Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Gascan #34879 Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy reggel óta nem megy az internetem. Esténként kiszoktam húzni a modemet a hálózatról mert zavarnak a ledek alvás közben. Viszont ma amikor reggel visszacsatlakoztattam nem ment. Egyébként T-Comos vagyok, és egy Microcom AD2706-tos modemmem van. Minden LED világit de a net nem megy. Hivtam egy szakit, ő aztmondta, hogy fennakadhatott a modem a szerveren és ezért nemtudom újra elinditani. Tudna esetleg valaki segiteni?
A T-comosokat nem akarom hivni, mivel ha nálam van a gond akkor egy csomó pénzért segitenek csak, azt meg szeretném elkerülni. Köszi