64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • TomBond #36279
    proxy?
  • vicktory
    Hy az lenne a kérdésem Everestben al MCP:74C-fok az alaplapon a borda tűz forró ez normális vagy nagyon melegnek számít???
  • Banyapapa
    itt nemfut semmise:(
    tegnap este friss xp-vel nagy nehezen jo let,most bekapcsoltam megint egy kalap szar.
    lecserétlem avastot,nod32re hátha de semmi,se explorer,se firefox nem megy rendesen,
  • davidka003
    Nálam akkor csinálja ezt, mikor fut a torrent.
    Szolgáltató: Fibernet
  • Banyapapa
    hali.

Valaki segitsen mert rohadtul nem értem az egészet.
    Van ADSL net (tonline),és eccercsak hopp,néznék weboldalt pl:prohardver, irja kiszolgálo nem találhato,és még egy halom oldalra ezt irja ki,párat meg enged.
    Már ujra raktam a xp-t de detto (tudom hogy a weboldal müködik,más gépen máshol siman mennek az oldalak,csak nálam baszakszik ez a tetves geci pc)

Mi a fene a baja?
  • Cat 02 #36274
    Én is 17" ost akartam mert a játékok szebbek rajta, de végülis egy 19" os Samsung lett, és nem bántam meg :)
  • Barny
    pcie x16-os az enyem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • smigiboy
    jo de 19 es nem lezs kicsit sazr felbontású
    mert töbnyire játszok rjata
    és másodlagosna filemzek:d
    meg most fél méerem minek 19 " es
  • Met
    Szerintem 19"-ost vegyél
    50k alatt lehet kapni más Samsungot, LG-t és HannsG-t ez utóbbi nemrégen jött be, olvass utána mik a tapasztalatok
  • SkylineGTR
    HY ALL. mostanában (2napja) olyat csinál a gépem , hogy elkezdek nézni vmi videót(ami a gépen van), és ha beletekerek bármelyikbe elmegy a hang. ez miért van???!
  • smigiboy
    hali most vennék monitort és nem tom miet vegyek 17" os vagy 19" es ez az első kérdésem fél métere ülnék tőle és most 15"ös van ...

másik meg milyen márkájut ugy max 50 ért kéne ezt néztem ki
    http://visioncomputer.hu/?page=termekadatok&termekid=13996
    vagy ez
    http://visioncomputer.hu/?page=termekadatok&termekid=13693
    lécci még ma válaszopljatok jköszi előre is
  • Inquisitor
    Nem vágom a chipsetet, de véletlenül nem 4x-es PCIe van rajta, ami csak PCIe 1.0-ás? Csak mert plyetkék szerint az NV PCIe 2.0-ás kártyái nem mennek 1.0 és 1.0a foglalatban, csak 1.1 és 2.0-ban. Nem tudom igaz e, az is lehet chipset vagy Bios függő.
  • Inquisitor
    Melyik "legújabb"? 8.5 vagy 9.0 béta?
  • tmisi
    Letörölted a régi verziójú MSN-t és Plusot? És az alap Windows Messengert?
  • 50cent911
    helo,az lenne a probéámám hogy nem tudom felinstalálni a legujabb msn-t!mikor felakarom rakni azt irja ki hogy 'úgy tűnik hogy nem kapcsolódik az internethez,a eindows-live termékek telepítéséhez internetkapcsolat szükséges'
    pedig kapcsolódva vagyok,szóval ezt nem értem mért irja ki!
  • Barny
    kerlek segitsetek...Tap nem lehet keves hozza+tapcsati rajta van(ASUS 450W)
    help:S
  • Barny
    jaaaaaaj.megjott a 9600GT!!!!!!
    De nemindul el a Gigabyte 945PL alaplapomon(nincs kep)
    de az ASUS P5E-n (X38) elindul:S
    de nekem el kell inditanom valahogy azon a szaron.

help
  • Ari18
    Inkább ezt vegyed,olcsóbb és jobb is.Hogy meddig az relatív Ameddig bírja nem hibázik.És el nem éri a 70-max 80fokot.
  • 1911 BubbLes
    INTEL Core2 Quad Q9300 2.50GHz 775 OEM-es prcihoz megfelel ez a hűtő?: ZALMAN CNPS8700 NT. (http://ipon.hu/?product_id=19093)
    Ha igen, akkor ilyen hűtéssel meddig lehetne húznia procit?
  • Skyline
    Help!
    Megnéztem a konfigomat mindent belepróbáltam,tápot,memóriát...Mindegyiknél jelentkezett vista telepítésnél a fagyás (alapórajelen is)...
    A winchester maradt hátra, vista alól chkdsk parancsnál összevissza X százalékoknál befagy a számítógép...Ezután resetre nemhajlandó betöltődni a windows,csak ha fullra kikapcsolom a gépet és várok picit...
    Szerintetek a vinyóval van a gond vagy az alaplapi chipkészlettel? (az alaplap új,csütörtök óta baxakodok vele)...
  • REALista
    Szasztok.Vettem Hdmi - dvi kábelt hogy azzal kössem össze a lcd tv-t a géppel a Hd filmekhez de nem nagyon látok különbséget a képminőségen szerintem a régi vga-dvi kábel is ilyen szép képet produkált.Lehetséges ez vagy csak rosszul látom?Egyébként leginkább 720p-s 4.4 gigás HD filmeket nézek.
  • szurop
    Sziasztok, vista 5.1-et csak x-fivel támogat, vagy valami olcsóbb hangkarival is? Pl.: valamilyen audigy.
  • naaa
    szedd le a driver ét és a legrégebbit tedd fel ami van
    mondjuk a 7.4 est

próbáld ki
  • leonforce
    sajna nem tudom masikon.. :-(
    de ha a tappal van a gond akkor melyik resszel lehet a gebasz?
    elindul az 1950-nel csak nem nyilik meg a catalyst center h bealitsam a felbontast,ilyesmiket...
    a masik mar el sem indul pedig eddig azt hasznaltam 1 evig...
    mikor bootol be 1 pontrol mindig ujrakezdi a bootolast(elkezdi tolteni a winXP-t,megy a csik,aztan megint kezdes"start windows normaly?")akarhanyszor...
  • Puhos
    Másik gépben ki tudod-e próbálni?
  • leonforce
    hat nem tudom..
    az 1550-nek nincs kulon tapja...az alaplaprol kapja...
    a masikat(X1950) bekotottem a tapba,erzekeli is a gep felrakja software-t aztan elmegy a felbontas teljesen alapba,szetcsuszik es tudom h a control panelen kene allitani(catalyst c.center)de habeakarom hozni azt irja ki amit irtam..egyszeruen nem tudom beallitani a kartyat...mint a legelejen amikor megvettem(1 eve) egyszercsak azt a hibauzit irta amikor ki akartam nyitni,allitani a felbontast,szinhelyesseget a kartya kontrolpaneljen...
    lovesem sincs h mi lehet...
    amugy eddig hiba nelkul dolgozott....
    vmi otlet?
  • Puhos
    Hi!

Esetleg nem a táppal lehet valami gond?
  • naaa
    elegendő a kártya áramellátása?
  • setuh
    sajnos nem megy megprobaltam mindent holnap viszem kicserelni.de szerintetek probaljam meg inkabb becsereleni egy aktiv hutesesre mert ez eddig passiv volt es lehet a tul melegedes miatt ment meg...
  • leonforce
    szevasztok!
    tudna vki segiteni!
    ATI(X1550) kartyam van es nem tudom megnyitni a kontrolpanelt..ezt irja ki=CLI(comand line interface) application has an encountered problem...need to close...
    egyszeruen nem tudom allitani a megjelenitot..
    probaltam ujrarakni a drivert,toroltem kivettem visszaraktam a kartyat,minden...
    meg uj ATI(sapphire X1950pro)is beraktam es feltelepitettem a softvare-t...
    ugyanazt irja ki...problemaja van a prancsvonal interfacenak...
    please help!!!
    ha van vkinek vmi otlete,megkoszonnem..!!!
    szevasztok
  • harlond
    Hello mindenki!
    Lenne egy olyan problémám hogy ujratelepitettem a gépet(WinXP) feltettem hozzá a szokásos kodekketetk sp2-t és ha elinditok egy DvD filmet akad, de nagyon, a hang nem csak a kép és még a menü is. Igy van ez irott és rendes dvd-nél is, illetve akármilyen programmal.. Tud erre valaki megoldást?
    Előre is köszi a segitséget!
  • kirol
    Valamiért nem tudta mmegírni a DVD-RAM-omat, most meg már azt írja nincs megformázva, de se Vista se XP nem tudja formázni.

Pedig egy apró karc sincs rajta, hisz alig használom, csak 2-3 hónaponta a fontos dokumentumokat átmásolom rá.

Van valakinek ötlete, hogy mivel tudnám megformázni?
  • broman191
    Gari...de előtte mozgasd meg/vedd ki & tedd vissza hátha.
  • setuh
    hello!problema adodott az asus 8600gt video kartyammal.ma reggel amikor be akartam lepni egy jatekba zold kockak villogtak mindenhol barmelyik jateknal.semmit nem csinaltam ,semmi kulonoset nem tettem fel.ujra tettem a drivert de semmi.fel eves a kartya es eddig nem volt vele baj.nincs vala tippetek mi lehet vele??most teszem ujra a windowst ha ez sem segit azt hiszem vissza kell hogy vigyem...
  • broman191
    Nekem már évek óta ilyen a konfigom. :)

Na de ez a nyomor vinyó tényleg PIO-ban megy...csak hol tudnám átállítani-.-'

kép
  • Ari18
    Hasonló probléma volt az osztálytársam gépével.Kb 1-2p ercenként elkezdett akadozni a hang,meg a kép.Neki nem kezelte a X2 6000+-os procit rendesen az alaplapja.Ezt onnan tudom,hogy kipróbáltuk anyám X2 4200+-os procijával.Nála egy alaplapcsere lett a megoldás.
  • broman191
    #36235-re valaki?:/
  • SzocsA
    kösz
    a #36230 írásomra! megtaláltam az az alkalmazást amire ezt csinálja a böngészőm.
    C:/windows/system32/nvdai.exe ezt nem tudja valaki hogy micsoda!
    halvány ikonként van jelen!
    letörlöm!
  • Met
    startmenü, futtatás, msconfig, autómatikus indítás fül
  • SzocsA
    milyen parancsal tudom megnézni hogy a windows bekapcsolásakor milyen alkalmazások indúlnak el automatikusan?