Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • stonesour
    Ott igen, be van 5.1-esre van állítva. Közben rájöttem, hogy mindenhol csak egy hangfal szól. A mélynyomó sem szól. DE ha a VLC mediaplayerben játszom le, akkor ott szól mindegyik, egy kivételével. 4 kishangfal van, egyik nem akar működni, ezért az ki van húzva. Tehát így 3 hangfal működik + a mélynyomó, de ezek is csak a VLC Media Playerben. Elég zavaró, mert ha pl böngészek, videot nézek, csak egy kis hangfal szól. Már nyitottam múltkor ennek egy topikot, de azóta jó lett, most megint rossz. Próbáltam drivert leszedni, de azt meg nem engedi telepíteni, valami hulyeséget ír ki. A Realtek oldaláról szedtem. A hangkártya az alaplapban van. Én már teljesen össze vagyok zavarodva. VALAKI SEGÍTSEN, MI LEHET A BAJA ENNEK A SZRNAK? Olyan idegesítő!