!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mert speedfan ezt mutatja:
HDDtune meg ezt:
Plussz everest se jelez hibát,de akko most mi a igaz?😛
Mert akkor biztos driverhiba. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy leszeded a drivert (eltávolítod), és teljesen újra felrakod. Esetleg lehet szórakozni a beállításokkal (vedd le pl. minden beállítást minimumra).
Milyen hibák amúgy? És milyen játékban?
Van abból hátrányom hogy a pci e x4 be megy az msi 6600gt?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Tudja valaki milyen hangkártya a PnP sound Chip,és 98 alá kéne driver hozzá.
Thx elõre is.
Egy bizonyos játékban ien különféle grafikus hibák vannak!
És nem tudnátok valami tippet adni hogy mit lehetne ezellen tenni mert már rengeteg ati drivert letöltöttem és mintha ott se lennének..semmi különbség...
valszeg az autorunnal van a gond, esetleg azt egy tweaker progival állítsd le.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kaptam kölcsön egy eredeti DVD filmet, beraktam a pc-be, majd 10 másodperc után lekapcsolt a gép. Elötte semmilyen probléma nem volt a géppel és az Xp-vel sem. Újra beindítottam, majd beraktam dvd-t és megint lecsapta, és ezt még kétszer megtette. Egyébként az asztali dvd lejátszó simán lejátszotta a filmet.
A baj az, hogy azóta már többször megismétldött a jelenség más cd illetve dvd lemez behelyezése után is, de nem minden esetben.
Mi lehet a baj?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ha elfér akkor tegyél kettõt arra az oldalára ami látszik😊
I will use google before asking stupid questions.
I will use google before asking stupid questions.
Inno gf 6800as karim van! Venni akarok rá egy zalman 700cu vga hûtõt. Ehhez adnak memória hûtõbordát is amit elméletileg a kártya mindkét felére fel kell tenni!
Kérdésem az lenne, hogy ennek a kártyának a hátulján nem látszanak a fekete memória lapok attól még fel tehetem a hátuljára a bordákat ??
Remélem tiszta mirõl beszélek nem tudtam szebben megfogalmazni.
szóval minden csak idõ és elsõsorban pénz kérdése 😉
pedig 2 filmet összefûzni egyszerûbb
na, mindegy itt van leírás mindenféléhez
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ugyebár a virtual dub-al rá lehet "égetni" a feliratot az avira..
(itt olvastam 😊)
Letöltöttem,de hülye vok hozzá <#wilting>#wilting>
Vki el tudná magyarázni,hogy mi a halált kell csinálni ? <#wilting>#wilting>
haver gepe ment 3 napot non stop..leginkabb csak toltesre volt hasznalva...
az alaplap ASUS es juliban vettuk.
ujrainditasnal megszolal fekete kepernyonel a gep: SYSTEM FAILED CPU TEST
vagy cpu test system failed?? mindegy...
a lenyeg hogy nem indult el sehogysem.
szetszedtuk osszetettuk a gepet de semmi.
Jo oke..elmentunk az itteni egyik legkomolyabb pc boltba (tigerdirect.com)
amikor en voltam 1 evvel ezelott 50 dodoert kb 10 ezer ft ert nezik at a gepet hogy mi a baja.. erre most kinyogtek hogy 50 dodoert itt kel hagyni a gepet 1 hetre... mi kb fel oranyira lakunk onnan) es mi van ha most kell a valasz? -kerdezzuk.
aszondja a csako 130 dodo...
MIVAN???? mi a jo budos ****rol beszelsz???
130 dodo.. tehat hasrautve 25 ezer ft.. cak a vizsgalas.. -ANYAD... adjatok egy uj alaplapot... 100 dodo.. MSI alaplap majd ha nem ez a baja akkor jovairhatjatok mint vizsgalasi koltseg.. CSUMIIIIIIII... hazajottunk osszeszereltuk es mukdott is.. mondjuk az ASUS szetszerelesnel erdekes volt hogy a Tt cpu venti magaval rantotta a p4 chipet is... kirantotta a helyerol ugy hogy az rendesen le volt zarva!!!!
nahde mindegy.. mostmar megy.. szerencsere.. es 30 napos gari volt az asusra..szal max a gyartohoz tudjuk visszakuldeni...
csak sajna egy vincsi megpusztult... nem porgeti fel a gep😞
pedig fontos adatok lehetnek rajta.. lehet hogy csak a tapcsatija halt meg????
meg lehetne menteni vhogy? aki tud valamit az pls privizzen meg!! koszike elore is
Lenne egy kis problémám egy asus x800xl extreme pci-e karival!
Most dobtunk össze egy gépet az öcsémnek többek között ez a kártya is helyet kapott!
Amikor feltelepítem a videokártya drivert ujraindítás után nem bootol be a windows xp!
Gyári driverrel is és a legújabb catalysttal is ezt csinálja!
Ötleteket várok a probléma megoldásához!köszi elõre is!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A régi ramok is benne vannak?
Bios frissítés?
miért ha az alaplap nem támogatná akkor elindulna a gép?
mert ez állandóan újraindul és rendszerhibár ír ki
de azt modnja kb 5 * újra indul és jó
Alaplap támogatja? Másik slotba próbáltátok?
most vett 1024 ddr400 as ramot a gépébe.eddig tökéletesen mûködött de most hogy berakta a ramot állandóan újra indul meg ilyeneket csinál!a ram új szal az sztem jó
én arra tippelek hogy a táp nem bírja
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
van egy gondom
videókártyát cseréltem, FX5200 -rõl ATI 9550-re, a drivereket levette, feltettem a netrõl a legfrisebbeket és mégis lefagy néha a gépem. FIFA 2005-ben például meccs közben is, meg ha a Create Player menüt választom akkor 100%-osan megáll.
Ujrainstalálás segít?
olyan gondon van hogy a mediaplayer nem tudja lejatszani csak
az mgi video wave progi.
Tudom vmilyen codec baja van csak nem tudom mi kell hozza
Akkor rakd fel az M$ ICS (Internet Connection Sharing) progit (itt találsz angol nyelvû leírást róla)