64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
kössz szépen -
Hát gondolom
Magára a CPUra msot 70 fokot ír, de a CPU 1. magra 55 fokot és a 2. magra is 55 fokot.
Most akkor melyikett kell nézni? -
hát de:) rendesen felfekszik a procira a borda? -
Hallod baszki, sikeresen letörtem a kis pöcköt, na így egyből kijött a csatlakozó 
viszont most h betettem az új ventit, a CPU alaphőmérsékleten 67-68 fok, nem baj ez?
-
horrock #35835 De akkor a többi program nem fog lassulni ugye?
vagy nem nagymértékben?
-
solikka #35834 Néha én is megszenvedtem a venticsatlakozó kiszedésével de elég egyszerű.
Annyit kell csinálni hogy azt a kis pöcköt kifelé nyomod és közben húzod felfele a csatlakozót. Én úgy szoktam hogy egy csavarhúzót nyomok a pöcök és a csatlakozó közé és közben húzom felfelé a csatlakozót.
Remélem tudtam segiteni. -
Vki help!
vettem tegnap egy core 2 duo 6550es procit, de nem tom leszedni a jelenlegi ventimet, mert a venti kábele nem jön le! Hiába húzom, nyomom, már mindent csináltam vele, jobbra/balra kicsit elmozdul, de mivel egy pöcök vagy sín féleségre van rátolva, így nem engedi a pöcök.
Vki help!
-
Ontrack Easy Recovery, vagy Get Databack és társaik -
igen mennek a progik.64 bit konvertalashoz,ram boviteshez jobb.meg nehany jatek gyorsabb alatta.Vista-nal mindenkeppen 64 biteset kell feltenni! -
horrock #35830 Hello!
Az XP és Vista 64 bites változatán mennek a 32 bites programok? vagy maradjak 32 bitet? vagy van vmi különbség a sebességben.
válaszokat előre is köszönöm! Írtam másik topikba, de nem válaszoltak.
Horrock -
ok köszi szépen! -
a 18 pines annyit tud mint egy VGA.24 pineset vedd! -
luckyboi #35827 Hello, történt egy súlyos baleset és nem írtam ki mindent a vinyóról, és ráraktam egy új rendszert, miután gyors ntsc-vel formáztam a régi vinyót. Lehet még valamit tenni az ügy érdekében? Nagyon fontos lenne, sok száz kép volt rajta, amit ki kellett volna írnom. -
Pontosabban melyiket vegyem a kettő közül?És mi a különbség közöttük...
18pin-es
24pin-es -
Vki válaszoljon pls...a 24pin-es DVI-D kábel jó ahhoz h a VGA-t és a monitort összekössem? Mindekettőn van DVI...mielőtt vki mégegyszer megkérdezné... -
csabika1982 #35824 Akkor nem is probálkozok semmivel hanem visszaviszem -
Videokartya memoria hiba.annak annyi -
csabika1982 #35822
Hello mindenki a következő a gépem, alaplap-Gigabyte GA-P35-DS3, proci Core2Duo E6750, videokari radeon hd3870, 4db 1gb-os kingmax 800Mhz memoria, 160Gb-os Samsung vinyo, 450W-os chieftec. na most elkezdett olyanokat csinálni hogy lefagy de ugy h a képernyő szines csíkokból áll ez mitöl lehet,egyik ismerösöm azt mondja h a videokari memoriája rossz valoszinüleg
kérdésem h milyen progival lehetne kideríteni h mi a baj vagy ne foglalkozzak vele hanem vigyem vissza a gépet garanciába?
-
Bios-ban az Integrated Pheri akármiban van az onboard audio device.
Remélem a hangszóró kábeleit átdugtad az integrálból az új kariba
-
Állítsd át sztem h az adja a hangot, ne a gyári...
vezérlőpult,hang+audioeszközök,hang fül, és ott a hanglejátszást állítsd a megfelelőre...
ha ez sem oldalá meg akkor sajnos én nemtudok mit mondani!
#35817-re vki pls!! -
Hello! lenne egy kis problémám!
Integrált hangkártyám volt és most vettem egy 5.1 es hangkártyát beraktam feltelepítettem de nincs rajta hang.Miért?
lekell tiltani az integráltat?és ha igen hogyan?
előre is köszi! -
DJviolin #35818 Sziasztok!
Anyám a 100 forintosban vett egy 25 csomagos Phillips írható dvd csomagot. Rendesen kiirogattam mindet, és már csak kb. 5 vagy 6 maradt a tégely alján. Eddig is láttam olyat, hogy a tetején meg volt folyva a festék, de az utolsó 5 lemez alja is már össze volt karcolva. Beszédes volt a Nero Infó amely szerint a dvd-t egy bizonyos SKC Co. Ltd. gyártotta. No Comment.
Egy lemeznél adathibát tapasztaltam. Vagyishogy el lehetne érni a fájlt, ha felpörgetné a dvd-t. De nem teszi. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan program, amely beépül mondjuk a tálcára, és gombnyomásra lehetne ki/be kapcsolgatni a dvd meghajtó felpörgetését amikor van bent lemez. Így le tudnám menteni a fontosabb fájlokat. Sérül akkor a meghajtó vagy a cd, ha mondjuk 5-10 percig folyamatosan pörgetem a lemezt? Azért gondolom hogy szoftveresen is meg lehetne oldani, mert a Neró InfoTool-ja is ezt teszi a lemez sebesség ellenőrzése előtt. Fontos lenne a segítségetek!
Üdv:
DJviolin -
8600GT...alap h van rajta DVI...monitor MIRAI 19"-es...ezen is van DVI -
Ennyi erovel lehet hasznalni HDMI kabelt is . ( van atalakito hozza ) -
Miert hasznaltal eddig analog kabelt ??? Milyen a VGA es a monitor ??
Mert ha a monitornak csak analog csatija van akkor edes mindegy hogy milyen kabelt hasznalsz. -
Hi all!
Monitor és VGA karesz között leakarom cserélni az analóg kábelt DVI-re,de több fajta pin-eset(lábelosztású) láttam.Vki megtudja mondani h milyen kell pontosan?? -
Elirtam a ram az Geil -
Mi okozza azt , hogyha ki akarom kapcsolni a gépem , utána egyszerűen ujraindul , utána egy ablakban kiirja hogy a Windows kritikus hibából lett helyreállitva ?
Ilyen gépem van :
GIGABYTE GA-MA69G-S3H
AMD Athlon 64 X2 5000+ AM2
2×1GB DDR2 Kingston RAM
250 GB WD HDD . IDE
450 W Premier táp -
Üdv!
Egy rövid kérdésem lenne:
PSP-vel csatlakoztam az itthoni ADSL netre, wifin keresztül. Minden megvan, jelerősség 100% stb, de a netre nem tud kapcsolódni valami DNS hiba miatt. A DNS-t vagy autómatára, vagy manuálisra tudom állítani a PSP-n. Ha autómata nem fogadja el, ha meg manuális nem tudom mit kell beírni...
PSP topikban már kérdeztem, kevesebb sikerrel.
Pls help! -
Ismerős mondta, h ki kell vennem a jumpert és egyel feljebb rakni, na ez meg is történt, de nem indul be a gép! Akkor fogtam visszaraktam és elindult, de megint cmos cleart akar, belemegyek a biosba F1el SETUp, beállítom az időt, ESC erre fogja magát és leáll, mintha kikapcsoltam volna, elindul 5 másodperc után és megint cmos clear :S -
Azt kell ujra beállítani? Hát ki a tököm emléxik rá, h mi volt beállítva? -
QPR #35808 Köszi, megoldódott a wireless problémám. Dns-t kellett beírni... -
köszi! addog egy 80mm-es collerre csavaroztam, az jól hűti :DDD -
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy kipróbáltam az nvidia ntune nevű progit hogy mennyire tudom vele húzni a vid kártyát de sajnos nem akarja soha befejezni a folyamatot, az a kérdésem hogy ugye azért mert leállítottam attól nem kell tartanom hogy amiket állítgatott értékeket azok esetleg úgy maradtak, vagy hogy esetleg még csökkent is a teljesítmény? Köszi a segítséget. -
A szabályzó az áram mennyiségét csökkenti, ha rákötsz 5 ventit akkor 5x annyi áram halad át a potin, előbb utóbb szét fog olvadni, szerintem -
Mivel frissítetted a BIOS-t nulláztad a beállításokat, azt kell neki újból beállítani, vinyók, proci stb. elmented és újraindítod -
sziasztok! 1 cooler fordulatszám szabályzó potméterre max mennyi coolert kezelhetek? 5el kapcsoltam össze de ugy melegszik mint atom mikor min-re veszem a fordulatot ! nem nyirom ki vele? -
A CMOS Clear gyári beállításokra állítja a biost, igen? Akkor ha most frissítettem a biost, akkor miért írja ki a cmos cleart??? mért akarja visszaállítani a gyári beállításokra???? -
tmisi #35801 A BIOS frissítéssekkel nem beállításokat nyomsz bele, hanem magán a szoftveren javítasz, pótolsz. Olyan ez mint a programoknál a patch.
Ez látszik is a verziószám növekedésén, amit kiír a boot képernyőn. Az alapbeállítás az egyes opciók gyári beállításait jelenti. Remélem érthető. Magyarán a CMOS clear gyári beállításokra állítja a BIOS-t, de a szoftverzió marad ugyanaz. -
Ha a cmos clear jelentés az, h visszaállítja a biost alapbeállításokra, akkor mi értelme a Bios frissítésnek? Mért kéne nekem cmos cleart alkalmazni bios friss után???
Vki segítsen már, mert tiszta ideg vagyok!