!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalábbis én még soha nem cseréltem elemet
Meg nevetségesnek is tartom hogy már lassan süt, föz mosogatnak a kurva alaplapok azt egy fasztarisznya elemet nem tudnak helyettesíteni valami tranzisztorral.
Next PC upgrade: 2022
\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"
(a monitor nekem is standby-ba szokott átmenni ugy 10perc game után)
\"Hard to see, the dark side is.\"
Én nem beszéltem soha 650w tápról és az meg fõleg nem érdekel,hogy ennek mennyi az ára.
Részemrõl a témát lezártam,és a prohardveren kibeszélhetnek bármit,az még nem szentírás.
Mint rájöttem kontakthibásak már a molex csatlakozói, mert ahogy hozzájuk érek vagy megpöccintem valamelyik tápzsinórt azonnal lefagy, monitor standby-ba megy.
Most fixen állnak a zsinórok /eligazgattam õket/, úgyhogy nincs fagyi, de cserélnem kell sûrgõsen (sztem attól fagyott, hogy nagy terhelésnél a ventik gyorsabban pörögtek, és esetleg meglibbentették a zsinorokat...).
(ja és #12908-as hsz)
Biosba pedig ne nagyon turkálj, de ha nem bírod ki akkor pc health status menü alatt szoktak lenni a túlmelegedéssel kapcsolatos opciók..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
meg letölteni az új driverket
+ esetleg new bioss
szedd szét nézd meg nem melegszik -e túl valami
porold ki
nem -e valami kontacthiba (mozgasd meg a cuccokat)
lehet hogy kémprogram
szóval sok minden lehet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Nem mindíg csinálja és nem mindíg ugyan akkor, csinál hidegindításnál és akkor is amikor már egész nap ment.
4-5x lefagy és utána jó lesz.
SP2-es XP van a gépen. Lehet hardverhiba vagy csak reinstall kellene neki?
I will use google before asking stupid questions.
link
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Köszi...
õszintén, milyen komolytalan gyártó az, aki a 13ezer forintos tápjára ráírja, hogy 650Watt.....
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
van egy gép, Pentium II, 64MB RAM,
szépen megy rajta a Windows 98, de ha felteszem helyette a WIN98SE-t, max 20 percig bírja lefagyás nélkül. Próbáltam többször is, frissitve, ujraformázva, nem segít.
A napokban mivel a gépen e-banking kellene, rátettem a Win 2000-t, ahol mindent szépen felinstaláltam, de ott is jelentkezik a fagyás 10-20 percenként.
Hardver hiba lehet?
Ha a win98-t inditom, semmi gáz. De az e-bankingnek minimum win98 se kell.
Megoldás: ?????
(kaki vagyok én az ienekhez)
Kérdés...
_mi a jó szent szarból állapítottad meg igy weboldalon keresztül,hogy mi a gagyi és mi a nem.Kicsit david copperfield vagy.
egy weboldalt összeütni nem egy nagy dolog.
-Mitõl lesz neked valami eredeti??
Én a q-tec tápról beszéltem mindig is,és nem arról amirõl te.
Viszont úgy látom,hogy neked közöd sincs ehez a dologhoz,kezedben nem volt,csak fikázod.
Senki nem keverte semmivel,max te.Én arról amirõl te beszélsz,nem írtam,nem beszéltem.Mármint errõl a cégrõl (QTechnology - New Technology)
Egyébként jól el vagy magadban.
PLease tudna nekem valaki segíteni, hogy mi az isten van ezzel a sz****l!!?? <#help>#help><#help>#help><#confused>#confused>
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
szal itthon mindenki a gagyit veszi/árulja, és azt hiszi ez a Qtech záp
HÁT NEM
Amit a srác vett 650Wattosat, az kb 13ezer magyar forintba kerülhetett, ez alapján elképzelhetõ a minõsége.
Tehát ha 754-est veszel 3000-es procival itt a vége. Ugyanezt megteszed 939-el, de monnyuk 1-2 év múlva beleraksz egy 4500+ -t vagy a dualcore-t alaplapcsere nélkül..
I will use google before asking stupid questions.
ugyanannyiba kerûl!
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Vettem egy 650w-os tápot.!
És ezzel is ujraindul néha néha ( 2 naponta 1x kb )
szal valami más gon lezs itt.. 😞(((
Optimális esetben fele fele arányban.
Ha feltöltesz az egyik géprõl a netre,akkor természetesen az arányok megváltoznak,fõleg adsl kapcsolatnál.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
A 939 procik tudnak többet,igy érdemesebb ezzel a vonallal foglalkozni,és arról nem is beszélve,hogy az 64 tõl az x2 ig egy csomó procit bele tudsz rakni a 939-es alaplapba.
Tehát hosszabb távon kifizetõdöbb.
Persze egyszer ez is elavúl,mint minden ami számítástechnika.
csakhogy a pénz nagyúr...