64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
oliverb #37682 Enyémre tud valaki valamit mondani ? fontos lenne (#37678) -
Hogy lehet megoldani egy problemat ha nem tudsz rola semmit ( vagy nem eleget) -
kiirja a webböngészö,hogy a lap nem jelenithetö meg,majd mindennél?
ez adsl,esetleg t-online?:P -
Elnezest ... de a kerdesre nem valaszoltal. Honnan tudod , hogy a tap jo ??? -
oliverb #37678 Hellotok: az a helyzet h van egy régebbi gépem win 98 -cal és beakarom inditani de a monitoron nem jelenik meg semmi sőt be se kapcsol , nah már most ha monitort lekapcsolom a gépről akkor müködik a winchester ( amikor be van dugva akkor nem )
h tudnám azt elérni h bejöjjjön valami a képen
a monitor jo kiprobáltam gépbe kéne bütykölni vlaamit -
kiralytigris #37677 A segítségeteket szeretném kérni. Az a helyzet hogy nem nagyon értek a hardveres dolgokhoz. Szóval el akarom adni a régi gépemet és ki vettem a cd írót mert az kölcsönbe volt. Bekapcsolva a gépet kiírta hogy a slave meg a master nem stimmel.Visszakaptam a cd-írót. Visszatettem és még mindig ugyanazt írja ki. Pedig rendesen visszadugtam mindent akkor most mi a f.sz van?? BIOS-ban próbálkoztam állítgatni a dolgokat de nem sokra mentem. Amúgy a gépben van egy 2 vinyó(az eggyik mobilrack-el) egy cd-rom,és ez a k..va cd író. Valaki segíííííííítsen. Lehetőleg érthetően magyarázzátok már el. Előre is köszi. -
Rick4U #37676 Hello
olyan problémám lenne vagyis haveromnak hogy a net működik rendesen , torrentezni is tud
de a böngészők teljesen meg vannnak halva alig hoznak be valamit vagy szinte semmit
mitől lehet ez ? lécci segítsetek ... előre is thx
-
shrike7973 #37675 Nemvagyunk faszlámák, csak szeretünk hülyéskedni..
Elnézést.
-
Látom ez a fórum is tele van faszlámákkal akik csak baromságokat tudnak irogatni meg bugyuta képket linkelni... 

-
shrike7973 #37673 De ez a gif olyan valósághütlen már vagy 6x or agyonverte magát..:D -
-
shrike7973 #37671 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bedugta a seggébe és rááááz -
Honnan tudod hogy a tap mukodik ???
-
a táp működik. -
A zold potty az elem miatt vilagit. Lehet a tap halt meg. -
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy megváloztatható-e a billentyűzet kiosztásom? Tehát pl. a CTRL cseréljen helyet az ALT-al, vagy valami ilyesmi. Lehetséges ez? -
Asztali gépen volt előbb egy 1 másodperces áramszünet, indítanám újra se kép se hang.(ventilátorok kivételével) Monitornál villog csak a zöld pötty. olyan mintha elszállt volna a Bios totál mivel azt se tölti be. Próbáltam resetelni lehet rosszul mert azóta semmi nem változott.
tippek hogy mit csináljak?? remélem nem kell kidobni az egészet... -
Köszönöm a segítségedet! -
svchost az egy rendszer folyamat, amit nem lenne egészséges lekapcsolni.
Az hogy az neked 100%-ba kihajtja a processzorod, az nagy valószínűséggel vírusra utal.
Futtass egy pár vírus, trójai keresőt.
Sztem. Amúgy pl itt Process Library utánna tudsz nézni, hogy mi is dolgozik a háttérben, és h mik az illegális folyamatok.
De viszont amit ezen az oldalon ajánl fel regcleaner-t, tisztító izét, azt ne fogadd el, és ne is telepítsd, azt old meg valahogy máshogy.
Pl futtass egy Windows Doctor -t amin belül viszoint már le tudod örökre állítani a folyamatot!
De pl futtatás -ba beírod h msconfig, és ott felül az automatikus inítás fülön is ki tudod lőni a folyamatot.
Attól h kilövöd, még nem biztos h örökre leállítottad, én is kaptam már be olyan vírust, ami minden egyes indításnál új bejegyzést tett be ide.
Néha nem árt lefuttatni egy CCleaner -t sem!
Bocs a sok magyarázkodásért, esetleges hibákért, de gondoltam segítek, amennyit a tudásom megengedett.
De pl itt is írnak eme hiba javításáról egy kisebb esszét!
Egy próbát megér MSW.hu
Viszont az itt fellelhető AfterFix Project nevű cuccot ajánlom mindenki figyelmébe!
Tartalamzza az eddig megjelent összes windows frissítést, amit nem kell letölteni NET-ről, hanem ez a telepítő program tartalmaz, és telepít fel. Érdemes egy szűz WinXp Sp2-es op rendszerre feltenni, de egy régebb óta álló rendszeren se okoz galibát!
Az újabb kiadásokat viszont csak támogatók szedhetik le. De előbb utóbb azok is elérhetők lesznek a nem támogatók részére.
Érdemes leszedni, feltenni, nagyon sok ilyen hibát orvosol, és egy stabil, gyors, biztonságos, fagyaszthatatlan rendszert fogunk kapni.
Bocs még egyszer a sok szövegért, sok sikert a hiba megoldásában! -
Val.szeg elállítódtak a bios-beállítódások. C-mos elemcserén is gondolkozhatsz. De előbb próbáld ki ezt az alapbeállításos-dolgot. -
Na igen, asrock.. :/ -
Sziasztok!
Amikor bekapcsolom a számítógépet, akkor alapjáraton ezek a folyamatok futnak. A gépem pedig eléggé be van lassulva, ezért kérem a segítségeteket, hogy ezek közül miket kapcsolhatok ki, és hogy tudom azt véglegesen? Mert ha csak a folyamatot állítom le, akkor az egy újraindítás után ismét futni fog.
Előre is köszönöm!!! -
SP2-es mégsem.am microsoftnál már jártam..de semmi lényegeset nem ír.
Kellett nekem AsRock alap - . - -
hálókártya nincs a gépemben, a routeremnél van wifi is, de azt csak notinál használatos.
vmi driver ütközésre gyanakszom én is, habár nincs extra cucc a gépben
vagy, az alaplapom nem szereti ezeket a memókat, lehet ki kéne venni dual-channel üzemmódból -
azóta nem csinálom... csak ezt kifelejtettem, bocs... az az alapbeállításos dolog mit/min fog változtatni? és te mire gondolsz mi lehet a hiba? -
Válaszolnátok >>>>> #37614 -
Zenszkij #37656 megvan ;) -
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> számítógép-kezelés -> lemezkezelő
sorry már késő van...
-
Zenszkij #37654 xp-ben nem találom...bemegyek a vezérlőpultba, de ilyen ikon, hogy számítógépkezelés nincs.. -
Vistában a Felügyeleti eszközökön belül van. -
Zenszkij #37652 nem találom... -
telepítsd, integráltak -
link
Vagy teelpítsd az olyan XP-t, amibe SP2-t inegráltak. -
Valami wireless hálókártyákkal való gebaszt olvastam a problémáddal kapcsolatban. Tehát a driverhibájuk ilyesféle problémát okoz. -
áh, mégsem ez az örök élet titka, azóta beszoptam még egy kékhalált
kezdek a memóriára vagy a windózra gyanakodni, így holnap mehet teljes műszakban a gép, tovább növelve szobám hőmérséklet színvonalát
-
Csá. Vezérlőpult -> számítógép-kezelés -> lemezkezelő. -
link -
Nem kell kihúzgálni, mert ha nem kap áramot az alaplapi elem tárolja a bios beállításokat, lehet hogy az is már kezd kifingani (vagy kifingott). Menj be a biosba és állítsd be az "alapbeállításokat" (load optimized defaults). -
Zenszkij #37644 SZiasztok. A kérdésem az lenne, hogy a winchesteremet két részre osztottam, csak picit későn, ezért az egyik C meghajtó, a másik f meghajtó lett. A d meghajtó a dvd, az e meghajtó meg a daemon tools emulátor lett. Szeretnék ezen változtatni, mondjuk a d legyen a másik partícióm. Hogyan lehet ezt, köszönöm. -
?