64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Seithennin
    oks köfi akkor utána nézek amúgy ez legális?
  • raven87
    Lehet. :)
  • Seithennin
    eredeti a lemez!
  • Seithennin
    Sziasztok! Multkor megoldódott a FEAR probléma de most olyan kérdésem lenne hogy eredeti játékot lehet e ugy crackelni hogy ne kelljen cd hozzá? és ha igen honnan tölthetek le ilyet? mert csak 1 példányom van és tesóm is szeretne játszani vele de kell hozzá a telepítő lemez, help pls!
  • davidka003
    Zárd be a Firefox-ot és úgy telepítsd a flash playert.
  • technodome
    Sziasztok.

Ha tud vki akkor segitsen a bajom megoldásában. Régi gépre xp-t telepitettem plusz mindent ami kell (codec,virusirto....stb)
    Adobe Flash player-t szeretnék feltenni de amikor elkezdődik a telepités kidob egy ablakot benne a mozilla lehetőséggel és kész. Vagy cancel vagy try again. Eggyikre sem reagál semmit. Na ilyenkor mi van?

Az eredeti szöveg: The following applications need to be closed before the Adobe Flash Player Plugin can be installed. Alatta mozilla amit kijelölhetsz de nem történik semmi?

Help!
  • Dévids
    Sziasztok!
    Van egy 7900GS kártyám.Amikor feltelepítem a drivert akkor a gép átáll 640*480 4bit színminőségbe, és ezen állítani se lehet.Próbáltam már más op rendszert + egy csomó drivert.Ez mitől lehet?
    Előre is köszönöm!
  • pulti
    üdv.
    Létezik e olyan USB-s eszköz amely s-video kimentettel rendelkezik? Akármilyen cucc érdekel. Itt gondolok pl. speciális TV tuner-re. Köszi!
  • Seithennin
  • rooney8
    Inkább köszi, de nem
  • Seithennin
    csókolom a balheréd imádlak köszike:D
  • rooney8
    Látogass el a fear topikba és ott olvasd el a faq-ot. Asszem ez is benne van :)

Na jó, lásd kivel van dolgod itt van a FAQ
  • Seithennin
    a konfig up to date, 2gb ram ati 3870 kari, E7200 proci tunin nincs, és más game szépen fut
  • Seithennin
    Hali srácok! Az a gondom, hogy a F.E.A.R t megvettem a kieggel együtt ilyen gold pack vagy mi:P és feltettem az alap gamet, de csak fekete képernyő jön be és semmi más... ez mitől lehet?
  • tarti19
    Hasli hoyg tudom elérni, hoyg a profilomban lévő zenéket filmeket játékokat más profilban is használni tudják, illetve lássák?
    köszi előre is
  • rooney8
    Akkor már multimilliomos vagy
  • davidka003
    Én naponta 5 ilyet kapok.
  • rooney8
    Hali!
    Ezt az ímélt kaptam pár napja:

Your email address has won 750,000 Euro in the ESPANA EURO MILLION PROMOTION.
    For more information and procedure, please Contact Mr.Alfredo Perez on the details given
    below,
    ...................................
    BALUMBA SEGUROS S. A
    Contact Person: Mr. Alfredo Perez
    Tel: +34-658-898-208
    ................................

Ref No : ESE/WIN/008/02/10/MA
    Batch No: EULO/1007/444/606/08
    Serial No: 6594
    PROMOTION DATE: 15th July 2008.

Reply this mail with your full name and telephone number.

Best Regards,
    Mrs. Patricia Douet (Lottery co-ordinator).
    Madrid, 16th July 2008.

• Banyapapa
    akkor kék képernyöt elolvasni,felirni googleben kikeresni (vagy ide irod mit ir,és másnak lesz ötlete rá)
  • bauer15
    helllo az lehetséges hogy ha a gép sok memóriát használ akkor újraindul?
    mert ezt csinálja pár játéknál és ha mondjuk nerozok + még valami
    új gép
    és találtam egy olyan beállítást ahol arra kérdez hogy ha valami rendszerhibát észlel akkor induljon újra - beállítottam hogy ne indítsa újra és akkor meg egy kék képernyő fogadott
    mit lehetne csinálni?
    köszi előre
  • BIZ0906
    hali!
    "drwtsn32.exe" ez mindíg nyavajog és a parancsikonok tulajdonságaiba egyszerűen nem tudok bele menni, mikor rákattintok ez drwtsn32.exe és az explorer.exe le áll. Mit tegyek?
  • rooney8
    Akkor kipróbálhatnád az áprilisival (bár sztem azt "kaptad" te is, mind1 nézdd meg :) )
  • Sordoran
    amit kaptam CD-t arról tettem fel, honnan szedjek le újat?
    hivatalos oldalon áprilisi a legfrissebb, de én júniusban vettem, szóval sztem már azt raktam fel
  • rooney8
    Másik hangkártya driver?
  • Sordoran
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám! Néha játék közben elmegy egyszerűen a hang, és csak egy kis zörej hallatszik, de az se mindig. Ha utána teljesen megváltozik a hang körülmény visszajön (pl.: kilépek menübe, új verseny kezdődik stb.) Elsőzör a Gridnél történt, azt hittem játék bug, de a Test Drive Unlimitednél is ez van, és csak akkor múlik el ha fotó módba váltok, vagy kilépek, vagy új verseny. Szóval hamar visszahozom, de mitől lehet ez?
  • reaper4
    de a 750 es samsung még gyorsabb :) és nem is túl drága.
  • Solten
    Hi. Samu. Natürlich.
  • Dévids
    Hy all!
    HDD vásárlás előtt állok és azt szeretném kérdezni, hogy melyik a jobb ezek közül?
    Samsung 500GB SATAII 16Mb cache
    Hitachi 500GB SATAII 16Mb cache
  • SzocsA
    attól nem szarhat be a monitor ha minden éjszaka kikapcsolom úgy hogy a gép még megy! persze nap közben is 1 percesre van állítva a monitor kikapcsolása!
    mert a tft monitorom bekapcsolás után 2 perc múlva kikapcsol úgy hogy még zölden vílágit a ledje!

és ugyanezt megcsinálhatom a régi monitorokkal is?
  • kocab2
    Sziasztok egy kis segitsék kéne, sehogyan sem találok illesztőprogramot
    egy toshiba dvd rom-hoz XP-re a tipusa SD R-2512 .Előre is köszi.
  • grebber
    Lenne egy problémám.
    Vettem új billenytűzetet és egy játéknál nem müködik.
    Beowulfról van szó.
    Olyan mintha besem lenne dugva a billentyűzet.
    Visszadugtam a régit azzal meg jó.
    Mi lehet a baja ezzel az új billentyűzettel?
  • duracellmumus
    Telepíts egy friss sp2-es xp-t az összes driverel, progik nélkül!!!!. majd....
    Érdemes lenne:
    1.: egy boot-os dos-os ramtest,
    2.: utánna egy primetest akár 95 is jó, ez lapot meg cpu-t szexuál.
    3.: Meg valami ami csak vgat fáraszt(megjelenít valami mozgó 3d-s alakzatot legalább 640x480-ban, és veszetül emelkedik a gpu hőmérséklete...) majd 3d-s teszteket: openGL-t, utánna direkt3D-t.

értelem szerint ha valameik nem fut le teljesen, lefagy újraindul akkor :
    1.ram
    2.alaplap/proci
    3.vga
    a megnézendő/cserélendő alkatrész.

Mégegy:
    vindóz környezetben everest V2,4-el tudod a tápfeszültségek(3.3v,5V,12V) értékét nézni. Érdemes összehasonlítani ezeket terhelt és üresjárati állapotban. Ha 5-10%-nál nagyobb a két állapot között az eltérés(pl.:alapon3.38V terhelve3.15v) akkor akár a tápod is lehet a ludas....

• shrike7973
    Nem..
    Ez csak egy jó tanács..
    PEACE!
  • plu604
    faszikám, nem ez volt a kérdés :)
  • shrike7973
    Istenem.
    Ha már lanoztok akkor ne onlájn toljátok..
    Kössétek össze a gépeket lanba, hamachi on, CS-t bekapcs, és mennyetek ketten 10 bot ellen
  • plu604
    Kéne egy kis segítség.
    Haverom átjött ma a gépével és gondoltuk lanozunk egyet. Később eszünkbe jutott hogy mi lenne ha neten játszanánk, nosza, osszuk meg. A probléma annyi, hogy nekem éppen átmeneti netem van, amit egy wifi antennával fogok be, ezzel kapcsolódok egy közeli hálózatra és használom a netet. ezt szerettük volna megosztani, de a haverom gépében nincs wifi, szóval ezt így ő nem tudja megcsinálni. Akartunk kérni a faterjától egy antennát neki is, de ő azt mondta hogy nincs, és próbáljuk meg ezt megosztani, mert meg lehet ám. De kérdem én, hogy? Valaki tudja, vagy egy program segítségével meg lehet?
  • shrike7973
    Utóbbi..
  • hunbasser
    gyáá,megjavult! :D
  • Solten
    egyik se
  • lamerrichard
    Nem akarok megint összeveszni az Ati meg az Nvidia közt, de szerintetek melyik vidikártya éri (teljesítményre) meg jobban:

GAINWARD GEF. 9800GTX 512MB DDR3 vagy GAINWARD GEF. GTX260 896MB DDR3