64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Gascan #34879
    Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy reggel óta nem megy az internetem. Esténként kiszoktam húzni a modemet a hálózatról mert zavarnak a ledek alvás közben. Viszont ma amikor reggel visszacsatlakoztattam nem ment. Egyébként T-Comos vagyok, és egy Microcom AD2706-tos modemmem van. Minden LED világit de a net nem megy. Hivtam egy szakit, ő aztmondta, hogy fennakadhatott a modem a szerveren és ezért nemtudom újra elinditani. Tudna esetleg valaki segiteni?

A T-comosokat nem akarom hivni, mivel ha nálam van a gond akkor egy csomó pénzért segitenek csak, azt meg szeretném elkerülni. Köszi
  • madass
    lehet ennek köze ahhoz hogy nme megy azota az msn miota lett reset csinálva.?
  • madass
    1000 hála jo lett a gép.
  • madass
    oksika
  • Met
    10-15 perc
  • madass
    csak kikapcsoltam most ki is huztam meg kivettem az elemet is meddig maradjon igy?
  • Máté94
  • Met
    a tápot is kihúztad?
  • madass
    kiszedtem az elemet kb 10 mp re de nem lett jo
  • Bandi 18
    Inkább alaplapon a jumperrel kéne :) mert nincs képe.
  • Met
    gép indít, del gomb nyomkod, biosba belép, set default settings (talán)
  • madass
    azt hogy?
  • Bandi 18
    Bios reset és indul :) Tanulság ne húzd a géped XD
  • madass
    nem indul a gépem cpu tuning után vagyis indul csak nincs kép....
  • Máté94
    Hogyan kell belerakni a VirtualDubba?:?
  • technopeter
    Hali! kéne egy kis help! a laptopomon a billentyűk nem működnek megfelelően. pl j helyett irja azt ami a bill indexébe van. vki irja meg pls h hol lehet beállítani h normális legyen, mert már szétvet az ideg:D kössz előre is
  • African
    Vagy esetleg túlmelegedés okozhatná?
  • African
    Sziasztok.

Az mitől lehet, hogy 1x bekapcsolom a gépet. Kb. 3-4 óráig ment és miután nyomtam 1 restartot bejön a windows és utana 1 kis idő múlva megfagy és elmosódik a kép.
    Esetleg a táppal lehet vmi gond vagy VGA-val?? Mert most pl. nem fagy meg és már egy 5-10 perce be van kapcsolva.
  • Barny
    helotok.2600XT GPU-jat meddig lehet huzni???
    van ujabb bios hozza,tudnatok linket adni???
    XpertVision 2600XT Sonic 256MB GDDR3 800/1600 alapba.
  • skinik
    Sziasztok!!!Segitsegre volna szuksegem!Van egy ASUS P5G-MX deszkam ami egy intel pentiun E2160-as procit porget!Szeretnem meghuzni biosban a procit de sehogy sem tudom a megoldast ra!!!Nem tudom engedelyeztetni az erre vonatkozo adatokat!Valaki tudna segiteni?Elorre is koszi! :F :W :(((
  • African
    Sziasztok.

Az mitől lehet, hogy 1x bekapcsolom a gépet. Kb. 3-4 óráig ment és miután nyomtam 1 restartot bejön a windows és utana 1 kis idő múlva megfagy.
    Esetleg a táppal lehet vmi gond? Mert most pl. nem fagy meg és már egy 5-10 perce be van kapcsolva.
  • Hun Vándor
    na akkor segitsetek
    Sziasztok
    Hat ize van egy Sound Blaster® Audigy™ SE 7.1 hangkartyam s vista 32 bit van most folrakva a rendszeremre. Kerdem en hogy tudok rendes drivert rakni, mert a driver az jo mukodik is mert az eredeti oldalon van ra csak epp a programja amivel 5.1 re rakom az epp idegesit mert a mejnyomo nem megy. Amit meghajt az egy Genius SW 5.1 Segitsetek, mi a tehendo, iso formatumba esetleg hol szedek le vistara kiadott anyagot _???
  • [Jakuza]
    Mert asf-et nem tamogat az eredeti Vdub.
    Esetleg probald ezt http://www.digital-digest.com/software/VirtualDub_MPEG-2.html
  • Máté94
    Miért írja ki a VirtualDub hogy ha 2 fájlt akarok összerakni akkor ASF not supported?
  • madass
    és még ugyse fogsz rá választ kapni ;)
  • tommyg
    attól nem kell 20x beírni
  • gruber trans
    bocs csak fontos lenne
  • JAG1
    Szedd már össze magad...
  • davidka003
    Ez nem chat.
  • gruber trans
    vagyis áthelyezni?
  • gruber trans
    vagyis áthelyezni?
  • gruber trans
    vagyis áthelyezni?
  • gruber trans
    nem lehet vmi billentyükombinácioval visszahozni?
  • gruber trans
    visszaállitottam de most meg ott maradt a megjelenitéspanel
    kezd idegesiteni
  • gruber trans
    áá megfogtam azért köszi
  • gruber trans
    ja hát ezaz h probáltam áthuzni de semmi sem jött-ezért kérdeztem
  • desigo
    asztal jobb gomb tulajdonságok
    majd megjelenik valahol az ablak
    ezt próbáld meg áthúzni az elsődleges képernyődre...
    utána meg visszaállíthatod
  • gruber trans
    üdv
    ha elkövetek egy olyan hibát h a megjelenitésben áttállitom a monitort vmi két képre és utánna a másodlagost elsödlegessé teszem h tom vissza állitani ha nem látom a másik képet?
  • JAG1
    Nem kell.
  • Soldiers
    kösz már lefuttatam a Spybot-ot és nincs már probléma vagy a Ad-aware-t is
    futtasam le??