!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs valakinek olyan Nvidia Drivere ami még jó Gef. 2 mx-hez? <#idiota>#idiota>
Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg akarom osztani a netem két gép között, de egy WiFi hálózat felállításán gondolkodom. Az egyik kérdés, hogy nehezebb-e megcsinálni, mint egy normális hálózatot, vagy semmi gond nincs vele. A másik, hogy néztem egy Microcom WiFi Broadband Router-t, amihez jár két Microcom WiFi USB Adapter 11g. Ez így együtt 30e-be kerül, szal érdemes megvenni, vagy nem. A segítségeteket elõre is köszönöm.
ACER Aspire 5738ZG
Megpróbálom majd!
Köszönöm szépen!
Szóval szerintetek nem szar az alaplap, csak nem raktam fel a drivert hozzá.
Ez kicsit megnyugtató!
Amúgy defaultból a Raid-es alaplap miért nem ismeri fel az alaplap a kommersz ATA vinyókat?
Þór vígi þessi rúnar
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"
Fontos lenne, mert a gépem így eléggé a sz*rt sem ér kategóriába tartozik, én meg nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.
Þór vígi þessi rúnar
táp elbir két vinyot mert most akarok venni egyet még és csak arra lenne pénzem új tápra most nincs.
Segitseget keresek, gondolom jo helyen jarok....
Az a gondom, hogy nem ir a CD irom. Ugy csinal, mintha megirna a CD--t de bele sem kezd. Volt, hogy hibauzenetet irt ki, hogy ervenytelen csomagmeret, akkor sem irt a CD-re 😊 igy sem ugy sem 😊
NEROt hasznalok, nme alitottam semmit be, minden az alapon van.
Mit javasoltok????
Elore is koszonom.
Hogy kell? Miért kell?
Még XP telepítés elõtt kell?
Nem kaptam kisfloppy-t csak egy CD-t az alaplaphoz.
Þór vígi þessi rúnar
Szombaton vettem egy Asus P5Gd2-es alaplapot, 1 gb memóriát, 3 Ghz-s procit, és egy 6600Gt-t.
Az alaplapon 2 Raid és egy sima csatlakozó van. Az elsõ Raid csatlakozóra rákötöttem a két régebbi vinyómat (amit eddig használtam) a simára a DVD irót.
És innen kezdõdött a kálvária.
A bios-ban nem látszódott a Main fülnél a két ATA-s vincseszter, de a Boot fülnél a Hard Drives-nál ottvolt mindkettõ.
Amikor el akartam indítani akkor töltötte volna a régebbi XP-t, csakhát lefagyott, mert mindent kicseréltem alatta.
Egy Win 98-as bootdisk-en az Fdisk látta a két vincseszter mindkét particióját, de egy XP SP2-es már nem tudott feltelepülni, mert az Installer kiirta, hogy nincs benne Hard Drive.
Most a úgy van, hogy az alaplap sima csatlakozójában van az egyik vincsi és a DVD, így felment az XP valami egy óra alatt. Iszonyú lassú a vincseszter, mert nem UDMA-nak vagyminek látja, hanem csak PIO-nak(?).
Van valakinek valami ötlete?
Azért egy Asus Raid-es alaplapba csak be lehet rakni régebbi ATA-s vinyókat, remélem. Mit kellene a Bios-ban beállítani, hogy menjen?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Gyorsan izibe vegyél egy normális tápot.
350w nem kell nagyobnak lennie.
gondolom vargáné és társa a versenyzõ..
de valszeg táp hiba.
bootolj be 800*600-ban, aztán állítsd be a monitort max frissítését 85Hz-re
Sztetek miért van az h kurvanéha ujraindul magától a gép?
Most is játszottam, lépnék ki a gamebõl és ujraindult..
Állítsd be 800x600 alatt a drivert,hogy 1024 alatt a max frissítési ráta max 85Mhz legyen.