<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Akkkor mi lehet a bibi ha bizonyos játékok (toca race driver 3,rally trophy) néha elkezdenek nem reagálni,csak megy az autó és nem lehet kormányozni se fékezni.
De olyan is volt már,hogy estére hagytam a gépet letölteni és mikor felkeltem reggel azt vettem észre,hogy a gép újraindult az este folyamán.
A memtestet már lefutattam egyszer olyan 5-6 órát ment és nuku hiba.
A windows-t se hiszem ,hogy rossz,mert már elég rég ezt a windowst használom és ez a probléma kb 1 hónapja jelentkezett elõször.
Valaki valamilyen tipp esetleg?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
NTFS partícióban van 1 olyan funkció, amivel a fájl Tulajdonságok menüjében be lehet kapcsolni titkosítást a fájlra. Ez eddig ment. Csak most az a gáz, hogy az a windows behalt, letöröltem, és most 1 új win van fenn (ugyan az az op. rendszer mint ami elõzõleg volt: Win XP Pro SP2). Az a kérdésem, hogy hogy tudom a titkosítást kivenni a fájlokból, mert azt írja, hogy nincs hozzáférési jogom. PLS. SEGÍTSEN VKI! Naon fontos lenne! Elõre is kösz.
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tõle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetõbbre.
Te készen vagy.
<#mf1>#mf1>
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
@ Hellomarci
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
\"A jövõ nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Szerintem tönkrement a vga,csak nem olyan látványosan ahogy általában szokott.
Már néztem is helyette másikat ATI X1950GT-t.
alaplapi meghajtók, stb nélkül sem megy fela vga-é?
aida mit ir róla?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Nagy valószínüséggel megfõtt a kártyám???
--->Ez azt jelenti , hogy nem férne be a házba a PIoneer dvd íróm? TT Mozart SX házáról lenne szó.
Olyanban tudtok még segíteni, hogy PCI-E 8x riser kártya létezik, kapható valahol?Ez nagyon fontos lenne abban, hogy a Mozart Sx-et,vagy a Bachot vegyem.
Thermaltake Back
Thermaltake Mozart Sx

http://flickr.com/photos/zolika90/
Nero: dvd-film írása...
megnyílik..a Video TS mappába belehúzod a vinyódon lévõ Video Ts mappából a cuccot..és kiirod..
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Le tudnátok írni vagy egy olyan oldalt mondani ahol képekben el van magyarázva hogyan kell hûtõt cserélni egy s478-as celeronon?
Ha meg telepíteném nem engedi.Se a setupal, se a hardwertelepítõ varázslóval.
Nézd meg a vezérlõpultban hogy felismeri-e és ha igen akkor ott próbáld meg frissíteni ne a setuppal.
Pont ez van most.Fel sem tudtam rakni 1 vga drivert sem az állandó probléma miatt.
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ugyan az a hibát irja ki.
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
me harizzatok rááá<#smile>#smile>
De én ienre gondoltam:
- 128 MB SD ram
- 8800 Ultra
- 400Mhz celeron
- ASUS Strike Extreme
XD
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
ezt rakd fel..
Memo:1Giga
Vga:Geforce 6600
talán ha több infót írnál a géprõl tudnánk a gixer okozóját..
Ujra raktam az xp rendszerem de a vga-driverst nem akarja feltenni.
Próbáltam legalább 10 driversel(forcevare) de egyikkel sem akarja.Ezt írja ki mindegyik drivershez:
"Az NVIDIA telepítõprogram nem talált olyan illesztõprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardwerrel.A telepítõ most kilép."
Mi lehet a probléma?
Nemrég cseréltem alaplapot és azóta áll fent ez a probléma.A régi alaplappal nem volt gond.
Áramtalanítás után ha visszakapcsolom a tápot, a ventik egy pillanatra felpörögnek + ledek is kigyulladnak. A táp egy coolink 350px.
[ helikopter ]
Ujra raktam az xp rendszerem de a vga-driverst nem akarja feltenni.
Próbáltam legalább 10 driversel(forcevare) de egyikkel sem akarja.Ezt írja ki mindegyik drivershez:
"Az NVIDIA telepítõprogram nem talált olyan illesztõprogramokat,amelyek kompatibilisek a jelenlegi hardwerrel.A telepítõ most kilép."
Mi lehet a probléma?
Nemrég cseréltem alaplapot és azóta áll fent ez a probléma.A régi alaplappal nem volt gond.
gondolom neked sem minden eredeti..sajna a kasszánk sem egyezik..
Ha annyira meg vagy elégedve a programmal, akkor nem feltétlenül kellene büszkének lenned arra, hogy lopod. Persze ez nézõpont kérdése.
Intel Celeron 1600Mhz 128kb GYORSITÓTÁR
2Gb DDRI 400Mhz
8800GTX
ASus P5W
Jah és neked nem az aruhaz.paradoxon-on kellene vásárlásba bomyolódnod!
SzvSz szar'
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB