Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
svchost az egy rendszer folyamat, amit nem lenne egészséges lekapcsolni.
Az hogy az neked 100%-ba kihajtja a processzorod, az nagy valószínűséggel vírusra utal.
Futtass egy pár vírus, trójai keresőt.
Sztem. Amúgy pl itt Process Library utánna tudsz nézni, hogy mi is dolgozik a háttérben, és h mik az illegális folyamatok.
De viszont amit ezen az oldalon ajánl fel regcleaner-t, tisztító izét, azt ne fogadd el, és ne is telepítsd, azt old meg valahogy máshogy.
Pl futtass egy Windows Doctor -t amin belül viszoint már le tudod örökre állítani a folyamatot!
De pl futtatás -ba beírod h msconfig, és ott felül az automatikus inítás fülön is ki tudod lőni a folyamatot.
Attól h kilövöd, még nem biztos h örökre leállítottad, én is kaptam már be olyan vírust, ami minden egyes indításnál új bejegyzést tett be ide.
Néha nem árt lefuttatni egy CCleaner -t sem!
Bocs a sok magyarázkodásért, esetleges hibákért, de gondoltam segítek, amennyit a tudásom megengedett.
De pl itt is írnak eme hiba javításáról egy kisebb esszét!
Egy próbát megér MSW.hu
Viszont az itt fellelhető AfterFix Project nevű cuccot ajánlom mindenki figyelmébe!
Tartalamzza az eddig megjelent összes windows frissítést, amit nem kell letölteni NET-ről, hanem ez a telepítő program tartalmaz, és telepít fel. Érdemes egy szűz WinXp Sp2-es op rendszerre feltenni, de egy régebb óta álló rendszeren se okoz galibát!
Az újabb kiadásokat viszont csak támogatók szedhetik le. De előbb utóbb azok is elérhetők lesznek a nem támogatók részére.
Érdemes leszedni, feltenni, nagyon sok ilyen hibát orvosol, és egy stabil, gyors, biztonságos, fagyaszthatatlan rendszert fogunk kapni.
Bocs még egyszer a sok szövegért, sok sikert a hiba megoldásában!