Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #35063 Hali!
Sound Blaster live 24bit! hangkarim van. Én nemtartom vmi nagyszámnak de itt aztmondtátok jóazmég, és az audigy se vel egyezik meg.
Namármost olyasmik vannak hogy kimaradnak játékokba hangok. Pl airborne ba néhány lövés, néhány gránát hangja nem hallatszik. COD4 be amikor bemondja a körök elején hogy search and destroy defend the objective, néha elkezdi, de aztán elmarad, vagy bele se kezd. COD4 be csak ez a bemondás bénázik, a többi effekt mind a helyén van. Talán annyi különbság hogy teljesen más a fegyverek hangja mint másnál de hát nemértem ezt se.
Azt szeretném kérdezni hogy amikor feltelepitem az xp-t elég e a cd n levő drivert felrakni. Mert nemrég jelent meg egy driver update AudigySE/live 24bit! driver update néven. Namármost ha ezt felteszem nincsenek meg a progik amivel be tudnám löni hogy most 5.1 meg surround meg ienek. Szal először felteszem a cd jét, utána felfrissitem, és még felteszem memllé a basic audio frissitést, amely a device controlt meg 2 eszközt frissit. Érdekes jelenség ha felcserélem a telepitési sorrendet semmi hang nincs, ujra kell tenni a windowst. Azt szeretném tehát kérdezni hogy elég e a cdset feltenni, és hogy ezek a jelenségek software s vagy hardware s hibák..?