64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
G18XM8 #35279 Hát sajnos lehet venni egy új moncsit. LCD-t mindenképp. -
mikusmate #35278 Hello!
Van egy "kis" problémám a monitorommal. Egy 17 colos LG síkképernyős CRT monitor, és ma elkezdte azt csinálni, hogy a piros színt néha egyszerűen nem jeleníti meg, és minden kékárnyalatú lesz. Ma reggel csinálta ezt, aztán megint volt benne piros egészen mostanáig. Most megint minden kékes. Ez azt jelenti, hogy a képcső haldoklik? Mert ezesetben akkor gondolom egy új monitor a megoldás... -
Memóriámmal nincs gond :s
Esetleg VGA? Mert fagyás vár egy kicsit és utána kikapcsolja a monitort és csak villog. Már egy hónapja kérdezősködök hogy mi miatt lehet ez de senki se tudja. :s
-
Táphiba inkább újraindulást okoz.
Fagyás memóriára utal. -
Az okozhat megfagyást ha szar a táp? -
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy itt kevesebb okos van.
PH tele van olyan emberekkel, akiknek ez a szakterületük. pl. tápszakértők -
shrike7973 #35273 Nekem 640 megás van. De az xfx verzio csakegy tuningolt verzió, mégis jobban szerepel. Vagyisha később több telj re lesz szükségem, meg tudnám huzni a VGA_t aminél a jobb cooler jól jön, és még gyorsabb is... Akkor asszem megtartom .. :) -
Jah értem, itt hülyék vannak. -
Bizony, de ezt nem én írtam, csak idéztem ph-ról.
Ph a szakmai fórum. Amit ott mondanak az a jó. -
Ez lett volna, csak nem jön be a kép direkt linkkel:
-
ha leég a géped és felgyullad akkor rossz, ha nem akkor jó -
Tápot hogyan tudom meg hogy rossz-e? -
shrike7973 #35267 Ez mi? -
shrike7973 #35266 Ez mi? -
Te mindenhol ott vagy
-
"Vannak rossz sektorok a vinyómon. Milyen progival lehet helyrehozni azokat. Vmi egyszerű kezelésű progit mondjátok :)"
"A program neve: Garancia. Ez free. Van egy fizetős változata amit új vinyónak hívnak." by ph
-
Th0m #35263 Hali! a vinyomon elszállt a windows. újraakartam telepíteni, erre látom elég lassú a telepítő betöltése.. aztán ahol a particióknak kellene lennie, látom hogy ezt írja " A telepítő nem éri el a lemezt ". Valaki tudna segíteni hogyan tudnám orvosolni ezt a hibát? köszi előre is -
A másikon van 1 bad sector, típusa: SAMSUNG HD300LD. De az ráér, mert van még vissza 2év gari :) -
Hülye vok ezekhez. Előre elnézést :)
Vannak rossz sektorok a vinyómon. Milyen progival lehet helyrehozni azokat. Vmi egyszerű kezelésű progit mondjátok :)
XP féle chkdsk már próbáltam, nem segített :( kiírogatja, hogy hibákat javított. De HDSentinel még mindig mutatja.
Júliusban fog le járni a gari. Nem azért, de azért ez mégis csak 11 bad sector. Tápomra pedig nincs panasz: FSP350-60THA-P
Szerintetek kicserélik garisan #confused
vinyóm típusa: SAMSUNG SP08022N -
Melyik a valószínűbb hogy hibás , vga vagy táp? -
Sziasztok!
Hozzátok forduluk , mert van egy komoly problémám, vettem 1.3 éve egy Notebook ot [HP Pavilion Dv6134eu] Belgiumban, gari persze már nincs, meg a magyar HP nem is foglalkozik vele, olyan problémám van, hogy mikor kikapcsolt állapotban van, és be akarom kapcsolni, a kijelző ill a HDD-t nem hallom hogy müködne[fekete képernyő , windos se indul semmi csak világít meg a DVDrom müxik], ilyenkor kikapcsolom az egészet, ujra bekapcsolom,akkor néha elindul rendesen, most két napig b@szott bekapcsolni-.. most sikerült bekapcsolnom harmadik próbálkozásomra, mert ütöttem rajta egyet:) a vincsinél, mi lehet a baja?
Köszönettel Sly -
Én is erre gondoltam, de azt nem értem hogyha a VGA-val van a gond akkor miért csak pár órával később fagy le az indítás után?
Táppal mi lehet a gond? Esetleg nagyon felmelegszik? -
tmisi #35257 vga vagy táp -
Sziasztok.
Mitől lehet az, hogy a gépem 1 (2-3-4 mikor hogy) órai játék vagy böngészés után egyszerűen megáll és lefagy. Következő újraíndításkor meg kilövi a monitort és csak villog a monitor gombja és megfagy. Azt tudom, hogy a winchesterrel, rammal (nem 100%), alaplappal nincs gond.
Pls segítsetek -
csabika1982 #35255 nem ment teljesen végig de nem jelzett hibát -
Nem egész 1 óra alatt nem fut le a memtest... -
csabika1982 #35253 egyébként mikor megvettem a gépet azért vettem a codegent hogy azt rakom a régi gépembe abban ugynis egy 450W-os Chieftec van csak miután neki álltunk összerakni kiderült h a Chieftec-es,az egyi kábel ami az alaplapra megy az 1dugoval kevesebb a codegené meg annyi volt úgy h azt raktuk be mondjuk én is jobban örültem volna ha belemegy a Chieftec,az is elég nagy név.Szoval te azt mondod h tápcsere? -
csabika1982 #35252 megcsináltam a tesztet a memeoriák jók a hőfokok pedig alaplap 25C,cpu magok 35C,a vinyo 31C -
Egyértelmű, hogy az a Codegen táp nem bírja a géped.
Cseréld le egy FSP-re. -
CUCLI #35250 hi all.
Van egy kis problémám az alaplappal.Asus P5B lapom van, abban meg egy D805, semmi tuning.mostanáig a sima alaphűvővel tudtam csak használni mert nem volt elég keret. az a alap hűtővel alapjáraton kb 50 fokos volt a procim, terhelve ugyan nem néztem, de szvsz 60fölé is felment ha használtam. Tegnap viszont vettem egy Cooler master Hyper TX2-t, és mikor bekapcsoltam az fogadott a biosban hogy ugyanúgy 50fok alapon, terhelve meg 61-62fok. a házam rendesen szellőzik, elöl van egy 8centis hátul is egy 8centis, tetőn úgyszintén. a proc hűtő meg úgy lett felrakva, hogy alapból felfelé tolja a meleget. nem hiszem el, hogy a tx2 ua. tudja mint az alap gyári cucc :(( mikor féléve megvettem a lapot akkor normális volt a hőmérséklet, kb 40-45fok volt (gyárival) alapon. azóta volt egy bios frissítés, most 1604es biosom van. ennyire félre mérne a lap vagy valami más gebasz van? -
Üdv,
P5K Deluxe/WiFi-AP alapom van, néha megy rajta az 5.1 néha nem, driver frissítés nem segít, reinstall nem segített.. valamiért a hangkari néha úgy gondolja, hogy elég stereoban adnia amit szeretnék és ez kissé irrátáló, valakinek tipp esetleg ?
És nem alaplapi hiba voltam asus szaküzletben vele és nincs semmi baja tehát..
Üdv. -
Memetest86.
Letölt, kír cd-re, bebootol róla, futtat. Ha pirossal írkál hibaüziket, akkor memória. Hőfokok rendben vannak? -
csabika1982 #35247 Sziasztok,a segitségeteket szeretném kérni 1 dologban,röviden a konfigom
alaplap gigabyte-P35-DS3,proci-core2 duo E6750, videokari-radeon hd3870,4db 1024-es kingmax,160gb samsung vinyo,450wattos codegen táp,vista ultimate64bit.Minden új kb 2 hónapja vettem.Na most olyanokat csinál,játék közben 1 pillanatra leáll mintha áramszünet lenne pedig nincs és újra indul ez az egyik dolog a másik ha bármit elkezdek letölteni és hozzáteszem csak a töltés megy semmi más akkor meg szinte állandoan lefagy.Tudom ebböl nem lehet nagy okosságot levonni de valami útmutatást ha kaphatnék hogy mit kellene esetleg csinálnom azt megköszönném.
-
Szal más fejét szeretnéd inkább verni? Ezt szted ki vállalja be?
Te döntésed... -
Sammer #35245 Tudna nekem valaki segíteni weblap szerkesztésben?Nem tudok vendégkönyvet létrehozni. Segítetek? Vagy keresek valamí egyszerű magyar weblap sablont! -
shrike7973 #35244 Én nem tudom mit tegyek, nem akarom lecserélni, mert nagyon szeretem ezt a vga-t, de nemis akarom később fejem a flaba verni hogy ezt kellett volna tenni..:S -
Nem hinném hogy feltűnik majd a különbség, de csinálj, amit akarsz...
-
shrike7973 #35242 tulajdonképpen akkor miben is járok rosszabbul? 10% is vmi nem? -
shrike7973 #35241 Lehetséges hogy vmeik játék rosszabbul fog menni? -
shrike7973 #35240 Olyan lehetséges hogy vmiben a 8800 gtsnél lasabb lenne a GT?