Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
túl sok mindent kéne kiírni :D a dvd íróm meg most kétes állapotban van,nem tudom,hogy most mi van vele,mert a múltkor ki akartam valamit írni rw-re,és tönkrevágott két rw-t.írás közben megszakadt.aztán most valami cd-t tettem be valamelyik nap,és eltűnt a meghajtó,meg ilyeneket csinált,tehát lehet,hogy az is meghalóban van :S kéne vennem minimum 20 dvd-t,hogy kiírhassak mindent,de ahhoz meg vagy kéne vennem egy új írót,vagy kölcsön kéne valakitől kérni,lehet,hogy utóbbi lesz.
régen meg már próbáltam olyat,hogy csináltam külön partíciót,és aztán oda átpakolgattam ami kell,csak az volt a gond,hogy a reinstall után mikor meg akartam volna nyitni a meghajtót,jött a szokásos szöveg: a meghajtó nincs formázva.formázza? igen nem.ha nemet nyomok,akkor nem csinál semmit :\\\\\\