64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Velem is történt már ilyen. Igaz, nekem szerencsére a táp vitte el a balhét. A ház USB portjába dugtad, nem? -
Lehet direkt ilyen "hekker" pendrive volt. -
lehet, hogy kóbor áram volt, vagy fel volt töltődve statikusan, és ilyen szerencsétlenül sült ki, hogy vitte az alaplapot? elméletileg lehetséges, de gyakorlatban még soha nem hallottam ilyet :O -
sikerült kipróbálni másik táppal, úgyanúgy nem indul:S
szóval lehet hogy az alaplap a hibás -
most viszem egy haveromhoz kipróbálni másik táppal.
nem mertem másik gépbe dugni a pendrivot:D -
Blum #61201 wow,ilyet meg nem is hallottam. Mas gepeket is leallit ez a pendrive? -
Leégett az alaplap. Passz. Ez elég fura amúgy. Kíváncsi lennék a megoldásra- fejleményekre -
sziasztok
S.O.S help-re volna szükségem.
Bedugtak a gépembe egy pendriveot és kikapcsolt a gép, egy pillanat alatt:S
Nem indul újra sehogy sem.
Az alaplapon a zöld led villog.
próbáltam minden USB-s eszközt lehúzva indítani, kikapcs a táp kis időre majd újra, de se kép se hang. csak a zöld led villog.
Hátha valaki járt már így.
köszi előre is!
Tamás -
Blum #61198 Delock,Startech,Silicon Image ami elerheto arban van. Komolyabb SATA kartyak arany aron mennek de gondolom valami egyszerure gondoltal. -
TomBond #61197 Szeretnék venni a gépembe egy ssd meghajtót, de nem szeretnék megválni a régi hdd-imtől sem. Gondoltam hogy veszek egy kártyát amin van sata port. Melyiket (milyet) érdemes venni? -
Blum #61196 1. Megnezed egy masik agon levo SATA csatival.
2. kirprobalsz egy MOLEX-->SATA atalakitot.
3. Kicsereled a SATA kabelt.
4. Megnezed masik tappal.
Ha meg mindig szar,akkor maga a vinyo doglodik. Lehet,hogy csak forrasztasi problema,ebben az esetben ha er neked annyi szarakodast az a vinyo akkor elviszed egy elektro-muszereszhez es "fillerekert" ujraforrasztja. -
vagy billentyűt -
nekem is volt ilyen problémám, csak úgy tudtam megoldani, hogy ps2-ös egeret használtam telepítésnél -
RYO21 #61193 *kilehet cserélni és olcsó -
RYO21 #61192 Nem, nálam az van, hogy nemtudom hogy most a tápegység kábeljével, vagy azzal a kis piros szar kábellel van-e a baj. Mert a HDD sentinel is csak annyit ír, hogy check your data/power cable. Az egyiket kilehet cserélni viszont a másikhoz új tápot kell vennem (amit pont 1 éve vettem újat). -
Blum #61191 Ha az eddigi HSZ-ekbol nem derult volna ki: nem a kabel a fos,maga a HDD dogledezik.
Erre a "4500 data transfer hiba van és folyamatosan növekszik" reszbol jottem ra. Kiraly vagyok,mi? -
:D:D -
"néha nemakar beindulni, csak akkor ha megmozgatom a SATA2-es HDD kábeleit"
"Kábellel lehet a baj?"
de most komolyan...
-
RYO21 #61188 Üdv!
Azt vettem észre mostanában h fagyogat a windows meg néha nemakar beindulni, csak akkor ha megmozgatom a SATA2-es HDD kábeleit. Megnéztem HDD sentinellel és aztírja h 4500 data transfer hiba van és folyamatosan növekszik. Kábellel lehet a baj? Próbáltam másik SATA2 HDD-t rákötni azzal is ezt csinálja. IDE HDD-kkel semmi probléma sincs. -
LV 426 #61187 Biosban USB configuraion-nél csak engedélyezés meg tiltás van. -
LV 426 #61186 Igen, mindkettő, bár csak egy átalakítóm van , így külön próbáltam. -
USB Compatibility Patch? Ilyen beállítás van? -
az egér meg a billentyűzet is usb-s? -
LV 426 #61183 Üdv!
Rászántam magam, hogy újratelepítem a winfos7-et. Lemezről bootolásnál a nyelv kiválasztásáig jutok, se egér se billentyűzet.
Biosban engedélyezve vannak az USB eszközök és próbáltam már PS2 átalakítóval csatlakoztatni mindkettőt, de semmi eredmény.
Amikor felraktam a wint még másik lapom volt, a mostani egy Asrock H87 pro4.
Valami ötlet? -
Hello, olyan problémám lenne, hogy az asztali gép fogta magát és nem lép túl a BIOS-on, vagyis továbblép, villan egyet és újraindul. Először a diszkre gyanakodtma, de gyors beraktam egy Windows telepítőt és az látta :D
(repair meg nem megy, azt írja nem kompatibilis) -
Blum #61181 Nezz utana,hogy melyik mit tud. Ha nem kell neked az,amit ezek a programok tudnak akkor kukaba veluk. -
Ironman2 #61180 Hali! Ezek a segédprogramok kellenek?
Intel management and security status,Intel Rapid tárolási technológia.Új gépem van,és ezt is feltelepítették rá.Mire jók ezek? Leszedjem őket,mert foglalják a memóriát? -
egy hp Photosmart c4680-am van, es epp amikor scanelesre lenne szuksegem fontos papirok miatt, termeszetesen beszarik. win7-64 bit van, hozza a szoftvere, annyit csinal scanneleskor, hogy a kep tetejet bescanneli, aztan jol befagy.
minden volt, program, driver reinstall, ugyanaz.
barmi tipp, vagy kihajithatom nyugodt szivvel az ablakon... ?
kosz, ha valakinek van barmi tippje -
Igen oda szerettem volna valójában, csak rossz topikra kattintottam. -
Én ebben nem igazán tudok segíteni, de szerintem szerencsésebb lenne ez a kérdés inkább a Milyen gépet vegyek topikban. :) -
Na sziasztok megint. Még mindig gép összerakás előtt vagyok mert valami mindig közbejött, de amiket ma olvastam kiszemelt processzorról, talán még szerencse is. Na szóval a kiszemelt egy AMD FX8350 volt az ár/érték miatt. Ugyan a teszt szerint jobb is mint az Intel, de csak drágább lappal és drága hűtéssel. Na meg persze a gyári beállítások (szorzó, feszültség, stb.) kuka. Tuningolni kell, amihez nem sokat értek, de ez mindegy is. Lényeg, hogy kicsit elment a kedvem tőle. Gondoltam megnézem mennyi egy i5. Viszont az intelekről lövésem sincs úgyhogy elkezdtem a googleba beütni a dolgot és elsőre egy i5-4570 jött ki. Ára 48e. Viszont ha jól tudom ami nem k-s az nem tuningolható, pedig lehet hogy a későbbiekben megpróbálkoznék vele. De ebből nem találtam k-s verziót. Viszont találtam egy 4670k-t 57 ezerért. Namost akkor a kérdés: meg éri-e az AMD ha 40k a proci+ 25 az alaplap+ hűtés ki tudja mennyiért, vagy Az Intel 48-ért tudja azt amit az AMD? Illetve ha már Intel akkor meg éri-e a +10k a másik 4670k-ért ha mondjuk még sem tuningolnám. Játékra kell a gép...
-
köszi meglesm majd, közbe találtam egy használhatót talán -
Blum #61174 https://www.youtube.com/watch?v=3R2Ki4NL3jk -
leszedtem, de és totál sügér vagyok ehhez, hogy tudok hangot rácsiholni? mert így nem vesz fel semmit -
Blum #61172 En is Audacity-t ajanlanam. -
OBS. Ha jól tudom van olyan lehetőség, hogy csak a hangot vegye fel. Ha nincs, akkor felveszed videóval, majd mp3-ra konvertálod. -
http://audacity.sourceforge.net/?lang=hu -
sziasztok
lehet hülyén fogom megfogalmazni (biztos) de nekem egy olyan program kéne ami felveszi a gépen van hang, pl ha elidítok egy settet soundcloudról akkor azt fel tudnám vele venni, gondolom van ilyen, csak a kérdésem h mi a neve? -
Windows 8.1 van fenn. annyira pedig azért nem értek a dolgokhoz, hogy memtestet futtassak :D
Viszont gyanús kicsit a ram (Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz) mert szokott kidobálni ilyen 0xa0000001, 0xc0000142, meg hasonló hibákat hetente egyszer kb. De az előző kártyával (hd 6450) nem volt semmi gond és amíg az új szervizbe volt addig is az volt benne és semmi villogás, se fura fekete négyszögek. -
Lehet RAM hiba okozza a problémát, futtass le 1-2 kört Memtest86-al.
Végső esetben próbálkozz meg egy friss Windows-al.