64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • reaper4
    ja. +5-10 fokot rászámolhat. én sem értem a passzív fanokat. jó hűtéssel alig van hangja a karinak.
  • Zsolt1964
    Ennyit a passziv hűtésről,a házat nem hűtöd?? Hol van még a nyár??
  • shrike7973
    LEhet h a galaxy szar?
  • The Protector
    ok.Köszönöm.
  • tommyg
    nem magas
  • davidka003
    Annyira nem magas. 120 fokig bírnia kellene.
  • The Protector
    Nagyon aggódók.Szerintetek ez magas?
  • The Protector
    Hy.Feltettem a race driver grid demót.Maxon megy meg minden de a videókártyámat féltem.Nagyon felmelegszik.81fokos volt mikor abbahagytam a játékot.A videókártya egy nVidia 8600gt 512-es memóriával.passzív hűtéssel.
  • shrike7973
    Felrakok egy sima xpt ezzel elleszek 6ig, akkor majd irok.
  • shrike7973
    További infó, hogyha sokszor nyomok f12-őt, akkor sok kép csinálása miatt a játék ugymod megáll és beakad.. namármost ekkor a képről eltünnek ezek a sávok.
  • shrike7973
    Hali!
    Full uj, garanciás, boltból vett 8800 GT galaxyról van szó. ELhatároztam hogy többet nem veszek használt cuccot.
    NAmármost ami érdekes hogy más játékban nem csinálja, vagy nem veszem észre, mert codban is alig észrevehető, dehát tudjátok ezmár olyan ha egyszer észreveszed vhogy mindig azt nézed, de tduban akárhogy néztem, ilyen nem láttam. Továbbá egy buherált byte xp lite op rendszert tettem most fel az okozhatja?
  • adamlightos
    Üdv megint!
    Pár hozzászólással korábban már írtam hogy mi a probléma (hálókártya drivert nem tudom telepíteni, belassul a windows, nem lehet bekapcsolni és kikapcsolni a gépet, csak csökkentett módban indul...stb)
    Kipróbáltam a rendszervisszaállítást, újraraktam a windows és nem javult meg...
    Valakinek van ötlete? És ezt hogyan okozhatta egy frissebb hálókártya driver felrakása?
  • Cat 02 #36590
    Az igaz =)
  • davidka003
    De pont akkor romlott volna el a monitor, amikor új kártyát vett?
    Szerintem ilyen véletlen nincs.
  • davidka003
    Én mondtam, hogy Atit kell venni, azzal nincs szívás, meg nincs memory leak probléma. :D
    Ha használt a kari akkor elgondolkoznék rajta, hogy az előző tulaj vajon miért adta el.
  • Cat 02 #36587
    Ugyanez volt 8600GTS el, Silkroad-ban, újraindítottam a gépet és jó volt, sztem monitor hiba.
  • shrike7973
    Tuti az a rossz?
  • tommyg
    dobd ki az ablakon vegyél újat
  • shrike7973
    De bazz.
    Haggyátok már a vga-m.
    Most a monitorosra kell a válasz de sürgösen.
    #36577-36579#
  • tommyg
    attól húzhatod, mert visszafogja a vga-t
  • shrike7973
    Cod4 multiba semmitse számit a + cpu teszteltem, 3dmarkba meg megkaptam a rendes pontszámot felhuzott procival, de visszaraktam mert csak cod4 ezek ugyis, többi más is mind elfut maxon amit eddig felraktam.
  • Solten
    Most a monitor problémádhoz perpill. nem tudok okosságot, de ez a 8600 pont lósz@r. 1.86GHz szintén. Meg kell rángatnod a prockót mert nem hajtja ki a kártyát.
  • shrike7973
    Ujabb fejlemények!
    Akárhogy csinálok screenshotot, akár xfire el (scroll+s), akár f12, akár prt scr, nem látszanak a képeken.. megprobálok majd szerezni másik monitort megnézni azon.. de ez egyellőre bizonyit vmit?
  • shrike7973
    Vibrálás alatt azt értem hogy kicsit fényesebb sávok mennek össze vissza a képernyőm, de a kép heéyén van, illetve a kártya teljesiténye is fps ben
    E6320@ 1,86 ghz + 2 giga ram + ez a vga 512 mb 8800 GT = 8600 pont 3dmark
  • shrike7973
    Hali!
    Most lett cserélve 8800 GT re a karim.
    És ma elkezdenék codozni. Fél óra játék után, mivel ekkeor egy szürkésebb pályára érkeztünk, észrvettem hogy VIBRÁL a monitorom. Rendkivül feltünő és zavaró.
    Voltmár:
    Drivercsere, gépresi, cfg uj/alap (játék configja), továbba optimezed defaultsot is nyomtam..
    Mi okozhatja ezt? Mivel épp most jött meg, és 2 napos a vga-m eléggé gyanitom hogy az okozza. Esetleg vmi más? Garis problem ez? Vagy ez alap a galaxy "minőségnél"??
  • davidka003
    Semmi különbség nincs, ha nagyobbat veszel.
    Annyi a jelentősége, hogyha később veszel új gépet akkor már tápot nem kell venned.
  • chok4
    amugy ha nem 300w- osat veszek hanem nagyobbat mi változik? szal mi a különbség..
  • chok4
    köszi
  • davidka003
    Értelmes lett. XD
    Na szóval egy 300W-os FSP-t vegyél.
  • davidka003
    Kuka. Vegyél egy 300 FPS-os FSP-t. De vehetsz nagyobbat is.
  • [Jakuza]
    Elinditod a windowst csokkentett modban es a Starmenu parancsoraba kell beirni. Ezekutan kerni fogja a Windows CD-t es a dll-eket es egyebb megvatozott rendszerfajlokat visszafogja irni az eredeti allaptukba.
  • chok4
    Először is köszi a segítséget,
    szal Codegen/display, ATX 2,03 (p4) modell 300x, 300 watt
    ezeket találtam:)
  • tmisi
    WinXP-nél igen, ő automatikusan törli, miután jóváhagytad. Persze ha több partíció van, elég a C:-t, amin a rendszer van. Elég gyorsformázni NTFS-sel, ha nincs gond a vinyóval.
  • tmisi
    Ne üzemeltesd a gépet akkor, mert nagyobb baj is lehet belőle!!!
    Igen a táp rossz minden, bizonnyal!
    Írd meg a márkát/típust és a wattot!
  • chok4
    Sziasztok! Az a gondom h bekapcsolom a gépet minden megy jol aztan egy idö utan nemtudom miert leáll a táp ventillatora es az egész tűz forró. ilyenkor egyböl kikapcsolom aztan egyböl vissza, es megint minden megy jol. Ez miert van? ventillator a rossz, vagy a táp? vagy mi...?
    köszi
  • adamlightos
    valamint az is érdekelne hogy a windows újratelepítéséhez törölni kell a vincsesztert vagy csak újrarakom és kész?
  • adamlightos
    gondolom az első üzenetemből is kitűnt hogy nem vagyok valami hozzáért így bátran teszem fel a kérdéset, ez a parancsot hova kell beírni?
  • [Jakuza]
    Probald meg esetleg az sfc /scannow parancsot, ami visszaallitja az eredeti allapotba a windows alapfajljait.
    Ha nem sikerul vele helyre pofozni, akkor csak a windows ujratelepitese segithet valoszinuleg.
  • adamlightos
    Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy tegnap feltettem egy új hálózati kártya drivert, újraindítottam a gépet, de az a Windows betöltésekor már nem volt hajlandó tovább mozdulni. Csak csökkentett módban lehetett belépni, akkor töröltem is minden fent lévő drivert mondván hogy majd felteszem amit az alaplap telepítő cd-jén kaptam. Újraindításkor már be lehetett lépni a windowsba, bár hálózati kapcsolatok ugyebár eltűntek, a telepítéskor végigment az install csík de olyan mintha nem fejezte volna be a telepítést. KB fél óra múlva is csak vegetált, leállítottam de újraindításkor a gép kilépni sem akart a windows leáll képernyőnél megakad és kezdődik minden előről, belépni csak csökkentett módban lehet stb.
    Nagyon jó lenne ha valaki tudná mit kell tennem, a hálókártyám egy M2V alaplapba integrált Attansic L1 Gigabit Ethernet 10/100/1000 kártya.
  • Solten
    Üdv.

# Turion64 X2 2,0GHz
    # 2x1GB
    # 15,4" WXGA CS
    # 160GB 5400 SATA
    # ATI X1250 int.
    # DVD-RW

Miért ne?? Még Vista-t is...