!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg oldodott a próbléma 😄. Az elemeknél volt némi nemü gond az érintkezéssel Most már minden tök jó 😄
NeoMaN
Táp simán lehet. De inkább egy win install szerintem.
Az nem lehet, hogy olyan frekire vált amit nem bír a monitor? Milyen nvidia amúgy és melyik driverrel próbálkozol?

WOW
Ezt én is így csináltam csak nem akar elindulni.Az lehet,hogy kevés neki a táp?Vagy szar a kártya?

saviola
Jah. A winxp-vel nem szabad drivert telepíteni fõleg úgy hogy a régi fenn van.

NeoMaN
elõzõ kártya driverét uninstallálni - gépet kikapcsolni - új kártyát betenni és a gépet bekapcsolni - NEM ENGEDNI A WINFOSNAK HOGY TELEPÍTSEN AKÁRMIT IS - nvidia forceware drivert telepíteni - kérdésnél gépet újraindítani

ennyit kéne tenni

WOW
Sziasztok!A problémám a következõ.Vettem egy uj vga kártyát(nvidia).Berakom az uj kártyát a windows felismeri,hogy uj hardver van a gépben.Telepítem a drivert.Utána ujraindul a gép.Megjelenik a win xp felirat és amikor bekéne jönnie a windowsnak akkor fekete lesz a képernyõ.Ha a régi kártyámat visszateszem akkor megint müködik minden.Mi lehet a probléma?Tud valaki segíteni?

saviola
Lehet hogy az optika szart be

saviola
Jah így kell, lennie elvi. és az is fura hogy minden megy csak a mozgatás nem.

NeoMaN
Nem akarlak elkeseríteni, de általában a rossz minõségû A4tech egerek csinálnak ilyet. Sztem cseréltesd ki (vagy esetleg szar benne az elem?).
Semmit nem kéne beüzemelned, csak bedugod és mûködnie KELL.

HALIHÓ!! Kaptam 1 rádiós - optikai egeret asztali töltövel. Van 1 kis gondom a görgöt és a gombokat sikerült már müködésre birnom da a krúzor megsem mozdul. Mit tegyek, segítsetek légyszi.
Rendben.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

NeoMaN
miva?

van itt valaki?
Banyapapa
vagy probáld ki a dvddecrypter progit,és lemezröl csinálj ISO-t, pár perc alatt megvan.

Lehet cd hiba, volt ilyen anyaghibás nekem is, ezzel ISO-t csináltam visszairva no gond.
Egy probát megér.

thx

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Bandi 18
szerezd meg újból mert úgy látszik megsérült

Van egy Max Payne 2 Cd-m aminek a telepítése küzben kiírja hogy korrupt meg minden és nem tudja telepíteni a z adott fájlt. Rámegyek hogy kihagyás, feltelepíti, de nem indul el! Mit csinálljak??

NeoMaN
prticionálni kell azért... 😊

quack
köszi szépen. szal akko biosba se kell buzerálni, csak elinditom a vinfost és felismeri azt csók?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

M@TriX
a legegyszerûbb az ha nem arra a kábelre dugod, amelyiken a rendszerwinyód van.
ha más nincs a másik kábelen akkor minden ok, ha van valami akkor aszerint, hogy az master-e vagy slave aszerint kell raknia jumpert (kis pöcök a winyó végébe), kis leírás valahol a winyón, vagy legfeljebb a leírásában található.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

quack
lenne egy nagyon hülye kérdésem: Vettem egy új vinyót, egyelõre még nem akarom h ez legyen az elsõdleges (szal ne errõl bootljon hanem a régirõl), csak mûködésbe akarom hozni. Mit csináljak, hova kössem? <#wilting><#lama><#lama><#lama>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

2 kártya van benne nemhiszem hogy egyszerre mind a kettõ meghalt volna.most az összes vinyót leformázom hátha😊

Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?

David01
Egyszerû vegyél egy uj kartyak lehet hogy csak egyszerûen elromlott 😊

NeoMaN
Bocs, mindegy, itt legalább van pörgés...
:ÐÐ

NeoMaN
Kérdés:

A winfos frissítés ugyebár feltesz egy rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszközt (gyk. antispyware-t). Na most ez hol van, hogy lehet elindítani? Gondoltam megnézemmá milyen, de nem találom sehol...

winsux

már kipróbáltam másik gépen és megy de nekem speciel azon a gépen kell😊 és senkise tudja milehet a baja

MaSzKa
Valami SMART progi kellene ezeken kívül:
speedfan +van
active smart +van
hdtune +van
(legújabb)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

saviola
ok kösz. szerintem is azzal van a baj pedig nem egy olcsó táp

David01
Probalj tápot cserélni. Szerintem ott lessz a gubanc. A kábelt vidd el egy ismerõsnek és probaljatok ki ott, ha ott megy rendesen akkor annak semmi baja.

Vviikkttoorr
Most hallom hogy a ventillátort házzal együtt rakják bele....
És az enyémbe nincs mert a házat külön máshol vettük és nem volt semmi ventillátor....
😞(
Elég gáz de elviszem a gépeshez és megkérdezem amjd...az a biztos...kössz mindent

saviola
Hali! Nekem van egy fura jelenségem kb 5 hónapja kezdõdött azzal hoyg nem tudtam bekapcsolni a gépet nem kapott áramot. Kicseréltem a tápkábelt és utána egybõl ment, aztán egy idõ múlva ugyan ez erre fogtam a régi táp kábelt és bedugtam, aztán megint mûködött, de mindig visszatér ez aprobléma és ezt akét kábelt cserélgetem. Mi lehet baj?

David01
Lehet hogy a netkábel ludas probald meg a halokartyat kicserelni.
Vagy probald meg egy másik halokartyaval. Vagy a kábelt probald egy másik gépbe dugni.

Hello all kéne egykis help.
na vázolom:
Az a problémám, hogy a számítógépemen nemmegy a net vagyha megy akkor pár kb/seccel.A hibaelhárító azt mondja, hogy a kulcsfontosságú portokkal van baj.
A gépbe 2 hálókártya van eggyikbe a net a másikba a hálózatai kábel megy.Már leformáztam a gépet de a probléma nem oldótott meg.A gépen Xp pro van.Eddig már sokmindent kipróbáltam de a hibára nemjöttem rá ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.

NeoMaN
szerintem túlmelegszik a videókártyád
vedd le a ház oldalát és próbáld úgy, ja és nézd meg megy-e rajta a venti

Vviikkttoorr
De amúgy a mappáimba és sok gelyen is vannak ien sok kék pötty egy helyen!
Nem lehet hogy monitor a baj?

Vviikkttoorr
Ha rámegyek hogy ati uninstall all applications akkor mi fog történni?
Mert azt akarom hogy minden tisztán legyen....hogy csak az 5.10-es cataylist legyen fent és kész!

Vviikkttoorr
Heló!
Nem.
2 játékba van ien grafikai hiba eddig mert 2 játék van fent a gépemen.
Az egyik az age of 3. ott ien pontok vannak meg villognak a pályán és a pályán kívül fõleg.
A másik a 18 WOS Convoy ott pedig ien csövek vannak itt-ott a pályán...szoval a kamionom tetején eccer csak megy felfele egy nacs csõ
Meg a többi kamionon is!
Ha nem értitek akkor adja meg vki az msn címét és elküldöm hátha tud segíteni....köszi szépen
az én címem: [email protected]

Shep
van egy olyan parancsocska, hogy convert na azzal simán lehet én nemegyszer megcsináltam élõ rendszer alatt, semmi gond nem volt vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeoMaN
én csináltam többször is FAT->NTFS
visszafelé már gázosabb... 😊

[NST]Cifu
Minden probléma nélkül lehet átkonvertálni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

M@TriX
ki is próbáltátok már? én biztos nem játszadoznék vele, de ha ti mondjátok...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

NeoMaN
windowsban alapból át lehet konvertálni formázás nélkül...

Metwork
Partition Magic-el lehet konvertálni

I will use google before asking stupid questions.

M@TriX
helyes, mondjuk azért nézd meg, hogy nem-e hibás és ha jó akkor nyertél 😉

Tufa
valamilyen csoda folytán kicsomagolta a filet, nem igazán értem hogy hogyan tette ezt, de nem zavar 😄

M@TriX
nemigazán 😊 (szerintem)

4GB-os file, vidd el egy haverhoz akinek NTFS-e van aztán kicsomizod és kész is...

Tufa
Format nélkül nincs lehetõség áttérni NTFS-re, ugye?

Tufa
ezt pontosabban hogy? a kitömörítést sem fejezi be, tehát nem tudok darabolni vele

Metwork
nem darabolja fel, azt fogja írni, hogy megtelt a lemez

I will use google before asking stupid questions.

NeoMaN
illetve talán kicsomizod, és automatikusan feldarabolja 1 gigás szeletekre....