64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Megvan. Na, izé
Az összes hangfal jó. Kettő nem szól rendesen.
És itt írja, hogy 6 channel mód, tehát egy-egy csatlakozó 2 hangfalat jelent. A zöld, a középső, nem működik, tehát 2 hangfal nem szól rendesen!
EZ hardware-i hiba. De még akkor is, a VLC lejátszón kivüli hang miért CSAK 1-ből szól.
Addig nem megyek el még jó nem lesz .
-
be van oda dugva? Xd -
mit csináljak vele, hogy jó legyen? :( -
De mi nem működik rajta? :D -
x az hibára utal hogy nem működik -
Ja, és mikor bedugom hátrta a csatlakoót feldob egy ilyen ablakot
Nem tudom mit akar jelenteni az az x -
Ott igen, be van 5.1-esre van állítva. Közben rájöttem, hogy mindenhol csak egy hangfal szól. A mélynyomó sem szól. DE ha a VLC mediaplayerben játszom le, akkor ott szól mindegyik, egy kivételével. 4 kishangfal van, egyik nem akar működni, ezért az ki van húzva. Tehát így 3 hangfal működik + a mélynyomó, de ezek is csak a VLC Media Playerben. Elég zavaró, mert ha pl böngészek, videot nézek, csak egy kis hangfal szól. Már nyitottam múltkor ennek egy topikot, de azóta jó lett, most megint rossz. Próbáltam drivert leszedni, de azt meg nem engedi telepíteni, valami hulyeséget ír ki. A Realtek oldaláról szedtem. A hangkártya az alaplapban van. Én már teljesen össze vagyok zavarodva. VALAKI SEGÍTSEN, MI LEHET A BAJA ENNEK A SZRNAK? Olyan idegesítő! -
horrock #37755 Az nem gond, csak programot nem találok hozzá -
úgy tudom, hogy alá kell íratni egy papírt a dolgozóval, hogy bele egyezik abba, hogy naplózzák mit csinál a gépen, ha nincs ilyen papír akkor beperelhet -
horrock #37753 Hello!
Egy olyan naplózó programot keresek, ami lehetőleg ingyenes, és nyomom lehet követni, hogy milyen oldalak vannak megnyitva a gépen amin fut, illetve hogy milyen programokat futattak rajta. Munkahelyre kellene, ezért lehetőleg lehessen háttérben futattni, és el lehessen rejteni az értesítési ikonját. Az is jó, ha minden alkalommal ugyanúgy indul, és el lehet a tálca tulajdonságaiban rejteni.
Köszi előre is a segítséget!
Horrock -
vezértlőpult ---> hangok és audioeszközök --> Speciális (Hangszóró hangereje mellett) be van állítva itt? -
Hello, valaki elmondaná, hogy Winampban hogy lehet beállítani, hogy milyen hangfalról szól. Mert nekem 5.1 es van és csak egy hanfal szól benne. Más lejátszóban az összes szól. Nem találom, kössz a segítséget -
szevasztok! bios fagyást mi okozhatja? memot,winyót,procit,optikai meghajtót látja... de nem jut tovább mikor a biostol átveszi az op a feladatot... ( igaz 3x irtam de lehet most vki tud segiteni) -
Mdavide5 #37749 Sziasztok!
Van egy gamepadom és és egyszerűen "életre" kelt. Ha belépek a játékba a menü elkezd fölmenni mintha egy fojtába nyomnám fölfele. És így nem tudok játszani.
MI lehet a probléma? Lehet hogy a gamepadba van a hiba?
Előre is kössz. -
MagyaR #37748 Nah még egy memós kérdés :).
Szal a mai ddr2es memóriák mennek csak úgy simán duálba, ha kettő ugyanolyan van. Úgy értem, h most néztem neten, h több féle változat van egy fajtából. Van a sima, és van egy kb. ezer forinttal ami mellé oda van írva valami k-val kezdődő szó.
És néztem, hogy ez van kiírva ezen ramoknál:
MEMÓRIA MÉRET: 1Gb
* MEMÓRIA TÍPUS: DDR2
* FREKVENCIA: 667 Mhz
* DUAL CHANNEL KIT: Nem
Nos akkor engem csak ez az egy mondat zavart meg amit nemrégiben olvastam valahol:
A memóriák sebességének növelése érdekében gyakran két kisebb memóriamodult kötnek a gépbe: így növekszik a sávszélesség, ezáltal a sebesség is. Ez az úgy nevezett dual channel, azaz kétcsatornás mód. Ma már minden memóriavezérlő képes erre a módra.
(az utsó mondat az ami érdekes)
Nos, akkor mi is a pontos helyzet?
-
kb 5-6 órája a youtube, gmail nem jön be (pontosabban bejön mind2, de jutub flash player / java engedélyezést kér, gmailnak meg amikor már lépnék be a betöltőképernyőnél megáll), már feltettem a flashplayer ist, javat megnéztem ff-ben, engedélyezve, csináltam egy reg tisztítást is, de semmi változás, tipp? :S ie-ben megy.. jah meg ujratettem ff-t, de azsem használt -
am nem tudja valaki, hogy hogyan tudom törölni a CWI-s tárhelyet? -
forog a venti, működik minden, csak sípol és nem jön be semmi -
Jah, lehet a lap már eléggé antik kiszáradt benne 1-2 kondenzátor. -
Nyilván a vidikártya egyik DVI kimenetére dugjad.. ;) -
Na, telepítve van nagyrészt, most rá akarom kötni mások gépet, Van wifi router, az új gép kábellel, régi wifi porton csatlakozik, Régi gépen látom h rá van az új csatlakozva, és van net mindkettőn, de a megosztási mappákat nem mutatja egyik sem :S
Laptopokal ment, azokon Vista volt, ezeken most XP, mit csináljak vele? -
nah, videókari kezeli :D
bár rá kellett dugni a VGA átalakított, régi 15colos monitort csórtam el tesómtól telepítés alatt, most 2 gép megy nálam :D -
CWI-s tárhelyet hogyan lehet törölni? -
passz nem tom, de p4-es socket 478-as proci foglalat -
oldal azt irja van
-
Van ebbe az a hibrid CF nem ??? -
hát ők azt mondták ne piszkáljam, sztem már beállították (tesztelték mielőtt átvettem) szóval sztem jó lesz
ha meg nem, kipróbálom a többit is XD van a gépen 5 kimenet :D
alaplapon: VGA, DVI, HDMI
videókarin 2 DVI -
egyböl nem fogja a videokáértyára küldeni a jelet,ha a biso nem arra van belöve (még mielött megijednél:P)
Ezt keresd a bios-ban (vedd elö az alaplap füzetét,ott jobban látni,melyik ablakban jön elö ez a "INIT DISPLAY FIRST" PEG- A berakott videokártyád -
szóval, lesz olyan okos h egyből azon küldi ki a jelet?
jajj de láma vok XD -
nem is a, tom h abba kell, de egyből fogja tudni kezelni?
ám hapsi mondta h a BIOS-ba ne állítsam át, mert akkor a windows nem fog települni, szóval lehet ők már beállítottak vmit :D
de h mit nem tom -
-
dehát hamár vettél bele egy ekkora vidkarit,tessék abba dugni,meg tilsd le a integráltat,ugyse kell -
Alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H
a videókari pontosan: HIS HD3850 IceQ3 TurboX 521MB-256bit GDDR3 -
sajna az, még nem volt integrált videókaris gépem XD
és nem tom h működik az ilyen, még most fél órát várok, mert vihar volt, és nem akarom h elmenjen az áram közben -
Arra kötöd, amelyikre Neked jólesik:) -
Leirnad a tipusat ... talan konnyebben lehet segiteni. -
ez komoly? -
Gyors kérdés: Most akarom telepíteni frissen vett gépemre a Windows XP SP3-ast, és van az alaplapon integrált videókártya, meg rendes videókártya is (Ati HD3850)
kérdésem: melyikre kössem a monitort most? egyből fogja kezeli a videókártyát is? és azon is 2 csatlakozó van... -
Minden rendesen rögzítve van, meg már cseréltem is a VGA-t ki-be másra. Ennél jobban már csak beletőrni lehet -
Rick4U #37723 köszi