64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Csak viccből írtam, nyilván CSX... -
Az drágább, mint a CSX.
link
Jó lesz szerintem a CSX, mert 5-5-5-15 1.8V-on és 4-4-4-12 1.9V-on.
-
Nem tuningolsz akkor vegyél Geil Value-t.. ;)) -
Nem tuningolok.
Ezt veszem majd akkor: CSX 2048MB DDR2 800Mhz CEC FAN KIT 4-4-4-12 1.9V-on.
Nem hinném, hogy megérné a többi a felárat.
Ja amúgy megnéztem COD4-et 1GB RAM-al és pálya betöltés 2 perc. És totál maxon leesik az FPS 10 alá is. 2GB RAM-al meg 60 fölött van. Ennyit számít a plusz RAM magas grafikán. -
Mindhárom fincsi ram. -
Jókat kérdezel, pont e három közül döntenék én is.. :)) A CSX felé hajlanék mert a ph tesztben 1300-at is ment, dehát ez nem minden lappal jön össze. -
"hali!nekem is lenne egy kérdésem.van 1 AMD 64 Athlon szerkentyűm. na nekem ehhez driver kellene mert ami cd-n van az nem kompatibilis vista-val.felnéztem a gigabyte honlapjára de ott se találtam olyat ami vistara jó.ezt hogy lehhet megoldani? "
-irtam AMD-nél is de hátha itt előbb választ kapok...
előre is köszi -
Vagy ez is jónak tűnik:
link
Melyik legyen? -
Meghalt az egyik RAM-om. Most 1GB-al nyomom. :(
Jövő héten vihetem vissza a boltba.
Néztem árlistájukon nincs Samsung RAM. Akkor mit tudnak csinálni? Mostani Samsung RAM-om mellé én nem fogok más márkát berakni, mert biztos, hogy úgy nem működne.
Szerintem azt csinálom, hogy ha adnak másikat vagy vissza adják a pénzt akkor eladom a RAM-jaimat és veszek valami normálisat.
IPON-ról melyik ajánlanátok? 2x1GB kéne.
Ezen gondolkozok: link
Vagy ezen: link Ez CL4-es?
Vagy van valami jobb? -
de ez amd volt,olyan tipikusan amd-s hiba ezeknél a régi cpuknál.
intelehez nem értek,semennyire sem.
egyszer volt,de szo szerint széttéptem:D -
és azt, hogy lehet beállítani, hogy szinkronban menjenek a ramok a procival? -
ja jó,nem az amire gondoltam:P
Mert pár éve,mikor össze let rakva gépem,benn 2400+ meg 2 memoria,elszálltak a játékok memoriahibával,és ott is csak ugy szorta memtest a hibát.
Annyi volt a baja,nem szinkronba mentek a ramok a proceszoral,beállitva szinkronra,egyböl nem volt baja. -
sajna nem az enyém így nem tudom megmondani. 2,4 ghz celeron proci, 768 mb ram. ennyire emlékszem -
Hangkártyán van bemenet, akkor oda kell... -
milyen géped van? -
#37547 Sziasztok!
Van egy nagy gondom!
Szóval a videót akarom rákötni a gépre.
Van tehát a videó, abból ha jól tudom a nevét jön egy euro-scart csatlakozó.
Abból két audió és egy videó csatlakozó,ezt sikeresen összekötöttem a TV-tuner kártyához mellékelt kábellal.
Tehát ott tartok hogy van képem, de hangot az istennek sem tudok varázsolni mellé.
A hanghoz van egy átalakító, ami az euro-scart csatlakozó két audióját egy Jack dugóvá alatkítja.
Nah itt vagyok gondban. Van a TV-tuneren egy zöld és egy fekete jack bemenet, hangot egyik sem ad.
A beállításoknál az van, hogy a hangkártyám az input.
Itt megáll a tudományom. Most a hangkártyába kell a jack vagy a tuner kártyába? -
Hi
mindig kékhalált kapok. futattom a memtestet és idáig ezeket a hibák vannak. ezek szerint a ram a rossz? -
Azt megtudná mondani vki, hogy ha a VGA karim 512 MBos, akkor hogy lehet ez?
Vmi kavar lehet, mert 4 GB ram van a gépbe, de mintha 1 GB ramot hozzácsapott volna a VGA
memóriájához. -
MaSzKa lehet mégis erdekelne a kártyád attól függ h nagykerből tudunk-e 2 slotosat hozni mert frissíteték a pcx-et ott már csak 1 slotos van de nagykerből lenne am. is és ha ott nincs 2 lotos akkor hozzád fordulok maszka:D -
Na most mivan?? -
Na ost mi van??
Q6700 drágább mint a q9300 XD Az OEM is dRágábbXD -
hali AZ OEM mit jelent?? Q9300 OEM olcsóbb 2 ezerrel:d -
Szia!
Nekem ugyan ez van.2 napja vennem egy samsung 320GB-os sata-s vinyót de nem látja a gép. Windowst nem tudok tenni rá, de ha bekötöm a másik mellé akkor is csak az eszközkezelő látja. Nem tudnátkok segíteni hogy mi lehet a gond? Szívesebben haszálnám azt mint ezgy 80GB-osat. -
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hogy eléggé hangos a gépem.Öszvissz 2 ventillátor van benne és egy vinyó.Ha valaki tudna nekem egíteni hogy hogyan halkítsam le annak hálás lennék.
Előre is kösz! -
sziasztok
van egy CG 400W-os tápom, amiben 12cm-s venti hűt. (a táp alján van)
1-2 hete úgymond ciripel a táp. Sztek csapágyas a venti?
A tápban hogy lehet kicserélni a ventit? vagyis milyen csatlakozású? 3pin-en? -
Monitorodba be lehet állítani a kép helyzetét nem? Nekem pl (LG 19" Wide) megnyomok egy gombot, és autómatikusan "beigazitja" :D -
rumpeltszickin #37536 sziasztok egy kérdésem lenne:
van egy laptopom ami 1280*800 felbontassal uzemel, viszont rakotottem a monitorom amin a felbontas 1280*1024. Amikor elindítok egy játékot [mondjuk diablo2 vagy most wanted] akkor bizonyos felbontásokon[pl 640*480, 800*600] a képernyő el van tolódva valameyik irányba. 1024*768-ban pl megfelelo, de vannak jatekok amik eleg lassan mennek ezen a felbontason. valaki esetleg tudja miert van ez és mi rá a megoldást? elore is koszi a valaszt! -
Aha, HTML!:D
Bocsi. -
Üdv!
Egy láma kérdés:
Hogyan tudok bannert berakni egy topikba?
(Saját fórum, saját topik)
Még sosem csináltam:D -
Nemtudom, aszongya az egyik haver h neki is volt ilyen, újgépet vett és a Naracom (szolgáltató) hoz kellett beszólni, hogy csináljanak vele valamit... de hát nem automata IP cím lezs mindenkinek ha dhcp vel van kiosztva? Mert még IP cím sincs, de még csak egy kapcsolat se ahol megnézhetném az IP címet... -
Nekem azért nem ment,mert nem raktam fel minden drivert alaplaphoz(chipset meg mitudoménmi elégnek tünt
),nem lehet ez a gondja?
-
Sziasztok!!
Most kaptam meg az új gépem, és valamiért nem működik rajta az internet...
Bedugm, és egy lámpa se villan fel, mindent állítgattam már, és egyszerűen nem megy. (ez a gép ugyanarra a routerre van kötve, eddig azon a másik kábelen is ment a net.)
Csak nem valami gyári hibás szarság???
A gép azt írja egyébként hogy nem talál ilyen kapcsolódós hardvert...:S
Lécci segítsetek mert már megőrjít!!! -
hi!
következő a probléma: bármilyen játékból valo kilépésnél vagy felbontás állításnál néha még újraindításnál is fekete képernyőt kapok.theát oan mintha bese lenne kapcsolva...A kép vmikor 1óra után se jön vissza vmikor meg 1-2 mp alatt...
A géppel vagy a monitorral lehet e baj?
konfig:
AMD64 3000+
1GB RAM
GeForce 8600 GTS
nForce 4 sli
ty ;)
-
Igen az. -
Sziasztok!
Kaptunk egy olyan filet amit nem tudunk megnyitni mert valami .vws-es kiterjesztésbe van.Az ilyet milyen programmal lehet megnyitni?
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Szevasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy a kb 1,5 éves XEROX LCD-mbe rendszeresen beég a kép. Ami kb 15 percnél tovább van rajta, az ottamarad halványan, szürke vagy zöld képnél látszanak a legjobban. Utána ez néhány óra alatt eltűnik, de akkor is elég idegesítő, hogy ha most egy sötétebb képet néznék a monitoron, akkor látom az ikonjaimat, programok menüsorát vagy mint most, az SG logóját. Mi a fenétől lehet ez? Egyszer bementem a boltba, ahol vettem, de a kedves nagyon hozzáértő szakember úgy beszélt, mintha én lennék a hülye, meg majdnem elmesélte, hogy ő hogy állítja be a monitorjait és hogy milyen jó, stb, szóval ott nem sokat tudtam meg. Ti nem tudjátok ennek lehetséges okát és esetleg valami megoldást, hogy ez megszűnjön? Bár nem hinném, hogy ez orvosolható valamivel. -
WiFi lényeges szempont? Mert jobban járnál egy Gigabyte 780G-vel valamilyen 45W-os prockóval párosítva.. -
Az miért van,hogy amit elmentek Photshop-ban képet nem jeleníti meg se a sajátgép,se a totalcommander.Csak a photoshop.És amikor keresni próbálom,akkor csak ha rendszefájl-t is keres,akkor találja meg,más esetben nem.Mappa beállításnál be van állítva,hogy látszódjanaka rejtett,ill. rendszerfájlok. -
Nem arról van szó, hanem egy ASRock ALIVENF7G-FULLHD -ről.
(Ezt a lenti TV-hez építeném, hogy nagyfelbontású filmet tudjak nézni, és ne kelljen a rendes gépemet lecipelni. De még nem vettem ezt meg!)
Ez is olyan, mint az Asus-om hogy szórni is tud, nem csak rákapcsolódni? -
Ezek nem jártak a lapodhoz?
Ezt vezeted ki...