!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem, akkor usb kábelre, vagy az effekt usb portjára tippelek, hogy rossz.
Korábban már tettem fel ezt a kérdést más fórumokon, semmi választ nem kaptam sajnos;
Adott egy BOSS ME 25 gitár-effektpedál, ami USB audio interfészként tud működni.
A Roland hivatalos oldala szerint Win10-nél semmi dolgom nincs, csak bedugom, és automatikusan telepíti a drivert. Na, ez nem történik meg, tehát, mint ha be se dugtam volna a gépbe a pedált.
Kábel/bekapcsolva/stb dolog minden működik, azért írok, mert már tényleg semmilyen ötletem nincs.
A Roland meg nem is akar válaszolni, egy éve tettem fel nekik a kérdést, azóta is ugyanúgy maradt..
Köszönöm!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Most a VGA-t használom.
24" a monitor
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.09.19. 22:08:32
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A zene címe/előadója érdekelne ami ez alatt a coub alatt szól!
Köszi
zene?
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.09.18. 22:15:08
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kis hanggal kapcsolatos kérdés:
Ha vennék egy házimozi erősítőt akkor PC-re rá lehetne kötni?Aztán erősítőből vezetném ki hangot optikán(5.1 szettre)és külön Stereo(aktív) hangfalakra.
Ez lehetséges?HDMI-s erősítőt vennék
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Utánanézek
Persze a legegyszerűbb hogy mind ezeket kizárd az a gyári visszaállítás. Lehet csak egy program okozza.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2017.07.24. 13:59:39
Van egy Nokia 301. Egyfolytában felébred, pedig nem nyúl hozzá senki.
Folyamatosan csinálja, idegesít! 1hét működés helyett 1,5-2napig bírja 1 töltéssel.
Valakinek van ilyen gondja?
És hasonló gondom van egy LG G5-el. (7.0 android van rajta)
Nem tudom a windowson belül ezt meg lehet e oldani külső program nélkül.
őt szokták ilyen célra használni:
https://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_Audio_Cable
weblap:
http://software.muzychenko.net/eng/vac.htm
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ahhoz pedig elég lenne az alaplapi vezérlés, a fő processzor nélkül. Ez lenne a normális - sajnos nem így van.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Csak néhány tipp a sok közül:
- Gondoskodj róla hogy a folyamat/gép ne fagyjon le(minden alkalmazás bezár,vírusírtó kikapcsol).
- Legyen folyamatosan áramellátás(ugyanakkor egy esetleges áramszünet nem túlszerencsés).
- Kompatibilis update-et használj(bár lehet hogy a frisssítő segédprogram megkeresi neked,de lehet neked kell kiválasztani,bár elvileg a kompatibilis problémákat manapság kezelniük kellene ezeknek az alkalmazásoknak 2017-ben).
Szerencséd akkor van ha dual-BIOS-os az alaplap: Akkor meg mindegy....
Lehet valóban a szakszervízre bízni,így hiba esetén őket terheli a felelőség..
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.07.15. 12:06:08
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2017.07.15. 10:19:03
Z170-HD3P
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.07.14. 22:27:33
be queit 500w táp és gtx 1060
azt irta valaki hogy azért is lehet mert 6 genes az alaplap és 7 genes procit raktam bele.
elindul, nincs kép, megy vagy 10-15 másodpercig, minden venti forog, aztán kikapcsol és kb 5 másodperc mulva magától újraindul és ezt csinálja végtelen ciklusban.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.07.14. 21:41:53
Az indavideot külföldről nézi valaki? Hogyan lehet megoldani hogy működjön? (esetleg chromeon bellül)
Ha kapok választ akkor előre is köszi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ha jól emlékszem, az dos alapon futott (tudom, hogy ez jó dolog), de nem látta a sérült vinyót.
Ellenben ajánlották az R-Studiót, az megtalálta, felismerte, de az ingyenes verzió nem csinál adatmentést, visszaállítást, egy pro verzió éves licenszdíja 10. 000 dollár. Cracelni próbáltam, utána 3 óra géptakarítás volt a sok orosz vírus miatt, de crakelni nem sikerült.
Ellenben fizetnék annak, aki megoldaná a problémámat.
Igen USB 2.0-ról ment a hiba bekövetkeztekor. De nincsen SATA-s csatlakozója.
De, neked az kell, mert az eljárás ugyanaz csak némely program nem elég jó ehhez. Lényegtelen ebből a szempontból, hogy törölt állomány vagy épp sérült partíciós tábla vagy mft.
Némely recovery program nem elég alapos. Az ilyen photorec és társai sérülésmentes file rendszerre illetve simán törölt állományokra valók, és nem futtatnak szektorszintű scant.
Getdataback nevű programot szoktam használni a vizsgálat szintjét pedig lvl 3 vagy 4-re kell tenni (inkább 4), akkor szektorról szektorra vizsgál. (marhasok idő akár fél nap is lehet). Sok szerencsét vele.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Olyan kérdésem volna hogy,disk unlocker-on tárolt adatokat vissza lehet valahogy állítani?
Segítséget szeretnék kérni!
Tegnap, miközben a WD My Passport Ultra külső merevlemezre írtam, a gyermekem lelökte a HDD-t, ami írás közben leeset az asztalról, de nem sérült, mert elkaptam a levegőben. A gond, hogy írás közben kirántotta az asztali gép USB portjából a kábelt. Ezt követően a HDD-t visszakötve sem a gép, sem a tv nem ismerte fel.
A windows lemezkezelő betűjel nélküli meghajtónak látja, ismeretlen, nem inicializált jelzéssel látja el.
A külső HDD inicializálása nem lehetséges, hiba oka: A kérés meghiúsult az eszköznél felmerült végzetes hardverhiba miatt.
HDD Sentinel látja a kérdéses külső Winchestert, illetve a recovery programok mély scanelni is tudták, de eredményt nem hozott, nem találtak rajta fájlokat, pedig kb 350 Gb-nyi családi videó, fotó van rajta, meg némi mese.
A kérdésem a következő.
Van-e lehetőség (program, Windows eljárás), amit én itthon házilag meg tudok csinálni ahhoz, hogy a külső merevlemez újra látható, használható legyen, vagy a rajta lévő adatok lementhetőek legyenek.
A legtöbb recovery program törölt fájlokat akar visszahozni, de nekem nem ez kell, hanem olvashatóvá akarnám tenni a leesett HDD-t, hogy az adatok nem tűnjenek el.
A külső merevlemezre nem írtam, nem particionáltam újra, nem formatáltam, csak diagnosztikai úgynevezett non destruktív programokkal vizsgáltam.
Egyébként WIN 10 van a gépemen, alapvető számítógépes tudásom van, de ez nem elég ennek a problémának a megoldásához.
A gyermekem félévi zsebpénzét ajánlotta fel annak, aki megoldja ezt a problémát. Pár sörre elég lesz.
Segítségeteket előre is köszönöm: Tamás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2017.06.18. 14:24:14
Második spoilerben ott le is írja a driver számát is meg a gpu-t.