Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Ryder159
    Na sziasztok megint. Még mindig gép összerakás előtt vagyok mert valami mindig közbejött, de amiket ma olvastam kiszemelt processzorról, talán még szerencse is. Na szóval a kiszemelt egy AMD FX8350 volt az ár/érték miatt. Ugyan a teszt szerint jobb is mint az Intel, de csak drágább lappal és drága hűtéssel. Na meg persze a gyári beállítások (szorzó, feszültség, stb.) kuka. Tuningolni kell, amihez nem sokat értek, de ez mindegy is. Lényeg, hogy kicsit elment a kedvem tőle. Gondoltam megnézem mennyi egy i5. Viszont az intelekről lövésem sincs úgyhogy elkezdtem a googleba beütni a dolgot és elsőre egy i5-4570 jött ki. Ára 48e. Viszont ha jól tudom ami nem k-s az nem tuningolható, pedig lehet hogy a későbbiekben megpróbálkoznék vele. De ebből nem találtam k-s verziót. Viszont találtam egy 4670k-t 57 ezerért. Namost akkor a kérdés: meg éri-e az AMD ha 40k a proci+ 25 az alaplap+ hűtés ki tudja mennyiért, vagy Az Intel 48-ért tudja azt amit az AMD? Illetve ha már Intel akkor meg éri-e a +10k a másik 4670k-ért ha mondjuk még sem tuningolnám. Játékra kell a gép...