64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
shrike7973 #35639 Hali!
FEAR-Extraction point mennyire számit megterhelő játéknak egy 8800nak?
Láttam ez pont ugy néz ki mint az első, be is lőttem mindent lehető legmaxabbra, és első 20 percben nézegettem az fps eket, vsync miat nézem jó akad 60, akkor nem kell aggódni. Azonban nmégis eléggé gyakori volt a lagg, ezért ma fraps el játszottam, éshát néha lemegy 25-30 ra az fps (vsync nélkül amiket eredetileg mértem első 20 percbe az 100 körül mozgott). Msot azt szeretném kérdezni, hogy ez cpu limit e mert ugy vettem észre hiába veszem le a 16x af et meg FSAA-t kissebbre, ugyanugy leesik az fps, ezért gondolom ott nem a vga számolna, hanem a cpum ami 1,86 ghz gondoltam nem huzom meg amig nem látom értelmét. -
solikka #35638 Akkor max úgy tudod rámásoklni hogy WinRAR-al több részre bontod! -
na, nálam ott csak a FAT32 van :( -
Nálam lehet:
Jobb gomb a pendrive-on és formázás. -
hogyan?
csak fat32-t tudok választani -
Formázd meg NTFS fájlrendszerre. -
az 1,6 GB-os fájl még rámegy simán, de a dvd méretnél is az írja, hogy megtelt a lemez... -
nem
azt írja, hogy megtelt a lemez... -
Amit másolni akarsz,esetleg nem irásvédett? -
Adott egy hálózat, ami közös. Több munkacsoport van rajta.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a saját munkacsoportunkban a felhasználónál ne csak azt tudjam beírni, hogy egyszerre pl. 2-en használhatják, hanem konkrétan hozzáadni a kívánt PC-t? Mert hiába próbálom, a hálózat keresésekor mindig csak az adott gépet látja, és csak azon belüli bejelentkezőket listázza ki (vendég, rendszergizda..)és pl. a másik gépet itt nem látja. Miért? -
nem segít... vmi más ötlet? -
Formázd meg -
Hali!
Kaptam egy 8GB-os Traxdata pendrive-ot. Az a gondom, h ha egy 6,7 GB-os iso fájlt próbálok másolni rá, de akkor azt írja, h a lemez megtelt, pegig ÜRES... 7,9 GB szabad helyet ír... Mi lehet a baj?
Előre is köszi! -
Hellosztok nagy segítség kellene. Van egy Siemens C110-es modemem amiről jön a net usb-n és utp-n keresztül. Az usb-s felén lévő gép tegnap megfagyott és azóta amikor csatlakozok a netre egyből elkezd maxal feltölteni és így semmit nem tudok csinálni. Ad-aware-t és nod-ot is futtattam semmit nem talált. Valami 5let hogy miként lehet orvosolni? -
Sztem valami hálózati/internetes kapcsolatot szeretne létesíteni, de nem tud. Mondjuk valami ápdételni akarja magát, vagy valami telepítés félbemaradt és ahhoz szeretne letölteni valamit.
A regseeker progival lőj ki minden felesleges induló folyamatot és nézd meg, úgy mit csinál. Ha a probléma továbbra is fenn áll, akkor javasolt fix IP-t adni a vasnak, hátha azt próbál meg kérni, de nem kap. -
:) -
akkor elmennyék hozzá és személyesen segítenék neki nem pedig msn :D -
mondd azt hogy ezt egy csaj írta, mert akkor elnézem -
ezen teljesen kiadkadtam 
-
Töltsd le a k-lite codac pack-ot. -
A szemed pedig azért van hogy olvasni tudj vele (többek közt). -
Most mi a bajod?Eyg teljesen sima .avi fájl-t akartam importálni de ezzel kidobott.Azért van a segítség topic,hogy ha valaki megakad valahol akkor valaki segítsen neki.
-
Vazzeg ez már kész...
-
Ez miért van?PLs help!
-
Azt tudja valaki, hogy ha bekapcsolom a gépet (ez egy laptop) nincs net rajta, már a víruskeresőt is leszedtem és bekapcsolás után kb. 10-15 percig az svchost.exe 100%-on járatja a procit és a géppel közben semmit se lehet csinálni.
Ilyenkor mi a ku*** anyját csinál? Már nagyon nagyon unom. -
Megbizható,volt garis problémám,nagyvonalúan,korrektül,gyorsan kezelték a dolgot!! -
Demeter #35613 Igen azt létom, hogy az esetek túlnyomó részében az ipon-nál a legolcsóbb a cucc. Csak nem tudtam, hogy mennyire megbízható a bolt.
Thx! -
Inquisitor #35612 Mitől lenne jobb? Nem tud ez se komoly EAX-ot, se A3D 2-t (már ha azt még támogatná valami), nem tud HW DD vagy DTS dekódolást ... legalább egy Audigy-t kéne venni vagy X-Fi-t, hogy azt mondhasd jobb, persze abból az olcsóbbak szoftveresek. Vagy 28-40.000-ért egy CMedia Oxigen2 chipes kártyát, az meg HW DD/DTS-t tud, ellenben játékban az se támogatott. -
anakin3 #35611 Köszönöm a nemes segítségeteket ehez a problémához -->#35586
Megoldódott!
Nagyon köszönöm! -
solikka #35610 Szeritem az IPON a legjobb hely! Olcsó, gyors megbízható! www.ipon.hu -
Nem tudom miért állandóan ezt írja ki amikor telepíteni akarom,.Help!
-
Demeter #35608 Srácok csak egy kérdés, szerintetek hol érdemes hardware-t venni? Kinek milyen tapasztalata van a boltokat illetően? Legyen az online vagy sem. Tudnátok tanácsot adni, hogy hol érdemes vásárolni? -
STA LAB
Ez jo hangkartya?
jobb mint az alaplapi ALC888-asom?? -
solikka #35606 Milyen alaplapod van? -
Hellósztok!
Kis probléma akadt a gépemmel. (P4 1.6 North (512), 768 RAM, WD 160 GB, MSI 845i Ultra, Pioneer DVD-író most a pontos típusát meg nem mondom... stb.)
Évekig működött úgy, ahogy egy normális gépnek kell, alaplap látja a rendszerwinchestert, a DVD -t, és az időszakosan csatlakoztatott merevlemezes háttértárolókat... stb.
Azonban, nincs egy hete, hogy egy (tök üres, szűz, frissen formattált) winchester időszakosan a rendszer része lett... a rendszert a Windows-ban kikapcsoltam, aztán a gép hátulján, végül a konnektor kapcsolóján.
Winchestert lehúztam, gépet indítanám el, erre nem látta a rendszer winchestert (alaplapon IDE HDD detect: Not Installed-t írt mindenre). Természetesen egyből öröm és bódottá. Kikapcsoltam, játék a kábelekkel (hátha valami lecsúszott, meglazult), továbbra sem látta. Remek.
Rendszerwinchesteren kívül mindent lehúztam (nem a WC-n, bár ahhoz lett volna kedvem), bekapcsoltam, látta az alaplap a winyót, bootolt, mint egy álom.
Naivan DVD-t is visszadugtam a következő bekapcsolás előtt, persze nem látta a merevlemezt.
Remek, játék a kábelekkel megint, mit lát, mit nem lát és az eredmény az, hogy a DVD-t látja magában, vagy a merevlemezt. Kértem kölcsön adatkábelt, de hiába, ugyanúgy fent áll a hiba.
Mi lehet a gond (a felhasználón kívül, aki én vagyok, szal csak DISC-réten szidjatok, ha az), és ha lehet, akkor hogyan lehet orvosolni? -
köszönöm mindenkinek
-
normális -
nyenyere #35602 sziasztok, az a kérdésem lenne h nem e magas a hőmérséklete a gépemnek
alapjáraton és terhelésnél is ennyi kb
alaplap: Gigabyte ga p35c-ds3r/48-50 C-fok
cpu: intel e8200
1.mag /50 C-fok
2.mag /40 C-fok
légyszives mondjátok meg ha magas vagy netán a ezeknél már ez normális hőfok -
AI Tuning Manual-on legyen. -
dara #35600 Elméletileg: Advanced -> Jumperfree Configuration -> CPU Frequency