Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Mi okozhat fagyast ????
VGA ???
Memoria ??
CPU ???
Mar probaltam sok variaciot. Alapon 2.5GHz-n 800MHz a memoria. Ugyan az a szitu . 6.5 ora CPUstab teszt alatt csak kibukott volna ha tul melegszik.
Semmi otletem. Eleg idegesito , mert nagyon jol megy a gep csak neha lefagy
Van valami jo teszt program amit win alatt lehet futatni es mindent megmozgat ????
Meg kell talalnom mi a gond.
Most megcserelem a memoriakat. Holnap ( mert mar nincs idom kulon fogom a VGA-kat. Emeltem a CPU feszt is 0.035-el hatha az keves neki hogy huzva van egy kicsit. El sem indult. 2.5GHz-rol 2,8GHz-re van huzva es nem kell neki a fesz.
Utoljara csak keresgettem a neten valamit errol a problemarol ... google .... klikk .... fagyi .... ujra indit. A f@szom ki van.