!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz<#conf>#conf>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A beteg egy P3as 850-es 256 ram 80g vinyó abit BE6-II-es alaplapban alap AGP-s videókártyával és WIN ME oprendszerrel.
A probléma lényege ,hogy BOOT után 20-25 másodpercen belül autómatikusan reboot-ol a gép.
Minden ki lett cserélve a gépben és ennek ellenére nem hajlandó rendesen mûködni.
Kérem a hozzáértõket illetve akinek van egy okos ötlete az írjon ,hogy mit lehet tenni!
Elõre is köszönöm!
Sydious<#falbav>#falbav>
Next PC upgrade: 2022
ebbõl sztem elsõ a túlmelegedés amit célszerû megnézni...
mert lehet valamely hûtéseddel vana gond. vagy proci vagy vidkari...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"3D alatt a gép lefagy, de nem a szokványos kimerevedõs módon, hanem a következõképp: monitor kikapcsol /standby/, minden lefagy, olyan mintha a gép lekapcsolta volna magát, de nem, mert a ventik mennek!"
nekem nem ilyen...egyszerûen kikapcsol...mindha megnyomtam volna a resetet...a probléma hogy eszem ágában sincs megnyomni😄
Problémám: A számítógép minden elõzetes hibaüzenet nlkül kikapcsol futás közben. Rendszerint csak akkor ha elindítok/bezárok valamilyen programot, vagy csinálok valami nagy teljesítményt igénybevevõ dolgot...
-Kikapcsolás utáni felálláskor az alábbi üzenet fogad:"A rendszer súlyos hiba után állt helyre...hibaüzenet küldése..stb" a windows felkínál egy lehetségest megoldást is:[ http://support.microsoft.com/?kbid=293078 ]...mondanom sem kell teljesen hatástalan, nem ér semmit se a hardwaregyorsítás minimalizálása se új videokártya driver installálása<#boxer>#boxer>
Gyanakszom: valami érintkezési hiba?...netán az áeamkimaradások?...nemhiszem mert csak mióta új vinyót kapott csinálja ezt a marhaságot.
Tanácsolták nekem hogy nézzem meg a vinyót vmi "HDD nézegetõ progi"val....namost ez nemtudom micsoda...ha ti sejtitek mirõl van szó konkrétan milyet tudnátok ajánlani?
---Nagyonszépenkérem ha van vkinek egy kis ideje, és tudja a hiba okát jó szájbarágósan írja már le nekem privátba vagy ide...Elõre is köszönöm.
ja és a paraméterek, hátha ez segít😊 XP pro-m van gf4mx440,itel celeron 2GHz, 512RAM.
(a doom3 meg alapból 60Hz-en van, azért megy).
Elöszõr is a konfigom: MSI K8T Neo FSR Alaplap, Inno GeForce FX5900XT 128MB videókártya, 120GB 7200 HDDSeagate winchester, 2*512 Mb DDR PC 3200 Samsung RAM, AMD Athlon64 3000+ proci, 400W Miditorony ház Mercury Topáz, Pioneer DVR-108 DVD író,SAMSUNG SyncMaster 793MB
A probléma a következõ: Nagyon sok játéknál /pl:HL2,SWAT,Fable,Exigo stb/ elõfordul hogy játék közben vagy már a menüben egyszerüen eltünik a kép és egy vilogó és össze-vissza mozgó HZ? felirat jelenik meg majd egy idõ után ujra indul a gép.Gondolom Hertz- et jelent de nem biztos.Biztos hogy nem a gépigénnyel van baj mert néhány shareware játéknál is elõfordult,
viszon a DOOM3 -mal nem volt probléma.<#help>#help>
U.I:A monitorral nincs baj már az elõzõnél is ezt csinálta.
REALista
Leszedtem a prociról a hûtõt, kitakarítottam (tele volt porcicával), újrapasztáztam. 2 óra Q4 után sem fagyot, és a démárkok is lefutnak többször egymás után gond nélkül. A proci idle hõfoka 49-rõl 38-ra esett vissza. Fura azért, mert mondom eddig max 50-51 fokot láttam terhelés alatt a CPU-nál, nem hittem hogy hûtés probléma...(nyáron láttam 60-at is, mégse volt fagyás).
Repatarurgyán
Egyébként akkor meg folyton leállna, de az õjraindulás után folyamatosan megy
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Unokatesóm gépe:
Ha bekapcsolom, az atyaúristen is felpörög, majd leáll, majd megint felpörög, de semmi egyéb nem történik.
Elõször a kodegány tápra gondoltam, de nem. Ha mindent leszedek, akkor csak a memória miatt panaszkodik, de pl a videókártyát nem hiányolja.
Asrock alaplap, P4I450. Tönkrement volna, vagy mi?
Ha megadsz neki bármi szart amit elfogad, nem kell várni a bekapcsolás után semmit, rögtön menni fog minden.
A lényeg, hogy a hálózatok-tulajdonságokban a HELYI HÁLÓZAT-hoz adj neki IP címet kézzel...
ha valami zörög benne az gáz, de nem tartom valószínûnek, hogy az lenne a gond, mert akkor miért megy be csökkentett módban szóval.
ez általában azért van, mert nem tölt be sok modult, ami jelen esetben azt jelenti, hogy elindul a win.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az a baj hogy 2 éves csak és ha kézbe veszem és mozgatom valami zörög benne.
De a másik vinyoval ugyan az a helyzet. 2 évig birják csak ?kétlem.