!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Nincs valakinek olyan Nvidia Drivere ami még jó Gef. 2 mx-hez? <#idiota>

vki
hi!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg akarom osztani a netem két gép között, de egy WiFi hálózat felállításán gondolkodom. Az egyik kérdés, hogy nehezebb-e megcsinálni, mint egy normális hálózatot, vagy semmi gond nincs vele. A másik, hogy néztem egy Microcom WiFi Broadband Router-t, amihez jár két Microcom WiFi USB Adapter 11g. Ez így együtt 30e-be kerül, szal érdemes megvenni, vagy nem. A segítségeteket elõre is köszönöm.

ACER Aspire 5738ZG

Carlos
Értem.
Megpróbálom majd!
Köszönöm szépen!
Szóval szerintetek nem szar az alaplap, csak nem raktam fel a drivert hozzá.
Ez kicsit megnyugtató!
Amúgy defaultból a Raid-es alaplap miért nem ismeri fel az alaplap a kommersz ATA vinyókat?

Þór vígi þessi rúnar

Amikor elkezded telepíteni az xp-t, a bejelentkezõ képernyõ után nem sokkkal megjelenik alul egy szöveg, hogy nyomj F6-ot ha másik gyártó vezérlõjét szeretnéd telepíteni(esetedben a raidet). Miután megnyomtad megvárod amíg befejezi a konfigurálást, majd elkéri a lemezt.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

netrõl letölt driver, ki ír floppyra, bootnál F6, begyömöszköl orrába, ennyi

\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"

Carlos
#12825-re NeoMaN ???
Fontos lenne, mert a gépem így eléggé a sz*rt sem ér kategóriába tartozik, én meg nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.

Þór vígi þessi rúnar

elméletileg igen, gyakorlatilag táp függõ (elbírja a gagyi is de nem biztos hogy maradéktalanúl kitudja szolgálni)

NeoMaN
attól függ milyen proci, milyen vga van még mellette
meg monnyuk milyen a táp?

Helosztok azt szeretném kérdezni ,hogy egy 300 watt-os
táp elbir két vinyot mert most akarok venni egyet még és csak arra lenne pénzem új tápra most nincs.
ja es a kis led csak zolden pillog, ha ez esetleg segit valamit...?!
Sziasztok!
Segitseget keresek, gondolom jo helyen jarok....
Az a gondom, hogy nem ir a CD irom. Ugy csinal, mintha megirna a CD--t de bele sem kezd. Volt, hogy hibauzenetet irt ki, hogy ervenytelen csomagmeret, akkor sem irt a CD-re 😊 igy sem ugy sem 😊
NEROt hasznalok, nme alitottam semmit be, minden az alapon van.
Mit javasoltok????

Elore is koszonom.
Nem téma, ha nem érted.

Carlos
Nincs. Kellene?
Hogy kell? Miért kell?
Még XP telepítés elõtt kell?
Nem kaptam kisfloppy-t csak egy CD-t az alaplaphoz.

Þór vígi þessi rúnar

ha a dual kiosztásba teszed és sípol a gép, akkor tedd single kiosztásba. a memek behelyezését megtalálod az alaplaphoz kapott leírásban, vagy ha nincs meg akkor a neten

NeoMaN
õõõ, raid vezérlõ kisfloppyról telepítve ven?

THX

ha nem müxenek dualban, akkor automatikusan single, semmit sem kell állítani

Carlos
Hatalmas az én problémám!

Szombaton vettem egy Asus P5Gd2-es alaplapot, 1 gb memóriát, 3 Ghz-s procit, és egy 6600Gt-t.

Az alaplapon 2 Raid és egy sima csatlakozó van. Az elsõ Raid csatlakozóra rákötöttem a két régebbi vinyómat (amit eddig használtam) a simára a DVD irót.

És innen kezdõdött a kálvária.
A bios-ban nem látszódott a Main fülnél a két ATA-s vincseszter, de a Boot fülnél a Hard Drives-nál ottvolt mindkettõ.
Amikor el akartam indítani akkor töltötte volna a régebbi XP-t, csakhát lefagyott, mert mindent kicseréltem alatta.
Egy Win 98-as bootdisk-en az Fdisk látta a két vincseszter mindkét particióját, de egy XP SP2-es már nem tudott feltelepülni, mert az Installer kiirta, hogy nincs benne Hard Drive.

Most a úgy van, hogy az alaplap sima csatlakozójában van az egyik vincsi és a DVD, így felment az XP valami egy óra alatt. Iszonyú lassú a vincseszter, mert nem UDMA-nak vagyminek látja, hanem csak PIO-nak(?).

Van valakinek valami ötlete?
Azért egy Asus Raid-es alaplapba csak be lehet rakni régebbi ATA-s vinyókat, remélem. Mit kellene a Bios-ban beállítani, hogy menjen?

Segítségeteket elõre is köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Lenne egy kérdésem: ASUS A8N-E Dual Channeles alaplapban lehet single-channelba is állítani a ramokat, ha dualban nem mûködnének?

NeoMaN
jaaj, nehogymár nincs azonnali csere másnap...
akit elhajtanak az meg is érdemli

OrioN the S
Miért? Még garanciás!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Met
nem hinném, hogy ki fogják cserélni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

OrioN the S
Én arra gyanakszom ,hogy a hangkarim baszódott el mert lehet nem bírta amikor maxra csavartam 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
De hogy ha a kábelekhez hozzá sem nyúltam mióta összekötöttem.

Nem vagyok nagy szaki, de lehet pl. szakadás a kábelekben.

OrioN the S
Amúgy az a baj ,hogy sorba elkussoltak a hangfalak(a mélynyomó az jó). Elõsszõr a hátsó 1. aztán hátsó 2. aztán bal 1. és így tovább most a múltkor a jobb elsõ szólt aztán a középsõ és most a bal elsõ szól 😄 Érdekes nem? Sztetetek mi lehet? Ja és tegnap megszólalt a bal hátsó is!

Sok ilyen felfogású emberrrel találkozom nap mint nap a munkámból kifolyólag.. Meg kellene érteni, hogy ha én csak viszonteladó vagyok hiába csapkodsz az asztalomon nem tudok rajtad segíteni. Valakinek több idõ kell amíg megérti, valakinek nem.

NeoMaN
elég buta volt az ismerõsöd hogy nem csapott az asztalra...

Met
akkor az kermi, majdnem egy éves a cucc

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

OrioN the S
De már nincs a készleten sztem ugyan ien mert múlt Karira kaptam!

Nem mindig, ismerõsöm vásárolt egy kormányt a pc-hez amirõl kiderült, hogy nem az igazi. Másnap visszavitte, onnan egyenesen a forgalmazóhoz irányították.

OrioN the S
😄 Az lenne a legjobb!

NeoMaN
médiába nem szaroznak, cserélnek azonnal....

OrioN the S
THX! Nemtom bevigyem e mert akkor hetek kérdése mire kapok v.mi hangfalat!

Azt hiszem nyolc munkanapon belül kötelesek kicserélni a terméket reklamáció esetén(a megfelelõ papírokkal igazolva a vásárlást), azon felül pedig elküldhetik kermihez vagy a magyarországi forgalmazóhoz irányíthatnak.

OrioN the S
Hy! Azt szeretném megtudni ,hogy van egy 5.1-em és valami tré van vele és vissza akarom vinni a Media Markt-ba ,akkor azt ott egybõl kicserélik?(már nincs a készletbe oan 5.1) Vagy elküldik még bevizsgálásra? Vagy mi?<#kerdes><#confused><#nemtudom>

csoda hogy eddig bírta.
Gyorsan izibe vegyél egy normális tápot.
350w nem kell nagyobnak lennie.

Bandi 18
hát ahhoz kicsit kevéske mondjuk azt nem írtad le hogy még mi van a gépedben pl ODD HDD

Abit an7, 2500+ barton..

nahát ez egy kicsit kevés lesz.
gondolom vargáné és társa a versenyzõ..

Bandi 18
és milyen konfig alá

230w-os <#idiota>

Sok mindentõl lehet
de valszeg táp hiba.

NeoMaN
táp

NeoMaN
jaja, izb-nek igaza van
bootolj be 800*600-ban, aztán állítsd be a monitort max frissítését 85Hz-re

Hi!
Sztetek miért van az h kurvanéha ujraindul magától a gép?
Most is játszottam, lépnék ki a gamebõl és ujraindult..

Ez tipikus frissítési probléma.
Állítsd be 800x600 alatt a drivert,hogy 1024 alatt a max frissítési ráta max 85Mhz legyen.

WOW
Az nincs!De nem is találtam hozzá😞.Két dolgot visznt rosszl írtam a monitor 19-es és a driver ami fent van az 77.56.De már kezdem feladni.Órák óta szívok vele.

NeoMaN
Monitordriver fent van?
www.nvidia.com -ról szedd le a legújabb quadro drivert (asszem 77.56)

WOW
77.50 driver.A kártya quadro fx 4500.A régi kártyám quadro fx 3400.Mind a kettõ pci ex.A moncs 21c tft.800*600-bam semmi gond de ha emelem a felbontást vagy csak 8 bit-rõl 32-re emelem már nem müködik.