64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Attól füg mi közben.
Nekem idle-be 40 fok. -
Cat 02 #35198 Ha GPU 50 fokos az normális ? -
Telepitsd újból az Xp-t,az összes drivert,stb,az a legegyszerűbb,jó esteben ha nincs sok vacak a gépen hamar végzel! -
reinstall -
Hy.Szeretnék pár nagyon okos embert kérdezni h mi lehet a baja a gépnek.Szóval 1hete vettünk új gépet mégpedig.Amd x2 5200 2gb(PQI a márkája) és geeforce 8600Gt videókártya.A géppel gond nincs ha a windowsról van szó meg iejenek de a játékokkal annál több.Szóval a feltettük a fifát a 08-at ami rendesen megy nagy fps-el de 5mp-enként beakadgat folyamatosa.Ugyanez a helyzet a word cup-al is.Vmint az assasin's creed-el.Más játékok maxon szaladgálnak el gond nélkül pl:Timeshift,Gears of war.Soldier of fortune 3.Mi lehet a baja.Mindenből feltettük az új drivert és minden játék menüje begyorsult mint az atom.A procihoz is feltettünk drivert.Ekkor már brutálisan gyors volt a fifa de ugyanúgy akadt. a gyorsaságot játszhatatlan ként értem.Az fps-ekkel nincs gond-Szóval miután feltettük az amd drivert a windows a rendszernék a procit 999Mhz-esnek ismerte fel.Rendszervisszaállítást csináltunk.Ezek kijavítódtak viszont az akadozás ugyanúgy megmaradt.Szerintetek mi lehet a baj.Windows xp sp2-es van a gépen.Valaki segítsen legyen szives.Fontos lenne .előre is köszi. -
az oldalon kerested az arhívumban is a lap manuálját? -
havast #35193 probaltam,driver kiirja,h nincs ilyen hardver a gepben,de velemenyem szerint,ha niincs fent a drivere,akkor is kellene,h adjon vmi kepet,nem no signalt... -
az alaplapi kártya drivert szedd le és utána tedd fel az új kártyát -
havast #35191 nemalltmeg a kartyan a huto???nezdmeg a bordat,v everestbe a hofokot sztem...tulmelegszik -
Gibor #35190 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=35167]#35167[/URL] valaki esetleg?? -
dubi21 #35189 #35118
VALAKI????? -
havast #35188 azt kellene,ja de kitudja hogyan!?a kartyat mar joreg vettem a polcon allt,mert regebben sem ment a dolog,csak mondom most visszaterek ra 96xtamugy,nem 1 gozgepXD -
G18XM8 #35187 400Watt akkor elég, nem az a baj, lehet hogy a gép még mindig az integrált vga-t tekinti alapnak, ha arra dugod a moncsit gondolom azzal működik. Azt kéne átállítani, bár én úgy tudom hogy ha beraksz egy vga-t akkor automatikusan átáll arra. Milyen vga-t vettél egyébként? -
havast #35186 a kartyanak nem kell plusz kako,nincs rajta tapcsati...a tap amugy meg 400watt...de a masik kartya,amivel teszteltem amugy 1 mx 440,ami meg ugye nem arrol hires,h tul sok kako kene neki,de azzal sem ment,pedig az tuti muxik az a kartya -
G18XM8 #35185 Első kérdésem az lenne hogy milyen videokártyát vettél, hány wattos a tápod, és milyen típusú. De lehet hogy elfelejtetted rákötni a videokártyát a tápra, a dobozban kell lennie egy 6 pines csatlakozónak, vagy ha már fejlettebb a tápod mint az enyém is akkor azon is van, amivel rá tudod kötni a videokártyát. -
kevés a tápod
nem bírja együtt a sok izét -
havast #35183 hello!lenne 1 kerdesem van 1 alaplapom(Gigabyte GA-K8RS482M),de nincs meg hozza a user manual,ami elegge fontos lenne ugyanis ennek a lapnak integralt vidkartyaja van,s most vettem 1 uj vidkartyat,beteszem,monitor ra,s se kep,se hang...a gep elindul,de a monitoron no signal felrat villog..probaltam mas kartyaval is,de ugyanez a helyzet.kerestem a gigabyte honlapjan a lapot,de nem talaltam.szoval ugy gondolom,h biosba kellene vmit allitani,de semmi olyasmire nem akadtam,aminek(sztem)ehez lehetne koze.vagy estleg jumperelni kellne vmit,de user manual nelkul az meg nehez..szoval,ha vki tudja a megoldast,v esetleg megvan neki ennek a lapnak a user manualja,az plz segitsen!!!thx elore is! -
már csak azt kéne beállítani hogy az egész asztal benne legyen a TV-ben,mert így olyan mintha kicsit meglenne nagyítva,vagy ez normális? -
na,pár órás küszködés után sikerült:) -
oszd meg a mappát -
Quantumleap #35179 Össze van kötve két gép, eddig semmi gond nem volt a hálózati működtetéssel, viszont tegnap óta nem tudok megnyitni másik gépen lévő fájlt, másolni úgyszintén nem tudok, azt írja ki, hogy hiba, és nem olvasható. Mi lehet a probléma? Valami vírus? -
Catalyst??
Azt hittem az nvidia bálvány-szobrocska ott figyel a géped mellett... 
Ha mindent összedugtál, indítsd újra a gépet, a tv-t rakd "av-módba" a megjelenítési tulajdonságokban ott lesz a két monitor. Tedd pl. a 2-est (tv) eldődleges módba és megjelenik a kép. rossz kép esetén a Catalystban beállíthatod a PAL/NTSC módot. -
nem ismeri fel...lehet h újra kéne tennem a catalystot? -
thx,asszem mostmár menni fog:) -
de,én úgy értettem hogy a videó karin van egy ilyen csatlakozó amivel a TV-t monitorként lehet használni -

Videokártya kimenetére -> s-video kábel (felülről a második) bedug, másik végét (kábélvégtől függően) a tv-be (ha van s-video bemenet akkor oda). Ha nincs, sárga rca bemenet (olyan mint a felülről 3-ik kábel vége).
-
Cat 02 #35173 TV-tunerrel nem a gépen lehet tv-t nézni ? -
ittvanak a kábelek:
-
na találtam egy használati útmutató könyvet -
aki ért ahoz hogy hogyan lehet összekötni a TV-t a géppel az pls írjon(van TV Tunerem+kábelem),mert fogalmam sincs hogy hogyan kössem be -
Nekem állandóan pörgette a merevlemezt, elég idegesítő volt.
Van még egy "kereső indexelés" nevű "csodaszolgáltatása" a vistának, ez is hajlandó kerregtetni a merevlemezt, vagy csak villog a hd led.
Kikapcs:
- Start menü - > kereső -> services.msc
- Windows Search szolgáltatás -> kattintsunk rá kettőt...
- Katt a leállítás gombra és az indítás típusát át kell állítani letiltva -ra. -

Mit ír a szakzsargon:
"A Windows SuperFetch nevű szolgáltatás segítségével gyorsabban indíthatjuk el szoftvereinket és nyithatjuk meg fájljainkat mint egy XP-t futtató számítógépen.
A SuperFetch (előtöltő) statisztikát készít rólunk, mely alkalmazásokat használjuk legtöbbször, melyek futtatására van a legnagyobb esély egy adott helyzetben és időpontban. Ezen szoftverek összetevőit előre betölti a rendszer a memóriába, hogy egy esetleg futtatáskor innen, és ne a leglassabb perifériáról - merevlemezről - töltse be a részeket, ezzel gyorsítva a programindulást."
Egyesek szerint lassítja a gép működését, zabálja a memót a nagy erőforrást igénylő szoftvereknél (pl. a 3Ds játékok), kilépés után sokáig tölti a merevlemezt.
Így kapcsolod ki:
- Start menü - > kereső -> írd be: services.msc
- Keresd meg az Előtöltés szolgáltatást és katt rá duplán!
- Az indítás típusa legyen letiltva, majd kattints a leállítás gombra.
-
Gibor #35167 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=35126]#35126[/URL] valaki? -
Rekesz #35166 Sziasztok! Ez most tényleg nagy gond: ma telepítettem a nod32-t,a gép kikapcsolás előtt mindig kiír egy hibaüzenetet: "A meghajtó nincs kész. Lehet, hogy a meghajtó nyitva van. Ellenőrizze, hogy az A: meghajtóban van-e lemez és a meghajtó ajtaja zárva van-e." Ez még nem zavarna, de az MP4-emmel is ezzel párhuzamosan jelentkeznek a gondok. Először is letörlődött szinte az összes adat, amikor zenét próbálok rakni rá, csak úgy kilép...és amikor vissza akarok lépni, abszolút nem jelenít meg semmit! Lehet összefüggés a dolgok között? Sztem kell lennie vminek, mert eddig nem volt vele ilyen problémám... Kérlek, segítsetek,mert én már megőrülök! :'( írhattok e-mailt is: [email protected]
-
shrike7973 #35165 Hali. Vki dobjon már meg egy pv vel hogy tudom feltenni meglevő vistára az sp1 et, honnan meg hogyan:). Illetve hogy ki mit gondol jobb e mint az xp játékokban. -
Cat 02 #35164 köszi!
hát nem a hőmérséklet a baj nálam :S -
Itt ne! -
Cat 02 #35162 fuzzy time, de semmi értelme :) -
mondom az érzékelő menüpontnál -
"Elmúlt háromnegyed nyolc"
Ezt mivel csináltad?