64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    Na elvittem a szervízbe a VGA volt a rossz, és ki is cserélték:) MOstmár csak összekötni félek a Tv-vel...mert megint rossz lesz a végén:S
  • hitman55
    Hi.Amióta egyszer áramszünet volt azóta mindig mikor kihúzom az elosztót és később viszadugom a gép nemkapcsolbe csak vagy kb 2 óra múlva. tudja valaki mi lehet a gond? kössz
  • luigi007
    Hali.A dvd romommal 1 honapja nemtudok rw cd+rw dwd tőrőlni.Jó mert egy másik gépbe kilett probálva.Ujra raktam az xp-ét akkor se lett jo.Mi lehet a baja?Segitség!!!
  • erieskrisz
    Sziasztok az istenért nem tok a feladatkezelöbe belépni valaki már irta hogy vagy a windows haldoklik vagy pedig virus kaspersky vel átnéztem a gépet virus nincs a windowsot meg kb 2 honapja raktam ujra szerintem azzal se lehet gond valakinek valami ötlet esetleg ezt a funkciot biosban vagy bárhol máshol ki lehet kapcsolni ?? jah és azt hisszem azota csinalja miota felraktam servicepack 3 mat válaszokat ellöre is kösszikeegyébként vannak még más problémáim is pl a 2 vinyot miért egy pendrivéhez hasonlo ikonnal jeleniti megnah még 1x ha valakinek van valami ötlete kösszönöm
  • norbi56
    van egy E4400-as C2D-m 2.2re engedi max túlhúzni alap feszültségen mennyire lehet felvennem a feszülséget gyári hűtővel?
  • Gascan #37917
    kép*
  • Gascan #37916
    hozzá kell tenni, hogy kásás a gép
  • Gascan #37915
    sziasztok.... sógorom gépével a következő történt..

mikor bekapcsolom a gépet, sima üzemmódban a windowszos logó után nem vált át zöldre a monitoron a kis led és fekete képernyő van, csökkentett módban megy a gép... de a monitoron ilyen piros csikok (mintha kis virtuális hernyók lennének) jelennek meg.. valszeg graf. kari hiba lehet.. és a biosban is ugyanezt csinálja

Mi lehet a gond? A VGA esetleg a monitor? Egyik napról a másikra történt
  • Gladiator
    heló

van egy plextor px-712A DVD íróm. eddig rendesen működött, viszont mostanában nem nagyon akar olvasni. vannak olyan cd-k, amiket egyáltalán nem lát. van egy másik cd-rom is a gépben, az látja ugyanazt a cd-t. próbáltam drivert frissíteni, de az meg azt mondja, hogy "no drive found", tehát az meg a dvd írót nem látja, pedig működik 1-2 cd-nél.

mit tudnék tenni?
  • sadi57
    van egy geforce 6600 GT 128 mb-s videókarim (agp) amivel nemtom mi a baj de nagyon sok játék szaggat(ne az újakra gondoljunk) már frissítettem drivert de semmivel sem javult:( és most ezért nem akar haver velem sc: chaos theoryzni. szal aki tud pls help
  • KnightRider

Sziasztok!

A jó öreg LG DVD írómról kiderült, hogy nem nagyon maradnak meg az általa írt adatok a lemezen. Tudnátok ajánltani egy jobb márkát, ami egy kicsit időtállóbban írja meg a cuccot?
  • JAG1
    A ram vagy jó, vagy nem. Ez nem az lesz...
  • Pepsi Twist
    sztem a VGA-rammal van a baj futtass le valami RamChecker-t vagy szerezz 1 másik VGA-t aztán próbáld ki azzal
  • Csibusz
    igen szerintem is... csak az a gáz érted egyszer jó egyszer nem.. de elviszem és az lesz a biztos.. egyszer tákötöttem a Tv-re.. jó volt..és egyszer csak bumm... na mondom ok.. és akkor rendszer ujra rak.. jó..de atvvel össze kötni nem lehet..aztán szarakodott össze-vissza na mondom kuka.. kiszedte, 1 hét nyralás visszateszem jó.. szal valami biztos gáz van... és nem hiszem hogy a Ramokkal..:(
  • Prince of Máté
    1 kis kérdés:
    Miért van az, hogyha megnyitom a Catalystot a tálcáról, a monitor egy pillanatra ki-be kapcsol?
  • Pepsi Twist
    szerintem a VGA-val van valami baj... de hogy mi... ez így látatlanba nehéz az a baj
  • norbi56
    nem,nem én sem tudom a kábel nevét lényeg h azaz:D
  • Csibusz
    Igen, de remélem nem fizélsz,hogy így írtad le, ehez sajnos nem értek annyira:) na sval igen azaz:)
  • norbi56
    ja értem és a kábel másik vége az meg olyan fekete ugye?és sok ki "foga"vanb és kis kerek ugye(az az S-video)
  • Csibusz
    hát őő a S-video asszem.. mert tv-be sárga végű kávbelt dugtam egy db-t és a tévé maga se HD-s
  • Pepsi Twist
    problem megoldva
  • Pepsi Twist
    most 9.0a van fenn de nem megy rá a 9.0c most megnéztem pontosan mit ír 5 secig kb initializing aztán 1 pillanat alatt ki írja hogy finalizing és kész utána már írja hogy sikeresen települt (a nagy ló f*szt) és finish gomb van...
  • Pepsi Twist
    na most újabb probléma lépett fel:

Na most ha DX 2.0 van fenn ami alapból van ha letörlöm a 9.0-t na most erre a 2.0-ra nem tudok 9.0c-t rakni csak csak a 9.0b- vagy a sima 9.0-t de ezekre viszont meg nem rakja fel a 9.0c-t mert azt csinálja hogy copying new file ki írja 0.1 secig és 0.1 sec alatt végig megy a csík és azt mondja hogy kész DX diag viszont még mindig 9.0a-t vagy 9.0b-t mutat...

előre is THX
  • norbi56
    Te nekem pedigy azt mond el légyszives hogy mivel kötötted rá a TV-t S-video-val???vagy rendes HDMI csatlakozós TV-d van?
  • Csibusz
    Plzz:(( aki tudja rá a megoldást

Csibusz
    2008. jún. 21. 21:45 | privát | galéria | válasz erre | #37606

Sziasztok!
    Lenne egy nagy gondom.. Összekötöttem a gépet a Tv-vel (Gforce 8600GT 256mb) és semmi gond nem volt de az egyik nap beakartam állítani hogy jelenítse meg a Tv-n az azstalt, és ráklikkeltem az alkalmazásra erre, kikapcsolt a monitor ..újraindítottam a gépet és mikor a bootskin bejött utána nem töltött be nem reagált a rendszer..Na csináltam egy Op. Rendszer telepítést.. hátha jó lesz.. aham a nagy .... és ezeke után már nem tudom rárakni a Tv-re a gépet.. sőt most azt csinálja hogy kikapcsolom a gépet begkapcsolom és utána asszem 3-at sípol a gép és nem reagál a monitor... Valaki ötlet mert eléggé idegesít...
    előre köszike ja és még kiegészítés képpen csak az hogy azóta asztal jobbklikk tulajdonságok és akkor beállítások és a klonra rámegyek a a tvre ott csak 640x480 és 8 bit... röhejes csak hátha ez is segít..de nemtudom nemhiszem hogy a videokari lenne a ludas...
    Na asszem de nem biztos del lehet xD hogy megoldódott:) Egyszer restartoltam azóta mge egy leállítás beindítás éás most assze mok...de azt is megtudnád mondani miért van az hogy a a gépet nemtudom ödsszekötni a Tv-vel már? mert idáig sikerült... csak most az egyik nap nem..a tulajdonságoknál a TV-nél csak 640x480-as és 8bit-es:S Nemtudom miért de már nagyon idegesít:S ÉS ha ráklikkelek arra hogy megjelenítse azt amit az asztalon látok..akkor elmegy a képernyő..persze azóta nem próbáltam mert félek ismét besz@rik a gép:S
    ezt írtam az elöbb:
    Este még beindult a gép..nagy happy minden.. másnap reggelre megint egy hosszú és 3 rövid sípolás... na kikaptam a videokarit meg ramokat ( mert a pc servicb azt mondták hogy vagy a vidi vagy a ram a hibás..) Oks.. elmentem nyaralni ma hazajöttem erre berakom poénból a karit meg a ramokat, és érdekes megint beindult:S nem értem...:S
  • Pepsi Twist
    kösz ez működik
  • Pepsi Twist
    oks megnézem
  • zvaragabor
    Ha nem megy, itt egy másik, ezt sem próbáltam.
  • Pepsi Twist
    nem jó... csak akkor lehet restore-olni a DX-et ha regisztrálok mindössze 20$-ér...
  • Pepsi Twist
    én már 1x azt hiszem próbáltam de nem jött be de azért meg próbálom még 1x, THX
  • zvaragabor
    Még nem próbáltam.
  • Pepsi Twist
    Hali, hogyan lehet eltávolítani DirectX-et?

Sosem gondoltam rá hogy elkéne, mindeig csak vinfos reinstall volt de most én akarom leszedni szándékosan!

Előre is THX!
  • kirol
    Na rájöttem közben.
  • Sanyix
    Van egy asus m3a lapom, két hónapos akkor össze lett rakva a gép, gyári amd hűtő, semmi gond a felrakásnál, jól is működött, nem is lehet rosszul felrakni, van gyakorlatom is benne. Szombat hajnalban (amikor nem ment a gép) egy csattanásra ébredtem, ami ahogy reggel mikor bekapcsoltam a gépet, kiderült, a procihűtő volt, a lap lefógókeretének egy nagy darabjával együtt... Egyszerűen kitört, mert idióták találták ki az egészet, és ezzel együtt ügyes módon fos műanyagot használtak az alaplapon legnagyobb fizikai igénybevételű alkatrészre.

A kérdés az az, hogy érdemes-e garival bepróbálkozni cserével, vagy semmi esély mert fizikai sérülés (egyébként melyik idióta barom szervezet találta ki ez a fizikai sérülésre nem vonatkozik szabályt?), és vegyek egy új keretet és cseréljem ki? Kérem válaszoljon aki biztosan tudja.

• kirol
    Az alaplapra (AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0) rá van írva, hogy:
    - 5.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio (Realtek ALC662 Audio Codec)

De hátul csak 3 lyuk van:
    - mikrofon
    - line in
    - hangszóró

Na ezen hogy jön 5.1?

Pl. a mikrofonon meg a line in -el is jön majd a hang?

Mert Vista -ban nem tudok állítani semmit, van a stereo és kész. :(
  • kaposi1
    Sziasztok!
    Eddig többnyire csak olvasgattalak benneteket, de most úgy néz ki hogy a segítségeteket kell kérnem.
    Találkozott már valaki ilyennel?
    Elindítok a PowerDVD lejátszón egy filmet,le is játsza ezzel nincs gond.
    Hanem amikor kilépek, egyböl lefagy az egér kurzor és ezzel együtt az egész gép.Csak ujraindítással tudom megszüntetni ezt a dolgot.
    Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond?
    Nagyon régóta használom ezt a lejátszót és nem szivesen váltanék.
    Előre is köszi ha tanácsot tud adni valaki.
  • sadi57
    már rengetegszer raktam újra a gépet legfrisseb driverekkel aminél csak tudtam és semmi akármilyenre állítom a grafikát szaggat mint a sz*r ezen a gépen amit leírtam harcnál szaggat a kotor2, az sc: chaos theory, HL2 bármilyenre állítom is a grafikát :(
  • Barnabyka
    húú szerintem csak egy oprendszer frissítés(format C) kéne! Nekem is hasonló bajom volt régenén is a hardweareken kerestem a hibát de nemottvolt:)
  • norbi56
    de különben ha van otthon egy AUX kábeled elég csak egy átalakítót venned ami egy kis műanyag izé nem pedig kábel
  • sadi57
    NAGYON FONTOS PLS!! Az lenne a problémám hogy van egy Geforce 6600GT 128 mb-s (agp), Intel Celeron 2.6Ghz-s, 1.5 gb ramos gépem amin még a diablo 2-is beszaggat ha tömeg van és szinte minden játéknál régi vagy új az teljesen mind1, egyedül a cod2 ami nem szaggatott, szal valami probléma van a géppel :\ szerintem a procival van valami de nemtudtam rájönni hogy mi ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném:)