64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • CroftManor
    Tök jó h nem válaszol senki...
    Felraktam a BIOS frissítést, boot-olás megvolt...de bejön a Clear cmo (vagy mi) hogy nyomjam emg az F1et a setuphoz, megnyomom és bejön a BIOs, de hogy mi a szart kell ott tennem, azt nem tom, oké, kilépek a biosból, leáll a gép, mint amikor kikapcsol (!) és ujraindul pár másodperc mulva, megint bejön a clear cmos, de most F2őt nyomok, h bejöjjön a windows... szal vmi nem kóser az tuti. VKI help!!
  • QPR
    sziasztok,
    a problémám a következő:
    Windows ME-n kell wireless internetkapcsolatot létrehoznom és én balga azt hittem már sikerült is: Virtual Private Networkinggel, kapcsolódik a hálózathoz, sőt felhasználónevemmel be is léphetek, pingelek: minden oké, de mikor megnyitom bármely böngészőt, nem látja az internetet. Nagyon szépen kérem a segítségeteket....
  • mademan
    THX!
    Én is!
  • Puhos
    O.K. Örülök hogy sikerült orvosolni a problémát.
  • mademan
    Csá!
    Kössz!
    Hívtunk szerelőt és megoldotta a problémát!
    Amugy valami kábel volt kicsúszva belül!
  • Puhos
    Csá!

Ha még érdekel akkor itt megtalálod.
    Amúgy a hanggal hogy állsz?
  • CroftManor
    Hali.
    Nem tudtam hova írjam a gondomat. Nos, van egy Asus P5B alaplapom, amire az van írva, hogy 1066/800 FSB, viszont az is rá van írva pirossal a dobozra, h Effort Free FSB 1333 Supporting future processor upgrade.
    A kérdésem az lenne, hogy fog e működni rajta a frissen vásárolt Core 2 Duo 2330/1333 LGA 775 4MB E6550 BOX, ha frissítem a Biost???
  • davidka003
    Nvidia oldala talán?
  • Barny
    ez majdnem mindenkine igy van....nekem is:D
  • Th3 B3n
    sziasztok!

egy elég különös kérdésem lenne, amire ddig még nem találtam/kaptam választ.
    az a problémám, hogy a játékokban a billentyűzetem nem veszi be a:
    "balra + fölfelé + space" kombinációt (főleg kézifékes autóversenyeknél iszonyat idegesítő). jobbra ugyanez viszont tökéletesen működik. sajnos hiába állítom át más gombokra, nem reagál akkor sem.
    egyelőre 2 billentyűzetet próbáltam ki és egyik sem akar működni.
    tudja valaki, hogy ennek mi lehet az oka, vagy hogyan lehet megoldani? kösz
  • Solten
    Ha megmutatod merre... Mert én csak 90$-ba kerülőt láttam.
  • Inquisitor
    Most vagy én keverem a típússzámot vagy nem tudom, de ez a ház nem 60 dollár?
  • mademan
    Helló!
    Az ati catalyst 7.11 et honnan tudom letölteni?pls help és egy linket!
  • Solten
    Háááát.... Külföldön ~20ezer Forint... Bár ha azt vesszük 2× ennyibe kerül egy komolyabb Antec... :/
  • Solten

Csak én gondolom úgy hoz ez a ház "nem nagy eresztés"? Jó közepes: Meglep ő az Antectől... Bár ha tudnám az árát lehet nem irkálnék ilyet és a "bevezető" kategóriába szánja...
  • Solten

A tisztítása nem okoz nehézséget mégis macerás., le kell venni az előlapot.. Nem értem mi a sz@rért nem lehet ebben a kategóriában egy oldalról kiemelhető szűrőt bebiggyeszteni... :) (Egy Thermaltake házikónál kiemelhetó a 14-es venti előtti szűrő minden komolyabb szétszerelés nélkül..)
  • Solten
    Three Hundred:

Gyönyörű, megfogott az letisztultsága, az egyszerűsége... Sajna, egyet ekll értenem Inkvizítorral, a lyukacsos előlap nem éppen a hangszigetelésnek kedvez és a por teleszöszmötöli.
  • Inquisitor
    Nekem meg a nyitot elejű házak. Egy Cooler Master Stackernél még értem, hogy azért csináltak tésztaszűrőt belőle, hogy ha telepakolod mint szerverházat, akkor hűljön, de mindeny egyes lyuk több port és nagyobb zajt jelent nekem.
  • Inquisitor
    Milyen az OS? Elvileg legalább Windows Me kell hozzá, de néha még az XP-ben is megdöglik az a DLL, ami ezeket kezeli ... most volt zerencsém ilyen géphez, újra kellett telepítenem.
  • TomBond #35780
    Köszi, de nem jönnek be a "nyitható elejű" házak.
  • HoReSz1975
    nekem van eladó AeroCool T3
  • nickedez
    Helló!

Tudna nekem valaki segíteni abban a kérdésben, hogy a gépház front paneljén lévő két USB illetve mikrofon/fülhallgató kimenetek miért nem akarnak megfelelően működni?
    Bedugdostam őket rendesen az alaplapba, ahova/ahogy kell és pl. ha bedugom a pendrive -ot az USB -be, akkor azt írja az XP hogy probléma az eszköz telepítése során! Érzékeli hogy bent van de nem tudja kezelni...

Mi a teendő ilyenkor?
    Köszi előre is a segítséget!!
  • TomBond #35777
    Tud nekem valaki ajánlani egy "korrekt" számítógépházat? Most ezt néztem ki (ANTEC nine hundred):

Van valakinek véleménye róla?
  • Barny
    ha joltudom azok a chipsetek nagyon melegszenek.hat szerintem maxxxxxx.55-60 fok.
  • jakewyler
    Üdv,
    Rendeltem egy gépet alkatrészekbe... Ma össze is szerelem, szépen bejött a bios stb...Kikapcsoltam a tápot, majd alaplapon elkezdett villogni egy zöld led és azóta nem indul a gép...(asus p5kpro)
    Valakinek ötlet?
    Előre is köszi
  • Kontrakcio
    szevasztok! nforce 4 chipsetnek mennyi a kritikus hőmérséglete, vagy az optimális?
  • Barny
    orulok,hogy segithettem.
  • raziel.
    ramhiba volt

köszi
  • Inquisitor
    Van egy pár tipp. Alaplapnak nincs keyboard kombóval elérhető CMos resetje? CMos Clear-t próbáltad már? Nem használtál USB port vagy PS/2 port "túrbozó" programot, mert attól simán behalhatnak a portok ...
  • Barny
    alaplap hiba......ramhiba..nezd meg,hogy a ramok jol vannak-e behelyezve!stb...
  • raziel.
    Hali

mi lehet akkor a baj ha bekapcsolom a gépet és kiirja mekkora proci van benne aztán ennyi...nem megy tovább, biosba se lehet belépni mert bill nem müködik

ötlet?
  • Puhos
    Csá!

Nem értem, hogy mi nincs?
  • Solten
    Nem purevideo már a 8k-s nvidiák óta van... (annyira nem hatnak meg a ződ'kártyák) Csak a kedves nvidia tojik az agp-re és nem adott ki ilyen vasat.
  • Solten
    Nem jó... Azt hiszem purevideoval csak a 9-es nvidiák rendelkeznek, uvd meg a 2k ati Széria óta...

AGP 2600 Pro: 17k

AGP 2600 XT: 19k
  • REALista
    GeForce 7300GT 256MB AGP Zotac
    Ez rendelkezik hardveres gyorsítással?
    Egyébként az AGP az arra utal hogy AGP csatlakozásu alaplaphoz való csak mert nekem olyan van...
  • Solten
    Nem ártana még olyan vidikártya ami "hardveres gyorsítóval" rendelkezik (purevideo ill. uvd)
  • REALista
    Szasztok!Mostanság rászoktam a HD filmek nézésre de van egy kis problémám.Nem mindíg futnak zökkenőmentes.
    A konfigom:MSI K8T Neo FSR Alaplap,Geforce 6600GT 128Mb videókártya,1gb Ram,AMD Athlon64 3000+ processzor és 400 gigás winchester.
    Szerintetek megoldás ha csak a procit cserélem le.Én úgy hallottam hogy a HD filmek lejátszásához főleg jó processzor kell.Egyébként egy ilyenre gondoltam:AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 box
  • Solten
    Csak a 4-es qrvára nem elég neki.. ;)
  • tgabort
    Hali! Segítséget szeretnék kérni, van a gépembe 1 Maxtor 160 GB-os HDD SATA2 és ehez beraktam 1 130 GB-os HDD-t és ebből csak 30 GB-ot ismer fel..mitől lehet ez ? előre is kössz.... :)
  • Lullaby
    Egy ismerősöm kért meg hogy írjam be neki:

Sziasztok! Segitsegeteket szeretnem kerni, most vettem darabokbol egy gepet, es nem indul be...

Konfig:
    Asus M2A-VM
    2*2GB DDR2 Kingmax
    Athlon 64 x2 5200+
    LC POWER 420W
    250GB Samsung vinyó
    MSI 8600 GT
    Cooler Master Ammo ház

Összeraktam, összedugtam mindent ahogy kell (legalabbis ugy nez ki), viszont ha bekapcsolom semmi sem tortenik. Gondoltam arra, hogy rossz a tap, beleraktam a regi gepembe, de ott ment rendesen.
    Most azonban elgondolkoztam azon, hogy az alaplapon 4 pin es 24 pin-es csatlakozo van a taphoz, a tapnal viszont csak 4 es 20.. Ugyhogy lehet esetleg az a problema, hogy a 4es nem eleg neki, mert az hiaba csatlakoztatom, az eredmeny az nulla...

Valaszotokat, vagy tanacsotokat elore is koszonom!