64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • luckyboi
    Hát, akkor a munkamorál ott is megvan :D
  • Cat 02 #36520
    Nem tudom segít-e de nekünk is ez volt CS-vel mikor hálózatról nyomtuk és 20 gép ment 1 exe ről :D
  • luckyboi
    Hali, most kaptam egy "új" laptopot, egy ilyet , és nem túl jól jeleníti meg a játékban a textúrát, vagyis fekete részek lepik el a képernyőt. Régen találkoztam ezzel a problémával, de most kellene valami shooteres gamma a céges laptopra és sajnos ezt látom ha elindítok egyet. ( Alien shooter volt a tesztpéldány) Mit lehet csinálni vajon? Vagy kevés a vga hozzá? Ati mobi radeon 9000.
  • Cat 02 #36518
    Hm, ma belestem a gépház alá, hátha van valami külső nyom a hangkártyán, de semmio :S

Viszont az normális h a 2 hűtő (vga és cpu) alig hűt ? Tehát semmi légmozgás sincs :O
  • Gascan #36517
    a drivert felinstalaltam elmeletileg a cdrol... be is konfiguraltam kedvem szerint a gombokat, egyebkent pedig mukodik rendesen...
  • Gascan #36516
    Sziasztok. Most vettem egy Genius ERGO 555 egeret, és olyan gondom van vele, hogy amikor kikapcsolom a gépet, és újra bekapcsolom... akkor a windowszba nem mozog az egér, minden gomb működik rajta rendesen de a kurzor nem megy.

Mitől lehet ez? Úgy szoktam orvosolni a problémát átmenetileg, hogy kihúzom az egeret a számitógépből is visszagyukom, akkor a win újra felismeri, és amint kiirja hogy magától telepitve van az új hardver már megy is.

Tudtok valamit javasolni?
  • Barny
    helo

.....
    Egy GA 945PL DS3P alaplapott mennyi FSB-re lehet maximum huzni????
    Elkepzelheto,hogy 400MHZ-re?????
  • asd16
    nagyon szépen köszönöm a segitséget :)
    életet mentettetek !!!
    minden jót
  • Prince of Máté
    hi!

Egyik barátomnak van egy problémája, a mikrofon nem tudj felvenni hangot.
    Bedugja, érzékeli, működik meg minden, (eddig is jó volt) de mikor hangfelvételre kerül a sor nem vesz fel semmit :/
    Drivere a legfrisebb minden úgy van beállítva ahogy nálam, csak egyszerűen nem veszi a hangot :/
    Vki HELP?
  • Kontrakcio
    sata raidbe kötötted azért látja ugy mint a pendriveot :)alaplapon dugd be a sima sata csatiba vagy amit bandi 18 irt
  • Bandi 18
    Hello

Létre kell hoznod rajta partíciót majd azt megformázni. Sajátgépen jobbklikk kezelés majd ott lemezkezelés kiválasztod a 250-es samut és partícionálod.
  • asd16
    sziasztok!
    a minap vettem egy Samsung 250 satas vinyót!
    az a gond vele hogy bekötöttem a gépbe, és az xp induláskor kiirta hogy uj lemezmeghajtó meg minden, de nem látom azt a particiot...
    pedig a tálca jobb oldalán van egy olyan ikon mintha usb lenne csatlakoztatva...
    valaki segitsen pls.
  • sb1
    Amennyiben driverfrissítésre gondolsz, menjél fel a gyártó weboldalára (ATI, Nvidia), és onnan a töltsed le a legújabbat az operációs rendszeredhez kiválasztva. Ez után nincs más dolgod, mint telepítsd, majd restart!
  • tmisi
    Ha ennyire nem értesz hozzá, leírhattad volna gépet (everest progi mindent mutat) és akkor láthattuk volna mi ér megvenni bele - ha egyáltalán lehet.
    Egyékbént nem a Driver (meghajtóprogram) frissítésre gondolsz?
  • Solten
    Bemész a boltba és vásárolsz. Vagy rendelsz az egyik webáruházból...
  • csrolli
    üdv
    a videókártyát szeretném frissíteni, de nem tudom hogy kell
    segítene vki
    köszi
  • Solten
    Mivel nyomattad a tesztet? Prime95?
  • gurubefree
    Mi okozhat fagyast ????
    VGA ???
    Memoria ??
    CPU ???

Mar probaltam sok variaciot. Alapon 2.5GHz-n 800MHz a memoria. Ugyan az a szitu . 6.5 ora CPUstab teszt alatt csak kibukott volna ha tul melegszik.
    Semmi otletem. Eleg idegesito , mert nagyon jol megy a gep csak neha lefagy

Van valami jo teszt program amit win alatt lehet futatni es mindent megmozgat ????
    Meg kell talalnom mi a gond.

Most megcserelem a memoriakat. Holnap ( mert mar nincs idom kulon fogom a VGA-kat. Emeltem a CPU feszt is 0.035-el hatha az keves neki hogy huzva van egy kicsit. El sem indult. 2.5GHz-rol 2,8GHz-re van huzva es nem kell neki a fesz.

Utoljara csak keresgettem a neten valamit errol a problemarol ... google .... klikk .... fagyi .... ujra indit. A f@szom ki van.
  • Barny
    es ez a proci felmegy 3,4 GHZ-re kb???
  • Barny
    Masik gepembe szeretneek uj procit venni...

GA-945PL DS3P
    HD 2600XT 256
    400W FSP
    2x1GB 667
    Most ez van benne...Pentium 4 524 3,06GHZ 1MB L2 533MHZ FSB

Es ezt vennek...Cleron E1200 1,6GHZ(feltennem 3,0GHZ-re) 512KB L2

Megerne cserelni???
    Mennyivel lenne jobb a gep??
    es nem keves az 512 L2 cache?
    es mennyi FSB-t birhat max az alaplapom??
    Please help!!!!!!!
  • Solten
    Próbáld meg hogy kissé visszaveszel a memó órajelből. Vagy nem melegszik túl a CPU terhelésnél?
  • Solten
    Ha már itt tartunk: nem kevés a 4 magoshoz és két 38**-hoz a 450-es táp??
  • Barny
    ooooooo.max terhelesnel neha elmegy a kep es beragad a hang.ez lehet,hogy tapproblema???
  • davidka003
    Mi köze van a teljesítménynek a táphoz?
    Ha kevés a táp, akkor nem is megy a gép. Nincs olyan, hogy táp miatt lassú.
  • Barny
    helotok.az lenne a kerdesem,hogyha a gepembe egy 600W-ostapot tennek akkor
    none valamelyest a teljesitmeny???
    FPS??
    vagy gyorsabban reagalna???
    valtozna valami??
  • Barny
    ABIT integralt videoval,ez jo lesz
  • gurubefree
    Reggel 1-kor kezdte amikor elmentem aludni ... reggel minden rendben volt a CPU-val es a Memoria-val is. Nem tudom mi a baj . Amiota irtal 3 fagytam le , mindig masert. Az utolso 3Dmark06 .. nem teszt alatt hanem akkor amikor a rendszert vizsgalja.
  • Küldönc
    az e2180??
    elég lenne ha 3,0gz-en menne :)
    Tudnál integrált vga-jú alaplapot ajánlani hozzá?
  • Barny
    Intel Pentium Dual Core E2180 sokkal jobb mint Athlon...
    Tuningolva 3,8GHZ-re is felmegy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Küldönc
    hello
    Melyik a jobb: c2d e2180 vagy amd 4200+/4600+x2 ??
  • Solten
    Azt írtad 6.5 óra stability test okés volt.
  • gurubefree
    Na RAID problema megoldodott. A fagyas tovabbra is fen all. Valtozo idoben es mindig valtozo dolgok miatt. Egyszer lefut a teszt program de kov. alkalommal mar nem.
  • CroftManor
    Létezik h játék alatt a CPU 112 fok, a CPU magok meg 95 fokosak??
  • szurop
    Másoltad? De ha szar volt a régi, azt lemásoltad abból szerinted mi lesz? Ha nem másoltad akkor bocs. Egyébként többiek, ti sem tudjátok mi lehet a gond? Lehet hogy nem is ez.
  • gurubefree

Minden fel let telepitve . Nem talalok semmit az alaplap lemezen. Nem tudom mi lehet ez .

"PCI\VEN_105A&DEV_3F20&SUBSYS_37161462&REV_00\4&4BC0B0D&0&0048"

Neha csak ugy lefagy a gep. A CPU es a Memoria tesztelve volt ( 6 ora )
    atirtam az XP-t is uj lemezre.

Valami otlet ???

Koszi
  • Zack92
    Sziasztok!
    Lenne egy problémám a nyomtatóval(HP Deskjet F300 Series).
    Megvan a dokumentum minden...kiakarom nyomtatni...elindítom...jobb alul megjelenik 1 ikon...belelépek ott van hogy mit akarok nyomtatni...és azt írja hogy "kifogyott a papír".....
    Papír van benne, a patron sem üres...
    Vki tudna segíteni?
    Üdv
    Z.
  • szurop
    Nem karcos az xp telepítőd? Szerezz egy újat első lépésként, én aztmondom.
  • gurubefree
    Sziasztok

PHENON X4 9850 , MSI K9A2 Platinum 790FX

A tegnapi nap folyaman kb. 8x kellett XP telepitenem mert folyamatosan fagyott a gep az XP telepitese alatt.. Az XP mar fent van ( nagy nehezen ) 6 oran at teszteltem a CPU-t es a memoriat. Semmi gond !!!!!
    A fagyasok meg mindig meg vannak. Csak sima egyszeru programok elinditasanal is. 3Dmark egyszer lefut maskor nem XP SP2-es. 8.3-as ATI Driver. Legfrissebb BIOS .
    Mivel lehet a gond ???

• Cat 02 #36483
    Sziasztok!
    Nem jó a hangkártyám (sound blaster), valami ötlet ? Átkapcsoltam az alaplapra beépítettre és át is dugtam, tehát nem a fejesemmel van a gond. Ilyenkor mit lehet tenni ? Eddig jó volt. Arra tudok gyanakodni h bekapcsolva hagytam a gépet este és felette van a videókártya és lehet h a kari annyi levegőt fújt rá h betett neki ?
  • szurop
    Sziasztok újra. Megint van eggy kérdésem, felteszem, most hátha kapok választ. Van a P5PL2-E alaplapom(945-ös chipsettel), és van a rokonnak P5B lapja(965 chipsettel), és akármelyikben húzok egy kicsit a procin, akkor az újraindítás az olyan, hogy néhány másodpercre leáll a gép, még a winyó meg sem állt, és bekapcsol. Szóval kicsi időre leáll. Eléggé féltem a gépet, biztos hogy nem tesz jót az alkatrészeinek, főleg a vinyónak. Szóval ezt a jelenséget meg lehet szüntetni valahogy? Csak valamit rosszul lőtem be a BIOS-ban, vagy ez mindenkinél ilyen? Ez szoftveres újraindításkor is ilyen, meg reset gombos újraindításkor.