64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
lamerrichard #38522 Az én gépproblémámat már ismeritek és most arra jöttem rá hogy nemlehet a RAM azaz a memória az oka??
Mert amikor ujraindítom a gépet akkor jó csak 15-20perc után olyan.
Meg most néztem a GTA San Andreas játszás közben néztem a vidikártya hőmérsékletét és most 69fokos volt
-
Ja és az 1. problémára már azt is próbáltam, hogy újra csináltam a hálózatot (OTTHON névvel), de akkor is ez van, csak akkor az 1. gép nem látta a 2-at -
Üdv!
Lenne 2 kérdésem.
Az egyik az, hogy 2 gép utp kábellal van összekötve, de a 2. gép nem látja az 1. gépet (erről írok most), de viszont az 1. gép látja a másikat. Meg az szokott lenni, hogy időnként a 2. gépen elmegy a net és az csak akkor jön vissza, ha az első gépen letiltom a netet. A naplóba meg ez a szöveg van ilyenkor:
A(z) "MSHOME :1d" nevet nem lehet regisztrálni a(z) 192.168.0.1 IP-című kapcsolaton. A(z) 192.168.0.2 IP-című számítógép nem engedte, hogy ez a számítógép átvegye a nevet.
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
A másik kérdés pedig az hogy még mindig kapok kékhalálokat, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hibával. Valaki azt mondta, hogy lehet hogy driver összeakadás... Nos utobbi két alkalommal akkor jött a kékhalál amikor az internetet letiltottam a gépemen és utána engedélyeztem, 2x egymás után. Lehet hogy itt van valami baly? -
Köszi de nemértem régebben felment sp1-re a dx9 na mind1 megszerzem az sp2-t és megpróbálom ilyen sorrenben köszi -
shrike7973 #38518
-
hmm,na látod ez járható út.ugyanis az író ide-s.na,majd akkor megpróbálok valamit kiírni egy másik kábellel,ha menni fog,akkor holnap veszek is vagy 20 dvd-t,és kiírok mindent,aztán meg újrarakom a windowst.de jó,megvan a holnapi program :SSSSSSS -
shrike7973 #38516 Nekem akkor lassúlt be anno a gépem nagyon amikor meg volt töredezve az IDE kábel. Márha IDE s a DVD íród. Szerintem probáld meg lecserélni. -
túl sok mindent kéne kiírni :D a dvd íróm meg most kétes állapotban van,nem tudom,hogy most mi van vele,mert a múltkor ki akartam valamit írni rw-re,és tönkrevágott két rw-t.írás közben megszakadt.aztán most valami cd-t tettem be valamelyik nap,és eltűnt a meghajtó,meg ilyeneket csinált,tehát lehet,hogy az is meghalóban van :S kéne vennem minimum 20 dvd-t,hogy kiírhassak mindent,de ahhoz meg vagy kéne vennem egy új írót,vagy kölcsön kéne valakitől kérni,lehet,hogy utóbbi lesz.
régen meg már próbáltam olyat,hogy csináltam külön partíciót,és aztán oda átpakolgattam ami kell,csak az volt a gond,hogy a reinstall után mikor meg akartam volna nyitni a meghajtót,jött a szokásos szöveg: a meghajtó nincs formázva.formázza? igen nem.ha nemet nyomok,akkor nem csinál semmit :\\\\\\ -
shrike7973 #38514 XP reinstall? -
ejha,nagy a gond :D egy viszonylag elfogadható konfigon mostanában iszonyat szaggat minden...nem játszok,még a youtube meg a foobar is beszaggat :D vagy nagyon megtelt már a regedit,vagy az 512 ram nem elég(pedig háttérben nem sok minden megy,meg még plusszban szokott menni firefox,msn meg esetleg foobar).nem régóta csinálja,nem tudom mi van vele.
de ma meg az volt,hogy bekapcsolom a gépet(hát mostmár ez a folyamat is elég lassú :S várni kell legalább 6-7 percet,mire rendbeszedi magát,maga a bootolás is legalább 2 perc),aztán meg most nem indult el csomó minden,pl nincs hang(habár minden jól van bedugva,a hangkártya is működik,és a hangkártya szoftvere is elindul háttérben,mégis a program csak félig nyílik meg :SSSSSS),aztán a vírusírtó is kikapcsolva indul el(és persze kilépni sem lehet belőle,magyarán most feleslegesen zabálja a ramot :D),és az a cink,hogy a gyorsindítás ikonok sem jelentek meg,valamiért kikapcsolódott.most visszakapcsoltam,viszont a tálcán a programok még mindig nem jelennek meg.
mi a teendő? -
shrike7973 #38512 175.19 fosver van a gépen, a windowsom meg kb 3 napos..
Amugy lecsekkoltam mindenből a legfrisebb van.. -
shrike7973 #38511 Na újra kékhalálozott a gépem, de most már át tudtam olvasni amit kiírt..
Szal: illesztőprogram hiba, keresse a gyártótól az illesztőprogram frissitését. ...Végtelen cikluba került...
Okozó: nv4_dsp
Ez mit jelent? -
lamerrichard #38510 Mondom az még sokára lesz és még most is ilyen szar a gépem játék közben és még most sem tudjuk hogy pontosan mi a baja
-
"De ezzel meg az a baj nem hogy az ujabb játékokat mind az Nvidia támogatja"
És? ATI-n is ugyan úgy maxon megy minden. -
lamerrichard #38508 Akkor azt mondod hogy az ati jobb????
De ezzel meg az a baj nem hogy az ujabb játékokat mind az Nvidia támogatja -
lamerrichard #38507 háát... nem tom még sok idő van karácsonyig
-
Ja ismerem .... azert csinaltak hogy eletben tartsak a HD4xxx mellett. A kissebb HD (4850) jobb teljesitmennyel bir mnt a GTX. Es olcsobb !!! -
lamerrichard #38505 de ez gold azaz gyárilag 20-30%-os tuning azt írják ezekre a vidikártákra.
azért is drágább 10000-el az sima 9800gtx-hez képest -
bepi #38504 SP2 -
Ertem. Ha ram hallgatsz akkor 8800GTS ( ugyan az ) es meg penzt is sporolsz. -
A sata a gond. Nezd meg hogy az XP SP1-es vagy SP2-es -
bepi #38501 Samsung Sata-s -
lamerrichard #38500 Mert én nem bízok az Atiban amióta a régi gépemben 9hónap utána felmonta a szolgálatot és nem cserélték ki azóta vagyok Nvidia-s -
Akkor rosszul kerdeztem. Miert eppen nVidia ?? -
lamerrichard #38498 Van okom mert voltam infoboltba és először úgy akartam hogy vagy egy 9600gold GT vagy két sima 9600GT de ott azt mondták hogy annyi pénzért még rárakok egy 10-est és már 9800Gold GTX.et lehet venni és az sokkal jobb mint két 9600GT -
Ha az XP SP2-es akkor fel kell mennie ( szerintem ) Milyen HDD van benne ? ( nem a kapacitasa kell ) -
bepi #38496 Acer Aspire 5710Z laptopon vásárláskor VistaHome prémium volt(van) telepitve.Az a kérdésem,hogyan lehet XP-t rá rakni mert telepitéskor adathordozó hiánya miatt a telepités megszakad. -
Van valami ok amiert 9800GTX ??? Vegyel inkabb 8800GTS-t olcsobban es ugyan azt kapod. -
Volt mar leveve az aksi ???? -
lamerrichard #38493 Háát... Én is tervezem de csak év végén karácsony körül akarom ujítani a gépem.És az sokára lesz.
Ilyet akarok:ASUS M2N4 SLI, AMD Athlon 64 X2 6000+, 2x2 GB DDR2 RAM, GAIN. GOLD GEF. 9800GTX 512MB
A többi az marad a régi -
HI!
újonnan volt véve a köv noti: asus x51rl-ap146
a telepmérőnél ír ilyet : energiaállapot: Kisülés alatt. Ez mit jelent??
már feltettem kb 12 órára töltődni, és azt írja hogy:
- teljes fennmaradó energia: 91%
- teljes hátralévő idő: 1:55 perc -
Hi!
Van egy sérült TFT monitorom, aminek a képét szeretném kicsit oldalra csúsztatni/összenyomni hogy a sérült részen ne jelenítsenmeg semmit. A monitoron nincsen rescale lehetőség, autómatikusan korrigálja magának. Éppen ezért az ati control centerben sem tudom átállítani, mert utána hardware-esen széthúzza a monitorom. Van rá valamilyen szoftveres mód, hogy a windows ne használja a jobboldali részt?
Itt egy kis ábra hogy mit is szeretnék:
-
inkább a vga,tegyél bele másikat, ha akkor is akkor adott a dolog -
Zack92 #38489 Aloha.
Az miért lehet hogy amikor videót szeretnék nézni interneten keresztül(Youtube + hasonlók) akkor azt írja ki hogy a firefox.exe hibát észlel.....és bezárja a programot...vki? -
lamerrichard #38488 És akkor tudtok valami megoldást a gépemre???
Mert a hőmérséklet nemlehet mert ha újraindítom a gépet akkor jó megint 15-20percig és akkor lehet hogy az XP a baja csak az a baj nem tudom honnan szerezzek.
Csak azért kerdeztem. -
"WAREZ = azonnali BAN!" szabályzat -
lamerrichard #38486
-
nincs warez az sgn... -
lamerrichard #38484 xp-t honnan tudok a netről letölteni???olyat ami boot-os
-
Rufios #38483 HAli!
Van egy intel (R) Pentium (R) D CPU-m 2,66 GHz
A Biosban Van egy olyan beállítási lehetőség hogy Jumper free configuration itt van egy olyan beállítás hogy CPU Frequency
mivel a gépet készen vettem nem igazán foglalkoztam eddig ezzel de most néztem meg és alapból 133 MHz-en van és az FSB szinkronizáció miatt így az FSB csak 533 MHZ ha rámegyek nem dob fel lehetőségeket de manuálisan lehet állítani +/- gombokkal. A kérdésem az lenne mennyire érdemes ezt állítani és nem okoz-e problémát a procinál.
Előre is köszi.