64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #35079 Lassan jön feleslegesen nem szeretném letölteni, infót tudnál adni hogy mien exe-t töltök? -
szerintem egyaltalan nem szar,meg jo mindenre.szerintem driver hiba lehet... -
VAGY EZ JOBB -
shrike7973 #35076 De akkor most a hangkarim romlott el, vagy elve szar ez a hangkari és vegyek ujat, vagy csak a driver rossz..? -
proba szerencse,szerintem jo -
shrike7973 #35074 De ez béta -
SOUND BLASTER LIVE 24 BIT DRIVER
EZT TEDD FEL,SOK HIBAT JAVIT.... -
Inquisitor #35072 Én speciel soha senkinek nem mondanék olyan baromságot, hogy tegye fel a "gyári" drivereket a CD-ről. Tök mindegy VGA, hangkártya ... USB kávémelegítő ...
Célszerűbbnek tűnik általában a legfrisebbet feltenni.
A hangkártyád elég sok mindennel összeakadhat, nem mindegy neki mennyi a Virtuális memória mérete, stb. Egyébként igen, a Live!24 és az Audigy SE az tök ugyan az, és mindekttő butított Audigy 2. -
Nekem Vista SP1 van és jól fut a COD4. -
akkor ez ugye igaz lehet.Mert nekem a COD4-en van most a hangsuly,szoval ha ez igaz egybol rakom fel a vista sp1-et... -
shrike7973 #35069 Nekem vki nem tud segiteni? ELég feltenni a cd s drivert hangkarihoz? -
Van egy-két játék, ami gyorsabb Vistán. -
TEST -
Adrian Kingsley-Hughes from ZDNet.com executed the tests using the AMD Phenom 9700, Radeon 3850 graphics card, 2GB of RAM and ATi Catalyst drivers 8.2.
The three games which performed better on Vista than on XP SP2 were Call of Duty 4, F.E.A.R. and The Elder Scrolls IV: Oblivion.
Vista gave The Elder Scrolls IV: Oblivion the best performance boost compared to XP SP2, working out at an average of 9 frames per second faster on Vista RTM and 13 frames per second faster on Vista SP1.
Seven out of ten of the games tested produced frame rate averages which were lower under Vista than XP SP2, however, a closer look at the numbers shows that when Vista is slower than XP SP2, the actual frame rate differences are only in the single digits.
Here are the results: average frame rates for each game on each platform
CoD4
XP SP2: 56 fps | Vista RTM: 58 fps | Vista SP1: 62 fps
Fear
XP SP2: 70 fps | Vista RTM: 71 fps | Vista SP1: 71 fps
Oblivion
XP SP2: 56 fps | Vista RTM: 67 fps | Vista SP1: 69 fps
Bioshock (DX9)
XP SP2: 50 fps | Vista RTM: 46 fps | Vista SP1: 47 fps
CoH
XP SP2: 30 fps | Vista RTM: 28 fps | Vista SP1: 28 fps
Crysis
XP SP2: 27 fps | Vista RTM: 24 fps | Vista SP1: 23 fps
Doom3
XP SP2: 157 fps | Vista RTM: 138 fps | Vista SP1: 142 fps
SC
XP SP2: 47 fps | Vista RTM: 44 fps | Vista SP1: 44 fps
UT3
XP SP2: 68 fps | Vista RTM: 64 fps | Vista SP1: 65 fps
WiC
XP SP2: 24 fps | Vista RTM: 22 fps | Vista SP1: 22 fps
-
shrike7973 #35065 Hö? tééleg? -
helo.az igaz,hogy A Call Of Duty 4 Vista alatt gyorsabb mint XP alatt? -
shrike7973 #35063 Hali!
Sound Blaster live 24bit! hangkarim van. Én nemtartom vmi nagyszámnak de itt aztmondtátok jóazmég, és az audigy se vel egyezik meg.
Namármost olyasmik vannak hogy kimaradnak játékokba hangok. Pl airborne ba néhány lövés, néhány gránát hangja nem hallatszik. COD4 be amikor bemondja a körök elején hogy search and destroy defend the objective, néha elkezdi, de aztán elmarad, vagy bele se kezd. COD4 be csak ez a bemondás bénázik, a többi effekt mind a helyén van. Talán annyi különbság hogy teljesen más a fegyverek hangja mint másnál de hát nemértem ezt se.
Azt szeretném kérdezni hogy amikor feltelepitem az xp-t elég e a cd n levő drivert felrakni. Mert nemrég jelent meg egy driver update AudigySE/live 24bit! driver update néven. Namármost ha ezt felteszem nincsenek meg a progik amivel be tudnám löni hogy most 5.1 meg surround meg ienek. Szal először felteszem a cd jét, utána felfrissitem, és még felteszem memllé a basic audio frissitést, amely a device controlt meg 2 eszközt frissit. Érdekes jelenség ha felcserélem a telepitési sorrendet semmi hang nincs, ujra kell tenni a windowst. Azt szeretném tehát kérdezni hogy elég e a cdset feltenni, és hogy ezek a jelenségek software s vagy hardware s hibák..? -
Minek akarsz ilyet szar kártyát venni?
Már a 8600 GT is hulladék. -
Üdv mindenkinek!
Az a kérdésem, hogy egy nVidia 7300GT-t egy hasonló árú ATI kari ver? -
janisjoplin #35060 Sziasztok!
Ma kaptam meg a fujitsu laptopomat.Egy lemezt kaptam vele.Az van ráírva.hogy:KNOPPIX 4,0..és 3 giga..Nem találom rajta a drivereket.Vagy én vagyok béna? -
Márió92 #35059 Jó megpróbálom majd másik egérrel, viszont nincs semmi olyan program fennt a gépen amit mondtál...szval énsem tudom mi lehet a hiba... -
tmisi #35058 Próbáld ki másik egérrel. De ha csak a programindításnál csinálja, hát akkor nem tudom. Ha van fenn valami windows téma buzeráló, azt is szedd le (pl. windowsblinds, vista pack, stb.). -
tmisi #35057 Hát sztem ez vagy memória hiba, vagy esetleg a vinyó szarakszik.
De! Ki kéne próbálni egy szűz XP-vel is, magyarán újratelepíteni. És utána tenni fel a többit és megnézni mi után jön elő. Többnyire vírusírtók és tűzfalak szoktak egybeakadni más programokkal. Érdemes először ezeket lekapcsolni, hátha. -
Sewen #35056 Sziasztok!
Kéne egy kis segíség.Az Xp elég érdekesen jön csak be:bekapcsolom a gépem,mielött eljutna a bejelentkező képernyőig ujraindítja magát,aztán kidob egy szöveges képernyöt "A windows indítása sajnos sikertelen volt.Ezt a hardvereszközökben,vagy a szoftverekben végzett változás okozhatja...."felajánlja a csökkentett modokat,legutobbi müködöképes beállítást,normál indítást,vagy 30mp elteltével megprobál bejelentkezni.Van,h másodszor már belép,de van,h megint ujraindul és csak 3. próbálkozásra jön be az Xp és elöfordul,h elsöre bejelentkezik probléma nélkül.A kérdésem az lenne,h mennyire lehet komoly a baja,érdemes lenne visszavinnem a gépet(még garanciális),h kezdjenek vele valamit,v ez csak valami megszokott Xp hiba,amit meg lehet oldani,v kikapcsolni a hibaüzenetet?Előre is köszi,ha valaki ír rá ötletet,véleményt!!
Az Xp gyári CD-röl lett telepitve kb 2 hete,a gépet is akkor vettem:
Alaplap:Asus P5K-PL CPU:Intel Core2Duo 4500 2.20GHz HDD:Samsung400Gb Sata2 16Mb VGA:Gygabyte 8800GT 512MB Ram:PQI 1024/800Mhz x2 Táp: CoolerMaster 430W Monitor:LG L1982U -
Márió92 #35055 Na vki tudna segíteni??
>>[Sziasztok!
Lenne 1 olyan problémám hogy rákattintok egy programra(pl, ASE,uTorrent) és akk nem történik semmi....ma raktam újra teljesen a gépet...és ezt csinálja a napokban kezdte el csinálni a gép...ha vki tudna rá vmit...azt nagyon megköszönném!
Ja és jobb gomb megnyitással sincs semmi hatás....
Üdv]<< -
nem -
F1re #35053 Hali reg irtam ide de most olyan bajom van hogy ujra raktam az xp-t es az MSN megorult nem lehet frissiteni mert azt akarja hogy frissitsem vagy is tolcsem le a Windows update agent ...-ot meg mittom en hogy tom megoldani hogy ujra jo legyen ?
-
Olyan gondom van, hogy felraktam a legújabb ati drivert és elállítódott a betűtípus.
Minden oldal dőlt betűvel jelenik meg.
Valaki segítsen, mert rohadtul idegesít. -
emese1985 #35051 Hali!
Még mindig fenn áll az előző problémám, amit leírtam, nem tudok xp-t újratelepíteni a SATA II-es vinyomra, azt írja, hogy nem ismeri fel a telepító a vinyót, pedig SP2-es. Mit tegyek most?????? Hogyan csináljak bootfloppyt, mindenféleképp azt kéri, mit kell ráírnom a floppyra, valaki írja le részletesen????? Köszike előre is!
-
Márió92 #35050 ja meg még vmi (bocs az 1más után hsz-ért...)
ha pl jobb gomb megnyitással mek rá akkor sem történik semmi....! -
Márió92 #35049 egerem??mi köze az egérhez ennek a dolognak??így rákattintok...kb 1 fél pillanatnyira kihozza a homokorát azt utána semmi:S a program fent van...nemtudom mi a gond... -
Mivel az oprendszer újrarakása után is megmaradt a probléma, akkor nem lehet, hogy az egered hibásodott meg? Próbáltad másikkal? -
Márió92 #35047 Sziasztok!
Lenne 1 olyan problémám hogy rákattintok egy programra(pl, ASE,uTorrent) és akk nem történik semmi....ma raktam újra teljesen a gépet...és ezt csinálja a napokban kezdte el csinálni a gép...ha vki tudna rá vmit...azt nagyon megköszönném!
Üdv -
Próbáld meg az itt leírtak alapján. -
Igen, az is okozhat lefagyást.
Kontakthibás a tápcsatija vagy az IDE kábellel van gond (ha PATA a vinyó), rakd fel a HD Sentinelt, az megmondja ha valami gond van vele. -
Természetesen. -
Feltehetően egy ilyen kábelre van szükséged. Esetleg, ha kell hozzá fordító akkor azt is vegyél. -
Hello.
Ha szar a vinyóm az okozhat lefagyást? -
brianmaste #35041 Hello.Van 1 Speed Link kormányom.Soros port csatlakozója van.De nekem a gép hátulján sehol nincs akkora csatlakozó amekkora kellene.Pedig rá van írva hogy PC-re is lehet csatlakoztatni.Valami USB átalakító kellene vagy mi??Segítsetek már...... -
martini12 #35040 Helló nem tid valaki segíteni?Mart van egy SATA vinyóm és az XP nem formázza meg mert nincs illesztőprogram nem tud valaki segíteni ?pl.adok msn címet hogy elküldi vagy ad egy linket de ez nagyon kellene!Ha tud valaki segíteni hálásan köszönöm