba okát jó szájbarágósan írja már le nekem privátba vagy ide...Elõre is köszönöm.

ja és a paraméterek, hátha ez segít😊 XP pro-m van gf4mx440,itel celeron 2GHz, 512RAM.

REALista
A monitor 85Hz-re van állítva de mégis kilép!Egyébként más monitorral is kipróbáltam és ugyanaz volt az eredmény!

NeoMaN
Olyan képfrissítési frekvenciára vált a VGA, amit a moncsi nem tud megjeleníteni, ezért safe-be kapcsol. Állítsd 85Hz-re a monitort, úgy tuti menni fog 1024*768-ban. Egyként nekem akkor volt ilyen amikor "túlhúztam" a monitorom, és volt amikor bírta a 89Hz-et, volt amikor nem... :Ð
(a doom3 meg alapból 60Hz-en van, azért megy).

REALista
Csá mindenkinek!

Elöszõr is a konfigom: MSI K8T Neo FSR Alaplap, Inno GeForce FX5900XT 128MB videókártya, 120GB 7200 HDDSeagate winchester, 2*512 Mb DDR PC 3200 Samsung RAM, AMD Athlon64 3000+ proci, 400W Miditorony ház Mercury Topáz, Pioneer DVR-108 DVD író,SAMSUNG SyncMaster 793MB

A probléma a következõ: Nagyon sok játéknál /pl:HL2,SWAT,Fable,Exigo stb/ elõfordul hogy játék közben vagy már a menüben egyszerüen eltünik a kép és egy vilogó és össze-vissza mozgó HZ? felirat jelenik meg majd egy idõ után ujra indul a gép.Gondolom Hertz- et jelent de nem biztos.Biztos hogy nem a gépigénnyel van baj mert néhány shareware játéknál is elõfordult,
viszon a DOOM3 -mal nem volt probléma.<#help>

U.I:A monitorral nincs baj már az elõzõnél is ezt csinálta.

REALista

NeoMaN
Kösz a segítséget mindenkitõl, úgynézki megoldódott a problémám --> #12568.
Leszedtem a prociról a hûtõt, kitakarítottam (tele volt porcicával), újrapasztáztam. 2 óra Q4 után sem fagyot, és a démárkok is lefutnak többször egymás után gond nélkül. A proci idle hõfoka 49-rõl 38-ra esett vissza. Fura azért, mert mondom eddig max 50-51 fokot láttam terhelés alatt a CPU-nál, nem hittem hogy hûtés probléma...(nyáron láttam 60-at is, mégse volt fagyás).

Crokin
Köszi, ezt én is kipróbálom otthon, mert van egy pár sec-es holtidõ ami ettõl lehet.

Repatarurgyán

ez pedig egy viccc..vazeee,de sajnos igy van..

Alap! Holnap nagyon nagyképûen fogom felhivni. <#wink>

NeoMaN
Szívesen, nálam ez az elsõ amit win install után belövök. 😊

renccergizdát meg csókotassuk! :Ð

Köszi! Megcsináltam tényleg az volt a gond!THX!<#worship>

ne reménykedj....

RelakSfromhome
azt nyomkodom 😄

Egyébként akkor meg folyton leállna, de az õjraindulás után folyamatosan megy

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Met
nincs beragadva a power vagy reset gomb?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RelakSfromhome
vinyót is lehúztam, és csinálja.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bandi 18
ilyet már hallottam havernál és akkor a vinyó volt rossz az is felpörgött majd leállt

RelakSfromhome
Nah, már a hajamat tépem!
Unokatesóm gépe:
Ha bekapcsolom, az atyaúristen is felpörög, majd leáll, majd megint felpörög, de semmi egyéb nem történik.

Elõször a kodegány tápra gondoltam, de nem. Ha mindent leszedek, akkor csak a memória miatt panaszkodik, de pl a videókártyát nem hiányolja.

Asrock alaplap, P4I450. Tönkrement volna, vagy mi?

NeoMaN
pedig eccerû a dolog, belsõ hálózati IP-címet keres (ami nincs ugyebár, mert gondolom a netet kapod azon).
Ha megadsz neki bármi szart amit elfogad, nem kell várni a bekapcsolás után semmit, rögtön menni fog minden.
A lényeg, hogy a hálózatok-tulajdonságokban a HELYI HÁLÓZAT-hoz adj neki IP címet kézzel...

Elõször azt hittem azért nem válaszoltok mert lámaságot kérdeztem. De ma bevittem a gépemet a céghez és a rendszergazda se tudott vele mit kezdeni. Ha felinstallom az alaplapi hálókártyát egyszerûen késve indul a videpkártyám meg a tûzfalam bekapcsolás után. Pls aki tudja miért lehet ez az segitsen. HELP!!! <#help>

grebber
Most direkt emiatt a 2 év után mozgás zörgés után vettem egy Samsungot melyre 3 év gari van 😄 ez 3 év után fog behalni csak 😄

M@TriX
azt én is, nekem 3-4 éves 80GB-os winyómon van a rendszer már 2-3 éve
ha valami zörög benne az gáz, de nem tartom valószínûnek, hogy az lenne a gond, mert akkor miért megy be csökkentett módban szóval.
ez általában azért van, mert nem tölt be sok modult, ami jelen esetben azt jelenti, hogy elindul a win.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Amugy szerintem a vinyó a ludas a dologban.
Az a baj hogy 2 éves csak és ha kézbe veszem és mozgatom valami zörög benne.
De a másik vinyoval ugyan az a helyzet. 2 évig birják csak ?kétlem.

M@TriX
én sem, de az nem az én gépem volt 😉