!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uninstalláld a Catalyst drivert is, a catalyst uninstallerrel (vagy a programok hozzáadása-ból..
Tegyél fel egy régi catalyst-et.
Utána ezeket: Xvid, AC3 decoder, és a RealAlternative innen: www.free-codecs.com
Ha ezek után nem megy , akkor passz.
A gépen a legújabb DirectX van fent, és felraktuk a K-Lite (BASIC) codec csomagot, de semmi! Videó-t nem tudunk lejátszani, a játékok mennek, de a videók nem.
Adjatok tippet, de Windows reinstall NE, mert azt nem fogok csinálni! 😊 Segísetek, köszi!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Film lejátszásnál probléma sztem inkább directX el függhet össze + codeckel/filterrel.
DirectX et csak friessebbre tudsz cserélni sajnos, ezért vagy külön eltávolító progi szükséges hozzá, vagy win reinstall.
"Codec"nek használd az ffdshowt - nekem eddig a legtöbb dolgot vitte, és nem akad össze mással.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
olyan problémám lenn, hogy az új vga kártyám driverét nem mindig látja a gép.Ilyenkor újra kell indítgatni addig, amíg nem ismeri fel egyszer.Elõszõr a gyári driver volt fenn már azt is lecseréltem és a netrõl leszedtem egy újjabbat de azóta is ezt csinálja.Mit lehetne tenni?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Ezt a codec reinstallt majd megpróbálom. Hátha...
Ja és mégegy jótanács. Ha filmekhez szükséges driverek kellenek, akkor Xvid, DivX és AC3 codeket rakj csak fel, általában ezek elegendõek, a többi csak lassítaná a vasat...
Akkor majd megpróbálkozom egy codec reinstall-al! És akkro most szted hanyas Catalyst verziót tegyem fel?
De amúgy ezt nem értem, hogy... Ha az ember frissíti a drivert, akkor csak szarabb lesz.. Komolyan mondom, hogy ilyen nincs. Windows újratelepítés nagyon dúrva lenne, lehidalok ha csak azzal javul meg. 😄
Remélem, hogy tudni fogtok majd nekem segíteni! Olyan problémám van, hogy... A barátnõm gépén Radeon 7000-es kártya van. Tudom, hogy már régi, de nem ez a lényeg. Szóval drivert frissítettem neki, felraktam a Catalyst 5.11-es verzióját. És azóta a gépe nem tud filmeket lejátszani, mert elindul és utána teljesen lefagy a gép, monitor és csak újraindítással "javul" meg a gép, de videót egyszerûen nem tudok most lejátszani a gépén.
Megpróbáltam, hogy felrakom a Catalyst 5.2es (tehát régebbi drivert) és úgyse javult meg. Segítsetek, mit lehet ilyenkor csinálni?
akkor 60hz en van a kép hogy lehet beállitani hogy amikor vissza rakja monitorra
85hz en legyen ??
amit lehetett a control centerben 85 hz re raktam semmit nem segitett 😞
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
1.: Alaphelyzetben csak a BIOS-ból tudod húzni. Egyes alaplapoknál van lehetõség a Win alól is húzni az AthlonXP-ket (pl. Abit mikroguru deszkák)
2.: Ha szorzólockos a proci, akkor csak az FSB-t tudod tekerni, de ezt a ramoknak is birni kell (csak szinkron futtasd a ramokat és az FSB-t)
3.: Emeled meg egy kicsit a proci feszültségét (Vcore).
4.: Nem lehet kizárni, hogy egy rosszul tuningolható procit fogtál ki.
Mivel és hogyan húzzam. Email [email protected] Köcike
én spec 2GBot nem raknék a gémbe, és slusz ennyi, mindenki más rakhat természetesen, én nem látom annyira sok értelmét mint amennyibe kerülne. 😉
most jelenleg stagnálok gépfejlesztésbe, ezt a lépcsõt most kihagyom, de errõl már lentebb írtam szóval részemrõl a témát maximálisan kifejtettem
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ezen az alaplapon 80GB Maxtor 7200rpm SATA150 8MB cache winchester , ez vagy ez a winyó menne:80GB Samsung 7200rpm S-ATA II 8MB cache winchester - 3 év garancia
2 ventillátor is van beszerelve a gépbe, sztem a hõmérséklet megfelelõ
Új gépem van gigabyte alaplappal, sata winchesterrel, és ati x600 videokártyával, a lényeg, h olyat mûvel, h elindítom, mûködik szépen, aztán egyszercsak, mindig másutt fogja magát és megfagy...nemlehet semmit kezdeni vele, újra kelle indítani...próbáltam winchester és táp cserét is, de semmi!
Van ötletetek mi lehet a gond, vagy legalábbis, h merre keressem a hibát?
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Elviekben egy idõ után abbahagyja.
Akku állapota nem jó.
Nincs csatlakoztatva valami.
Kellen 1 kis help. Mitõl lehet az, hogy a szünetmentes tápom egyfolytában sípol?
Eleinte csak néh-néha pittyogot egyet, de most már egyfolytában nyavíkol. Áram van. Tönkremehetett? Vagy a gépben a táp szaraxik?
Vkinek van vmi 5lete?
Elõre is thx.
Bye
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
\"...Sanyi...Sanyikám...paci óóó, hát ez megdöglött...\"
Fából vaskarika? 😊