!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
jaaaj sorry belekavarodtam a chipsetekbe 😊
478 - 754... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
lehet fejleszteni, csak sokmindent kell cserélni de ezt mint rtam gyis-úgyis elkövetkezik.
rájönnek, hogy a PCI-e lassú legyen PCI-E2, ami sajna lefelé nem kompatibilis 😊
bár ez szerintem pont nem következik be, mert akkor csúnya dolgok történnének.
de az AGP még él és virul, nekem elhihetitek 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

csak akkor meg az a gáz hogy atholn 64 kell bele,ami nem egy olcsó mulatság!!!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

M@TriX
hát ezzel vitatkoznék de csak csöppet, én speciel kivárom az új szériát, mert nem tudott nagy sebességkülönbséget produkálni a szememben a 9xx chipsetszéria
a 875P ami nekem van még tökkéletesen elég 😉 nekem.
szóval inkább sztem azt kellene mérlegelni, hogy mire kell és mennyit akar rászánni, mert majd megint cserélheti majd a hardvereit a jövõben aztán majd nézhet ez sajnos benne van a pakliban.

szóval saját vélemény, én nagyon megszoktam gondolni a vásárlásaimat, pl 😉

a legfõbb hátránya az,hogy egy kifutóban lévõ technikát nem nagyon érdemes választani.

NeoMaN
Van hátrány.
Pl. nem tudod fejleszteni a késöbbiekben.

Hellósztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy most frissíteném a gépet és már nem igazán tok eligazodni pár dolgon!Szerintetek van vmi hátrány abból ha s754-es konfigot veszek és nem s939-est??Számít vmit?Ha igen,mennyire?Válaszotokat elõre is köszönöm!!!lehet privibe is!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

OrioN the S
LOÁL PFÚÁÚÚJ 😄DDD Ez kötsög 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

százalékban kb?

mennyi lehet a teljesítmény csökkenés egy valódi 800-as laphoz képest?

köszi!

Met
bele megy csak bios frissítés kell, a gyártó oldalán meg tudod nézni, hogy frissítés után támogatja e a lap a procit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bocsi még 1 láma kérdés by Akuma 😊
nos az érdekelné a rokonomat, hogy 533MHz-es buszu P4 alaplapban megy a 800MHz-es P4 proci, illetve a HT mûködik e benne? mennyi lehet a teljesítmény csökkenés, ha mûködik vele?

Carlos
Köszönöm mindenkinek a tippeket. Úgytûnik, hogy tényleg a Raid vezérlõt kellett telepíteni XP elõtt!
Most jól megy a dolog.

Köszönöm NeoMaN, Snead, Aspyrin !!! <#worship>
<#email>

Þór vígi þessi rúnar

elviekben nem kell.
minden alapon indul.

NeoMaN
igen, nyomsz neki egy load bios defaults-ot

WOW
Az elemet az alaplapbó nem vettem ki.Mivel nem vagyok egy harver guru<#zavart1> ami eddigi írásaimból egyértelmû.Az lenne a kérdésem hogyha kiveszem az elemet és visszarakom utána kell még valamit csinálnom vele?Pl bios-szal.

ha rövidre zárt volna,akkor büdi lenne bent a házban.
Bár lehet,hogy igy is kisütötte.
Viszont ha nem az alaplap a ludas,akkor semmi.

M@TriX
ház az elég nagy pech/szívás lenne...

NeoMaN
vagy rövidrezárt valamit a leesett kondi-....

M@TriX
nem lehet, hogy más a gond?, mondjuk megpróbálhatnád kivenni az elemet az alaplapból majd vissza (reset), ha tuti, hogy a vidkariról esett le a kondi, mert lehet valami bios beállítás a akvar, de mondjuk azért valszeg nagyob a gáz, ha pont akkortól nincs kép...

WOW
Ez az amit én sem értek.Miután észrevettem,hogy letörött a vga-ról a kondi a gépet kikapcsoltam és beletettem az uj kártyát.(amit beszerettem volna tenni eredetileg.De azzal sem müködött.Utána megpróbáltam egy harmadik kártyával és szintén nem ment.Egyébként a problémám itt kezdödött.12782 hozzászólás.

Nekem ilyen routerem van.Gond nincs vele.
Nem egy nagy márka,de a célnak megfelel,és jól bírja a strapát.

vki
Köszi a gyors választ! Akkor lehet, hogy megveszem.

De amúgy ennyiért megéri? És maga a Microcom az milyen márka?

ACER Aspire 5738ZG

Na akkor egy két dolgot nem igazán értek.
Ha a videókariról esett le valami,akkor az szállt el nem??Viszont akkor kéne mennie más karesszal.

Ha az AGP szállt el és találtál egy kondit,akkor mégis mellõle esett le,az pedig az alapon volt,nem?

Ez viszont megmagyarázná,hogy miért nem mûködik a többi kártya.

Semmivel nem nehezebb a felállítása mint egy vezetékesé.
A behelyezett eszközöket a winfos rögtön lekelezli.
Ezek után a wifi kártyák érzékelik a vevõt és jöhet a párosítás.
Beszerelés után kb 20 perc az egész.
Nem vészes.

vki
Bocs. Ezt nem így akartam. Szal a #12836-re tud valaki választ?

ACER Aspire 5738ZG

vki
Erre valaki nem tud választ?

ACER Aspire 5738ZG

NeoMaN
erre gyanakszom énis, mert ok, a szar karival ne menjen, de hogy másik kettõvel se mûxik...

WOW
igen arra

M@TriX
éppenséggel minden lehetséges, még az is, de az a tuti, hogy egy 100%, hogy mûködõ karit, mondjuk egy havertól belevágsz és megnézed, hogy megy-e.
de a mégtutibb, hogy beviszed egy szervízbe hátha megoldható és nem kell új alaplapot venned.

??
Milyen VGA vezérlõ??
AGP re gondolsz,vagy mire?

WOW
Lehet,hogy hulyeséget kérdezek.Az nem lehet,hogy az alaplapon maga a vga vezérlõ ment tönkre,Mert amikor észrevettem,hogy letörött akkor bevolt kapcsolva a gép.

WOW
tuti,hogy a vga-ról van mert a konenzátor egyik lába a kártyán maratt.és tuti,hogy csatlakoztattam a monitort mert azt is töbször ellenöriztem.de egyik kártyával sem ment.

na azt az valszeg az alapról törhetted le.
Ha a másik kártyával nem megy a cucc,akkor ez lesz.

NeoMaN
nincs szignál jelet akkor ír, ha nincs bedugva a moncsi a vga-ba
ha a vga lenne hibás, akkor sípolna a gép

NeoMaN
a 3400-esrõ letörtél egy kondit, de az 5400-essel és egy harmadikkal se indul a gép?

WOW
Én vagyok egy állat.Mikor a kártyákat cserélgettem véletlenöl az quadro fx 3400 ról letörtem egy henger alakû alkatrészt.Utána betettem az uj 5400-ast és amikor bekapcsolom a gépet a monitor azt irja,hogy nincs szignál jel.Vagy valami hasonlót.Fekete marad a képernyõ.De a de minden más müködik (proci,táp).Kipróbáltam egy harmadik kártyát is de ugyan az történt.Most fogalmam sincs,hogy mit lehetne vele csináln.

NeoMaN
uhh, valami rosszat mondtunk?
mi a baja, hogy basztad el??

WOW
Sziasztok!Elösször is köszönöm a segítséget NeoMan-nak és izb-nek.Másodszor tud valaki mondani egy megbizható és gyors szervízt?Mert jól elba..tam a gépem <#falbav>XII és VI ker elönyben.

NeoMaN
dvd2avi

Bandi 18
thx

-Fairuse
-DVDx 2.2
-xmpeg 5.03

Bandi 18
nem tudtok véletlen egy olyan progit ami DVD-bõl Avi-t csinál?

Szevasztok!
Tudja valaki hogy az mATX-es alaplap bele fér-e az ATX-es Házba?
Kell hozzá mATX-es táp vagy jó a P4-es régebbi is.
Kb mennyi egy ilyen táp.
NeoMaN
töltsd le újra, hibás a file....

éspedig?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

csak tood kiír valamit a telepítésnél.....😛

a legfrissebb 81.85 is támogatja<#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?