64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Gascan #34879 Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy reggel óta nem megy az internetem. Esténként kiszoktam húzni a modemet a hálózatról mert zavarnak a ledek alvás közben. Viszont ma amikor reggel visszacsatlakoztattam nem ment. Egyébként T-Comos vagyok, és egy Microcom AD2706-tos modemmem van. Minden LED világit de a net nem megy. Hivtam egy szakit, ő aztmondta, hogy fennakadhatott a modem a szerveren és ezért nemtudom újra elinditani. Tudna esetleg valaki segiteni?
A T-comosokat nem akarom hivni, mivel ha nálam van a gond akkor egy csomó pénzért segitenek csak, azt meg szeretném elkerülni. Köszi -
lehet ennek köze ahhoz hogy nme megy azota az msn miota lett reset csinálva.? -
1000 hála jo lett a gép. -
oksika -
10-15 perc -
csak kikapcsoltam most ki is huztam meg kivettem az elemet is meddig maradjon igy? -

-
a tápot is kihúztad?
-
kiszedtem az elemet kb 10 mp re de nem lett jo -
Inkább alaplapon a jumperrel kéne :) mert nincs képe. -
gép indít, del gomb nyomkod, biosba belép, set default settings (talán) -
azt hogy? -
Bios reset és indul :) Tanulság ne húzd a géped XD -
nem indul a gépem cpu tuning után vagyis indul csak nincs kép.... -
Hogyan kell belerakni a VirtualDubba?:? -
technopeter #34864 Hali! kéne egy kis help! a laptopomon a billentyűk nem működnek megfelelően. pl j helyett irja azt ami a bill indexébe van. vki irja meg pls h hol lehet beállítani h normális legyen, mert már szétvet az ideg:D kössz előre is -
Vagy esetleg túlmelegedés okozhatná? -
Sziasztok.
Az mitől lehet, hogy 1x bekapcsolom a gépet. Kb. 3-4 óráig ment és miután nyomtam 1 restartot bejön a windows és utana 1 kis idő múlva megfagy és elmosódik a kép.
Esetleg a táppal lehet vmi gond vagy VGA-val?? Mert most pl. nem fagy meg és már egy 5-10 perce be van kapcsolva. -
helotok.2600XT GPU-jat meddig lehet huzni???
van ujabb bios hozza,tudnatok linket adni???
XpertVision 2600XT Sonic 256MB GDDR3 800/1600 alapba. -
skinik #34860 Sziasztok!!!Segitsegre volna szuksegem!Van egy ASUS P5G-MX deszkam ami egy intel pentiun E2160-as procit porget!Szeretnem meghuzni biosban a procit de sehogy sem tudom a megoldast ra!!!Nem tudom engedelyeztetni az erre vonatkozo adatokat!Valaki tudna segiteni?Elorre is koszi! :F :W :((( -
Sziasztok.
Az mitől lehet, hogy 1x bekapcsolom a gépet. Kb. 3-4 óráig ment és miután nyomtam 1 restartot bejön a windows és utana 1 kis idő múlva megfagy.
Esetleg a táppal lehet vmi gond? Mert most pl. nem fagy meg és már egy 5-10 perce be van kapcsolva. -
Hun Vándor #34858 na akkor segitsetek
Sziasztok
Hat ize van egy Sound Blaster® Audigy™ SE 7.1 hangkartyam s vista 32 bit van most folrakva a rendszeremre. Kerdem en hogy tudok rendes drivert rakni, mert a driver az jo mukodik is mert az eredeti oldalon van ra csak epp a programja amivel 5.1 re rakom az epp idegesit mert a mejnyomo nem megy. Amit meghajt az egy Genius SW 5.1 Segitsetek, mi a tehendo, iso formatumba esetleg hol szedek le vistara kiadott anyagot _??? -
Mert asf-et nem tamogat az eredeti Vdub.
Esetleg probald ezt http://www.digital-digest.com/software/VirtualDub_MPEG-2.html -
Miért írja ki a VirtualDub hogy ha 2 fájlt akarok összerakni akkor ASF not supported? -
és még ugyse fogsz rá választ kapni ;) -
attól nem kell 20x beírni -
gruber trans #34853 bocs csak fontos lenne -
Szedd már össze magad... -
Ez nem chat. -
gruber trans #34850 vagyis áthelyezni? -
gruber trans #34849 vagyis áthelyezni? -
gruber trans #34848 vagyis áthelyezni? -
gruber trans #34847 nem lehet vmi billentyükombinácioval visszahozni? -
gruber trans #34846 visszaállitottam de most meg ott maradt a megjelenitéspanel 
kezd idegesiteni -
gruber trans #34845 áá megfogtam azért köszi
-
gruber trans #34844 ja hát ezaz h probáltam áthuzni de semmi sem jött-ezért kérdeztem -
asztal jobb gomb tulajdonságok
majd megjelenik valahol az ablak
ezt próbáld meg áthúzni az elsődleges képernyődre...
utána meg visszaállíthatod -
gruber trans #34842 üdv
ha elkövetek egy olyan hibát h a megjelenitésben áttállitom a monitort vmi két képre és utánna a másodlagost elsödlegessé teszem h tom vissza állitani ha nem látom a másik képet? -
Nem kell. -
kösz már lefuttatam a Spybot-ot és nincs már probléma vagy a Ad-aware-t is
futtasam le??