!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az nem lehet, hogy olyan frekire vált amit nem bír a monitor? Milyen nvidia amúgy és melyik driverrel próbálkozol?
ennyit kéne tenni
Semmit nem kéne beüzemelned, csak bedugod és mûködnie KELL.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Lehet cd hiba, volt ilyen anyaghibás nekem is, ezzel ISO-t csináltam visszairva no gond.
Egy probát megér.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
ha más nincs a másik kábelen akkor minden ok, ha van valami akkor aszerint, hogy az master-e vagy slave aszerint kell raknia jumpert (kis pöcök a winyó végébe), kis leírás valahol a winyón, vagy legfeljebb a leírásában található.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?
A winfos frissítés ugyebár feltesz egy rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszközt (gyk. antispyware-t). Na most ez hol van, hogy lehet elindítani? Gondoltam megnézemmá milyen, de nem találom sehol...
:Ð
winsux
speedfan +van
active smart +van
hdtune +van
(legújabb)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
És az enyémbe nincs mert a házat külön máshol vettük és nem volt semmi ventillátor....
😞(
Elég gáz de elviszem a gépeshez és megkérdezem amjd...az a biztos...kössz mindent
Vagy probald meg egy másik halokartyaval. Vagy a kábelt probald egy másik gépbe dugni.
na vázolom:
Az a problémám, hogy a számítógépemen nemmegy a net vagyha megy akkor pár kb/seccel.A hibaelhárító azt mondja, hogy a kulcsfontosságú portokkal van baj.
A gépbe 2 hálókártya van eggyikbe a net a másikba a hálózatai kábel megy.Már leformáztam a gépet de a probléma nem oldótott meg.A gépen Xp pro van.Eddig már sokmindent kipróbáltam de a hibára nemjöttem rá ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.
vedd le a ház oldalát és próbáld úgy, ja és nézd meg megy-e rajta a venti
Nem lehet hogy monitor a baj?
Mert azt akarom hogy minden tisztán legyen....hogy csak az 5.10-es cataylist legyen fent és kész!
Nem.
2 játékba van ien grafikai hiba eddig mert 2 játék van fent a gépemen.
Az egyik az age of 3. ott ien pontok vannak meg villognak a pályán és a pályán kívül fõleg.
A másik a 18 WOS Convoy ott pedig ien csövek vannak itt-ott a pályán...szoval a kamionom tetején eccer csak megy felfele egy nacs csõ
Meg a többi kamionon is!
Ha nem értitek akkor adja meg vki az msn címét és elküldöm hátha tud segíteni....köszi szépen
az én címem: [email protected]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
4GB-os file, vidd el egy haverhoz akinek NTFS-e van aztán kicsomizod és kész is...
I will use google before asking stupid questions.