64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Akkor húz el a GT ha AA kikapcs... -
-
shrike7973 #35237 Azért 0x oson elég nagy a különbség...márpedigha valaha is fogok crysisiozni az off aa lesz. -
4×aa: hol van a 40%??
-
shrike7973 #35235 De akkor most ráb*szok acserével, vagy csak egyszerűen nem éri meg a fáradtságot? -
shrike7973 #35234 Aha. Az igencsak észrevehetetlen. De vannak grafikonok ahol a GT igencsak elhuz..csaknemtom meik grafikonnak hinni... -
40% különbséget azért írt mert nem vette be a gyógyszereit. 10%-al kb, de akkor is csak alacsonyabb felbontásokban. -
shrike7973 #35232 Gari miatt se? Amugy nem gyorsabb a 88gt? vki itt 40% különbséget irt. Azért gondolkodtam el mer tnem kéne ráfizessek dekát se a giabyte osra és azon faxa zalman cooler van nem ref fos. -
Max a G90 GTS-re lenne érdemes cserélned szvsz. Vagy még arra sem. -
shrike7973 #35230 Hi!
Találtam egyokos személyt (
) aki megvenné 50-55 ér a gts emet. Inkább 55. Nos ennyiért ujonnan boltból kapok GT-t. Gondoltam elöször az a plusz 15% jól jön, meg főleg az lenne jó hogy kecsói boltba venném meg mert ez győrből van és ha elromlik akkor lehet aggódni... Ezeknek tudatában megéri a váltás? (A bit, memória csökkenés, + rosszabb cooler.). Ha ugygondoljátok cserével jobban járok, kettő választási lehetőség:
Gainward vagy leadtek referencia (csak 1-2 t kell ráfizessek)
Gigabyte 88GT vf700 as coolerre (no ráfizetés)
Az én szörnyecském egy 8800 GTS 640 asus. Referencia.
Multkor mutattam a hibákat amiket produkált, azota ujra van rakva a gép, remélem télleg driver hiba volt, még nem találkoztam semmi bajjal. Kivéve amit az airborne dvd müvelt (bemountoláskor gép restart..:S)..ugyohgy azt nem tudtam feltenni. COD4 nem hibázott, de amikor hibázott 2x er az se 10 perc alatt, hanem napok alatt. -
Keresek olyan programokat, amelyek naplózzák, hogy mikor melyik program
1. mennyire terheli a processzort (C2D-t támogassa)
2. ír winchesterre (2 vinyó van, mint2-t naplózza) -
wagzo #35228 köszi -
wagzo #35227 köszi -
Megkaptad a választ. -
wagzo #35225 sziasztok
MOSt vásároltam 2 * 1 GB ddr2-800 -as ramot.
Már volt a gépben 2* 1 GB ddr-2-800 -as ram. Mind a 4 ram azonos tipusú.
Miután beleraktam a windows csak 3.37GB-ot lát csak.
Érdeklődtem, hogy mi okozza ezt és azt választ kaptam, hogy a 32 bit-es XP csak ennyit lát.
Szeretném kikérni a véleményeteket!
köszi -
neménvoltam #35224 Chieftek 450W -
Ja látom: Chieftek 450W -
Milyen márkájú a tápod? -
neménvoltam #35221 Jah akik netán nem olvasnak vissza, a probléma nagyvonalakban: új alaplap/memória/táp/proci, ám állandóan újraindul a gép, vagy éppen el se kezd bebootolni amikor mindkét memóriamodul benn van, slotokba normálisan elhelyezve. :) -
Ne légy már láma. Pár napja is kérdezted ezt. Mondtam, hogy leszedsz egy cracket és menni fog. -
neménvoltam #35219 Üdv! Kb. egy hete írtam a #34993-as hozzászólásban a problémámat. Sajnos a probléma újra előjött, de ma megnéztem a memória időzítését, ami a biosban valamiért 5-5-5-18-as értékre volt állítva, ám elvileg az alap értéke 5-5-5-15-ön kéne, hogy menjen. A kérdésem tehát, hogy okozhatja-e ez az értékkülönbség a problémát? -
SkylineGTR #35218 hy all. egyik játéknál (C&C: tiberian wars)kiírta mikor a dameon toolsból inditanám el hogy összeférhetetlenségi hiba az emulátorral. ez úgye azt jelenti hogy felismeri, hogy virtuális meghajtóból fut, és nem lemezről. ilyenkor csak annyi lenne, hogy kiírom lemezre, és úgy inditom el? -
husqarna #35217 Problémám van a DVD írómmal. A DVD-t simán írja,de Audio fájlokat nem.
A burning ROM-ban az összes audio opció szürke, a DVD lehetőségek pedig
hibátlanul működnek. Eddig is ezzel írtam a CD-ket,most meg nem tudja.
Mit lehetne csinálni? Egyébként 2 hete raktam újra a gépet. -
Nem vagy hálózatban, mikor meg akarod osztani.
Vagy indítsd el a Hálózati beállítás varázslót... -
Megszeretnék osztani egy fájlt 2 gép között, de a megosztásnál amikor kiakarom pipálni akkor "szürke", azaz nemtudom kipipálni, mi lehet a baj ? -
"Újra lehet tenni a windows anélkül hogy a d meghajtón levő cuccok törlődnének? "
Simán. Telepítésnél kiválasztod, hogy a C meghajtót formázod és arra rakod a Windowst. -
és egy kérdés.Nekem 300Gb-os vinyóm van.C és D meghajtók. a C-n vannak a telepített dolgok és a wiindows.A D-n filmekk és ojan dolgok amik kellenek.Újra lehet tenni a windows anélkül hogy a d meghajtón levő cuccok törlődnének? -
aha ok. -
HELP!nem találom a bios-ban a cpu tuningot:S vmi okon visszaesett 3,12GHz-ről 2.46GHz-re -
Inquisitor #35210 Ez tipikusan olyan árlista leírása a ramnak, amiből SEMMI se derül ki, ennyi erővel lehet tök ugyan az a két ram. A TinyBGA az a kisebb, négyzetalakú chipekbl épített ramokat jelöli. Egyesek szerint kevésbé melegszik, bár szerintem ennyire nem egyszerű megjósolni. A Kingmaxnak van vagy 5-6 féle csak a megadott 1GB-os DDR2-800-as verziókból. Utána kéne járni vagy a típússzámoknak, vagy a rajta lévő chipek azonosítójának ... -
kereső... -
Sziasztok!
Nem nagyon találtam RAMmal/Mermoriával foglalkozó Topicot.
Van egy olyan kérdésem, hogy ramot akarok venni, de mi a külömség a:
KINGSTON 1024Mb DDR2 800Mhz
és a
KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz
között, mi ez a TinyBGA megkülömöztetés?
nekem nagyon bevállt eddig a Kingmax márka ezért it gondolkozokk ebbe a márkéba, de nekem jelenleg MSI P6N-es alaplapom van, érdemes lenne más márkába is gondolkozni, ha ingen akkor mibe?
2*1GB vagy 2*2GB ramot szeretnék duálba futtatni...
valamint mi a jobb egy darab 2GB ram vagy két darab 1GB ram duálban
előre is tnx a segitséget, és ha van ezzel foglalkozó topic és én lamika nem találtam meg akkor egy linket is megköszönék oda :-) -
Sammer #35207 Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni weblap szerkesztésben?Nem tudok vendégkönyvet létrehozni. Segítetek? -
cd-ről telepíted, vagy win alól? -
Ilyen akkor van ha nem kap jelet a monitor, a vidikártya dvi/dsub kimenete nincs összedugva a minitorral. -
asztal
-
Állítsd át a felbontást, a (tv nem bír akkorát mint a monitor -> pl. 800*600-ra/jelöld be az négyzetet: aszal kiterjesztése a monitorra. -
volfika #35202 Csö!
Sürgösen szükségem lenne egy kis segitségre lenne szükségem nem vagyok egy nagy zseni de itt vannak jobbak tölem.Az a gondom,hogy amikor telepiteni akarom az XP-t akkor ezt irja ki a monitorra: Boot from CD:None DISK BOOT FAILURE,INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER)kell e ilyenkor valahol valamit állitani mert mondtak olyat is sz beszédre nem adok és hol lehet letölteni ezt a BOOT-t amivel inditani tudnám a gépemet!!
A segitséget nagyon köszönöm elöre is! amugy van nekem egy WIN XP1-2 de az on nincs rajta ez BOOT vagy mi! -
Gibor #35201 reinstall ami biztos nem fog megtörténni... -
Cat 02 #35200 alapjáraton