!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
jaja, ez nem természetes

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

NeoMaN
nálad akkor valami leszívja, ezek az elemek 4 évig is bírják...
legalábbis én még soha nem cseréltem elemet

grebber
Van valami megoldás arra hogy az alaplapban lévõ elemet helyettesítjük valamivel ami azért birja legalább fél évig mert unom hogy kéthavonta elemért kell rohangászni.
Meg nevetségesnek is tartom hogy már lassan süt, föz mosogatnak a kurva alaplapok azt egy fasztarisznya elemet nem tudnak helyettesíteni valami tranzisztorral.

Next PC upgrade: 2022

hello. szerintetek létezik az hogy egy vinyón amin 3 partíció van teljesen eltünjön az egyik? illetve akkor ha kerreg a vinyó, de nem csinál semmit feltelepített oprendszernél indításnál, csak folyamatosan restartol, az milyen hiba lehet? (jah, ez mûködõ gépnél egyik napról a másikra történ)

\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"

saviola
Ez így van

NeoMaN
nem az a lényeg, hogy hány watt van ráírva a tápra, hanem az, hogy milyen stabilan tudja leadni a feszkókat terhelés alatt....

Hát érdekes amit mondtok, énis ezekre gyanakodtam, de: pont most vettem ki egy plusz dvd meghajtót a gépbõl és ezelõtt ment minden jól, a hibák néhány hete jelentkeztek (legfejjeb idõközben hibásodhatott meg a táp), de sztem 400watt elég kell hogy legyen. Ami a vga-t illeti: erre is gondoltam, de 6800gt nem ajánlaná fel, hogy csökkentsük az órajelet, mielõtt túlmelegszik??
(a monitor nekem is standby-ba szokott átmenni ugy 10perc game után)

\"Hard to see, the dark side is.\"

Azért enyhén érdekesnek tartom,hogy Codegen tápod van,és általad egyáltalán nem ismert Q-tec tápokat fikázod.
Én nem beszéltem soha 650w tápról és az meg fõleg nem érdekel,hogy ennek mennyi az ára.
Részemrõl a témát lezártam,és a prohardveren kibeszélhetnek bármit,az még nem szentírás.

NeoMaN
Nekem ugyanilyen tápom van, és hasonló hibával.
Mint rájöttem kontakthibásak már a molex csatlakozói, mert ahogy hozzájuk érek vagy megpöccintem valamelyik tápzsinórt azonnal lefagy, monitor standby-ba megy.
Most fixen állnak a zsinórok /eligazgattam õket/, úgyhogy nincs fagyi, de cserélnem kell sûrgõsen (sztem attól fagyott, hogy nagy terhelésnél a ventik gyorsabban pörögtek, és esetleg meglibbentették a zsinorokat...).

Bandi 18
1szerû nagyon sok embernek van problémája az Inno3d 6xxx-es széria hûtõivel. egyszerûen túlmelegszik szerintem ha kicseréled a hûtõjét akkor jó lesz

Met
szerintem kevés neki a táp

Gondolkoztam, h leírjam-e, mind1 ittvan: ASUS P4C800-E Deluxe, 3ghz prescott gyári hûtõvel, 1 giga ram, inno3d 6800GT (gyári hûtõ), codegen 400w táp.
(ja és #12908-as hsz)

Start menü-> vezérlõpult -> felügyeleti eszközök -> eseménynapló - itt keresd meg mi okozza a konkrét hibát.
Biosba pedig ne nagyon turkálj, de ha nem bírod ki akkor pc health status menü alatt szoktak lenni a túlmelegedéssel kapcsolatos opciók..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

MaSzKa
reinstall próbálnám meg elõszõr
meg letölteni az új driverket
+ esetleg new bioss
szedd szét nézd meg nem melegszik -e túl valami
porold ki
nem -e valami kontacthiba (mozgasd meg a cuccokat)
lehet hogy kémprogram
szóval sok minden lehet

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Metwork
Munkahelyi gép azt csinálja, hogy bekapcsolás után amikor a quicklaunch eszköztárat töltené be lefagy, egér-bill müködik de nem reagál semmire a gép.
Nem mindíg csinálja és nem mindíg ugyan akkor, csinál hidegindításnál és akkor is amikor már egész nap ment.
4-5x lefagy és utána jó lesz.
SP2-es XP van a gépen. Lehet hardverhiba vagy csak reinstall kellene neki?

I will use google before asking stupid questions.

M@TriX
Memtest 😉
link

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

És konkrétan milyen programmal és utána?
Köszi...

NeoMaN
q-tec kb olyan mint a reobek, ez ki lett beszélva már prohardware-n
õszintén, milyen komolytalan gyártó az, aki a 13ezer forintos tápjára ráírja, hogy 650Watt.....

M@TriX
tesztelgetés, mondjuk egy kis memtest nem ártana...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Probléma:
van egy gép, Pentium II, 64MB RAM,
szépen megy rajta a Windows 98, de ha felteszem helyette a WIN98SE-t, max 20 percig bírja lefagyás nélkül. Próbáltam többször is, frissitve, ujraformázva, nem segít.
A napokban mivel a gépen e-banking kellene, rátettem a Win 2000-t, ahol mindent szépen felinstaláltam, de ott is jelentkezik a fagyás 10-20 percenként.
Hardver hiba lehet?
Ha a win98-t inditom, semmi gáz. De az e-bankingnek minimum win98 se kell.
Megoldás: ?????

pontosabban? 😄
(kaki vagyok én az ienekhez)

Hmm, elképzelhetõ, hogy a biosodban be van kapcsolva egy biztonsági szolgáltatás, miszerint ha elér egy bizonyos hõfokot a procid a gép automatikusan újraindul. Esetleg nézd meg a naplózást, az is segítségedre lehet!

Na most az általad gagyinak itélt tápból van nekem most rendszerbe kötve 3 db.
Kérdés...
_mi a jó szent szarból állapítottad meg igy weboldalon keresztül,hogy mi a gagyi és mi a nem.Kicsit david copperfield vagy.

egy weboldalt összeütni nem egy nagy dolog.
-Mitõl lesz neked valami eredeti??
Én a q-tec tápról beszéltem mindig is,és nem arról amirõl te.
Viszont úgy látom,hogy neked közöd sincs ehez a dologhoz,kezedben nem volt,csak fikázod.
Senki nem keverte semmivel,max te.Én arról amirõl te beszélsz,nem írtam,nem beszéltem.Mármint errõl a cégrõl (QTechnology - New Technology)
Egyébként jól el vagy magadban.

ÁÁÁÁ mi a francért megy le állanóan a partíció a winyómról!!
PLease tudna nekem valaki segíteni, hogy mi az isten van ezzel a sz****l!!?? <#help><#help><#confused>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

NeoMaN
pont ez a qtech a csilivili aranyszínû

nekem nem kelll h énekeljen meg hogy zöld ledekkel legyen körberakva..csak adja az áramot :oP

NeoMaN
gagyi akart lenni...
szal itthon mindenki a gagyit veszi/árulja, és azt hiszi ez a Qtech záp
HÁT NEM

Amit a srác vett 650Wattosat, az kb 13ezer magyar forintba kerülhetett, ez alapján elképzelhetõ a minõsége.

NeoMaN
NeoMaN
ne keverd a Q Technology tápot a q-tech táppal!
Ég és föld!

Met
mondjuk ha leírnád, hogy milyen géped van...

Remélem tud valaki segíteni: a probléma jelenleg call of duty 2 alatt jött elõ, de már máskor is elõfordult. Játék közben, kb. 10 perc játék után egyszerûen behal a kép. Teljesen elcsikozódik, és van h a monitor is mintha kikapcsolna (power saving mode). Tehát volt már, h csak a kép ment el és volt teljes sötétség a monitoron, amikor a gépet már csak kikapcsolni tudtam (power gombbal). Van olyan játék, aminél sose csinálta (pl. fifa06). Legújabb vga driver van fenn. Milyen hiba lehet ez? Segítsetek, pls...

ne haragudj de te már fogtál kezedben vagy használtál q-tec tápot??

az.

Ugyan, annyi idõ múlva már lesz új memóriafoglalat, procifoglalat, vga stb. Az idõk során rájöttem, hogy képtelenség két évre elõre gondolkozni..

NeoMaN
Jó, van 754-esbõl 3700+ is....
😊

Bandi 18
jha mégsem bocsesz rosszul láttam az Sempron

Bandi 18
ez nem igaz mert 754-esben is van 3400+-os

NeoMaN
Na igen, de 754-nél 3000+ a vége, S939 meg ott kezdõdik egészen a csillagos égig.
Tehát ha 754-est veszel 3000-es procival itt a vége. Ugyanezt megteszed 939-el, de monnyuk 1-2 év múlva beleraksz egy 4500+ -t vagy a dualcore-t alaplapcsere nélkül..

Metwork
mindegy csak legyen nagyteljesítményû és olcsó😊

I will use google before asking stupid questions.

Nekem azt mondták maga a procik közt nincs különbség!nézz meg pl. árban egy s754 és s939 athlon 64 3000-est
ugyanannyiba kerûl!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

NeoMaN
Milyen táp az??? Q-tech fogadjunk....

re
Vettem egy 650w-os tápot.!
És ezzel is ujraindul néha néha ( 2 naponta 1x kb )
szal valami más gon lezs itt.. 😞(((

az internet sebessége fog elosztódni.
Optimális esetben fele fele arányban.
Ha feltöltesz az egyik géprõl a netre,akkor természetesen az arányok megváltoznak,fõleg adsl kapcsolatnál.

Snecie Smicie
Ha megosztom az internetet 2 gépre, akkor a 2 gép, vagy legalábbis a megosztó gép fog lasulni?

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Nem magának a 754-es lapnak van nagyob tudása.
A 939 procik tudnak többet,igy érdemesebb ezzel a vonallal foglalkozni,és arról nem is beszélve,hogy az 64 tõl az x2 ig egy csomó procit bele tudsz rakni a 939-es alaplapba.
Tehát hosszabb távon kifizetõdöbb.
Persze egyszer ez is elavúl,mint minden ami számítástechnika.

én is ezt hallottam róla!mert ha késöbb bõvíteni szeretnék,akkor már amúgy sem érdekel h nem lesz s754 mert amúgy is cserélem alaplapot meg procit!!szóval ezért nem értem!

David01
Erre én is kivancsi lennek. Mert nekem is 754-es van és szerintem semmi kulombség nincs a 939 és a 754-es kozott. Akiket megkerdeztem azok is aztmondtak egy nemlehet eszrevenni a sebességkülömséget.

De miért?rosszabb a teljesítménye???vagy mi??? nem értem

NeoMaN
nemtom, sztem a 754-et már akkor nem szabadott megvenni mikor kijött
csakhogy a pénz nagyúr...

sztem is így is úgyis cserélni kell,mert 939 ,754be szinte ugyanaz a konfig ugyanúgy elavul