64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Én vagyok az eltörött cd-s Canon MP600-as akinek azt javasoltátok, hogy nézzem meg a canon oldalán, de nem tudom, hogy melyik fájlt töltsem le abból a millióbol (gondolom most hülyének néztek, de légyszi segítsetek!), illetve ha letöltöttem és feltelepítettem és be van dugva a nyomtató akkor már működnie kell? Nagyon fonto és sűrgős lenne!
    Előre is köszi!
  • erieskrisz
    Passz de a ház az tetszik
  • bazza
    Üdv! Vettem egy házikót (Soprano) és kíváncsiságból bekötöttem a szenzort ami riasztana ha leszedem a ház oldalát. Viszont ilyen esetben nem történik semmi. Rosszul kötöttem be? Vagy hogyan riasztana szegényke? Mert lehet, hogy csak nem vettem észre.

A másik, hogy elvileg ennek a háznak a két 12-es ventijét lehet szabályozni. Van velük egy molex és egy háromtűs csatoló, a háromtűs-ben viszont csak a sárga kábel van. Így bedugtam azt is meg a molexet is. Ha jót cselekedtem, mivel tudnám szabályozni vista alól a ventiket?

Köszi a választ! :)
  • csgery
    SD memóriák, hülye vagyok:D
  • csgery
    Szerintem valami memóriakezelési prblem lehet, az SD kártyák sokszor szoktak csak úgy meghalni akár netezés közben, akár üresjáratban.
  • InfoMester
    Hy all!!
    Segitséget szeretnék kérni valami nagyon PROFFiiiTol
    gondom a következő:
    a gépem állandóan lefagy netezés közbe...mindegy mien böngésző..észrevettem ha mondjuk elinditok mozillan 2 letöltés 2 progi 30 mb-se és akkor egy kis idő utzán lefagy..szal általában böngészés és letöltés közben..game-t nemnon nyomok vele mivel ELÉG lassú de nemtudom miért mivel van egy mási ugyanilyen gépem csak az nagyobb videókártyával de ebben nagyobb a proci..kábelok nem 80 eres kábel van nem áll meg a winyó,kicseréltem a procit ugyhogy az sem lehet,Már cseréltem benne 4 vinyót (mivel nekem sok van)
    Próbáltam
    Segaet (40GB-vel)
    Maxtor (250GB-vel)
    Maxtor (160GB-ez van most)
    IBM (40GB-vel)

Minden fajta XP-vel..de az a fura hogy nagyon lassú vele a netem és a proci hamar felmegy 100%-lékra (3 al próbáltam de mindegyi hamar felmegy 2 INTEL 900MHZ vel és ezzel a mási INTEL CELERON 1GHZ-vel

ez a gépem:
    TÁP:csak annyi van ráirva hogy 240 VAC
    Nagy szerverház nagy hütéssel (oldalak is levannak véve)
    CPU: Intel Celeron 1Ghz (10x100) (És ezt a procit mennyire lehet kihuzni??)
    Alaplap: ABit SL6
    Videókártya:ATI Radeon 7500 (64MB)
    Hangkártya:AC'97
    Memória:384 MB (SDRAM)

remélem valaki tud segiteni..
  • Kisproff
    Jah és még vmi a Dvd iroval kapcsolatban szürd ki azzal ha esetleg nem hiszed hogy a dvd iro halt be. kérj kölcsön egy havertol egy dvd írot és kösd be a te gépedbe de elötte az ö gépébe az ö dvdéjébe rakd be azt a lemezt ami nálad nem ment
  • Kisproff
    Hát ugymond volt nekem is ien Dvd iro hibám. Én 3 gépbe dugtam fel egymás után 5 dvdt probáltam ki mind a 3 gépbe. És a végeredmény ugyan az volt.Rossz a dvd íro ennyi!!!:(sajnos
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Én vagyok az eltörött cd-s Canon MP600-as akinek azt javasoltátok, hogy nézzem meg a canon oldalán, de nem tudom, hogy melyik fájlt töltsem le abból a millióbol (gondolom most hülyének néztek, de légyszi segítsetek!), illetve ha letöltöttem és feltelepítettem és be van dugva a nyomtató akkor már működnie kell?
    Előre is köszi!
  • gotchaaa
    Ez sem jelzi ki. :-/
  • WaCkHaRee
    hölgyeim és uraim...ötleteket kérek, mert lassan az ideg szétb@sz.....
    adott egy NEC dvd-író. lett új gépem, kb ezzel egyidőben beszart úgymond az író. (nemtudom hogy kapcsolatba hozható-e a kettő, de valószínűleg igen). az a baja, hogy tud írni dvd-t, de olvasni nem. megírja, minden klappol, de a dvd-t nem olvassa vissza (más olvasó viszi). eleinte csak pár dvd-vel csinálta, de lassan már nem olvas egyet se. garanciális volt még...mondom visszaviszem, kicserélik, minden fasza. erre ma hívtak a boltból, hogy náluk tökéletesen működik. wtf? tettem fel a kérdést magamban. gondoltam viszek be pár "minta" dvd-t, ami itthon is szar volt, hátha ott vhogy máshogy írják vagy tököm tudja. erre berakom az adott dvd-t az itthoni olvasóba, erre nem olvassa ez se. egyiket se. abszolúte tanácstalan vagyok.
    szerintetek kapcsolatba hozható az új gép ezzel a problémával?
    egyik egy LG kombó (HL-DT-ST RW/DVD GCC4521B), másik meg ugye az NEC író (Optiarc DVD RW AD-7173A)
    segítségeteket előre is köszönöm
  • Kisproff
    Sziasztok!
    olyan gondom van hogy szeretnék néhány ledet egy tápcsatlakozoval a tápegységre kötni.És ezt néhány öngyujtobol kiszedet leddel gondoltam hogy megteszem de mivel csak egy tápegységem van és ugytudom hogy egyes helyeken 12 voltot add le ezért még nem nyultam hozzá. meg tudná vki mondani hogy hogy kössem fel a ledeket hogy ne süssön meg semmit és széppen piritsanak éjszaka a ledek?
    Elöre is köszi a segítséget!!
  • Zsolt1964
    Everest home Edition
  • szabe
    Sziasztok
    Akadt(márt szó szerint véve) egy kissebb-nagyobb problémám a pc-mmel.
    A gondom mégpedig az hogy néhány játéknál főleg öregeknél de néhány újnál is akadozgat a játékmenet.Fifa 07 töl kezdve a counter strike source ig minden szinte.A gears of warrol márt nem is beszélek.A semmiböl elkezdte ezt a szaggatolódzást és má az idegeimet megedte nemtudjátok mi végett lehet ez?Konfigom:P6N diamond,C2D E6750 2.66Ghz,2x Samsung 400GB 16MB HDD Raid 0,Creative x-fi onboard,Geforce 8800GTS 320MB.
  • gotchaaa
    Amúgy van olyan program, ami megmutatja a hőmérsékletét? Hdd-sentinelt próbáltam, az csak a beépítettét írja ki...
  • DJ Tope
    hát ha talán mozzilát használnál akkor rendbe lenne.de nem értem mért pont az operához ragaszkocc.Nyilván hogy nem teccik a flash az operának.A flashből hetente jönnek ki ujjitások.Szedd le a legújabb falsh playert és kész is:)
  • gotchaaa
    Ok.
    Csak félek kicsit, nehogy megártson neki.
  • csgery
    Ilyen hőségben szerintem normális. Gondolom ez az üzemi hőmérséklete:)
  • rooney8
    Télleg? :D Nekem máshogy néz ki...[hehe]
  • gotchaaa
    Jah azt elfelejtettem írni, hogy teljesen új, 1 napos.
    (még jó, hogy a nem vipek nem szerkeszthetnek hsz.-t...)
  • gotchaaa
    Hi, van egy külső usb-s merevlemezem, és már 1 óra használat után elég meleg lesz a burkolata...ez normális?
  • csgery
    Azzal van csinálva...:)

Solten: megoldódott végül, egyik másik fórumon találtam egy icipici progit amit csak felkellett rakni (vmi keretakármi).. és megy:)
    De azért köszönöm szépen:D
  • Solten
    ..csába.. Val.szeg az a gond hogy buherált izé (torrent)...
  • rooney8
    Nekem nem tetszik a vista témád :) Inkább szedd le a vista inspirat-ot. Nekem is az van és nagyon tetszik
  • csgery
    Ugyanolyan szar...
  • Solten
    Hi. hotfix
  • Solten
  • csgery
    Sziasztok!
    COREL Ulead Video Studio 11+-t szerettem volna felrakni a gépre. Volt hozzá egy Update is, azt is fellöktem. Viszont valami Microsoft Visual C++ baja van neki:

Feltelepítettem a Visual akármit is, meg volt házzo a NET Framework progi.
    Felraktam őket, és így se megy.

Mit basztam el?:)
  • tmisi
    Az hogy egyes programok mit irkálnak, nem kell szentszövegnek venni. Ha benne van a 2x2GB és megy vele, akkor támogatja és kész. Mert ha nem így lenne, be sem bootolna a rendszer. :)
  • Prince of Máté
    Solten nevét még egyszer imába fogod foglalni :)
  • Seithennin
    huh áldom a neved:D
  • Solten
    A giga-honlapon lévő specifikációk szerint:

1. Supports DDR2 1066*/800/667 memory
    2. Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots

Tehát nem gáz ha 2GB-s amodul...

• Seithennin
    sziasztok! fentvan nekem több progi ami figyeli a hőmérsékleteket meg minden diagnosztikát! és a következőt tapasztaltam! a System Info for Windows (SIW) progi azt írja nekem hogy az alaplapom Gigabyte P35 DS3 ról hogy: Maximum memory capacity 4 gb ezzel nincs is gond pont ennyi van benne, de ír 1 ilyet is: Maximum memory module size 1gb!!! ez azt jelenti hogy csak 4x 1 gb ot lehet beletenni? mert nekem 2x 2gb CSX van:S ez most akkor baj? és ír 1 olyat is lejjebb hogy "Warning! Accuracy of DMI data cannot beguaranteed" ez mit jelent?
  • Adler
    HIS x800 pro
    hiába dugom rá a molexet azt irja ki, hogy dugjam be a power cable-t, 3 gépben is kipróbáltam - különböző teljesitményű tápokkal - mindig ez volt a jelenség.
    Találkozott már valaki ilyesn problémával?
    ( tápok amivel probálva volt codegen 300w(sic!), FSP 350w, Chieftech 400w)
  • Seithennin
    ez 1 bug várjátok meg a köv seriát vagy frissítést az majd megoldja
  • Seithennin
    nem árt neki én még manapság is crt t használok és filmezésre is és játékonként is változó hogy milyen felbontással és sosem volt gondom vele
  • Seithennin
    még ugy 15 kérdőjel elférne ott szerintem de talán 16 is -.-
  • egyhengerBt
    Van két vinyóm (40+160GB) és csak a 40GB-st látja az XP. De a Bios felismeri...Miért van ez????
  • KILLER2
    Azt kérdezném, hogy árt-e CRT monitornak a gyakori felbontásváltás (DOSos programok teljes képernyőn való használata miatt, naponta többször)
  • erieskrisz
    SZia nekem sem XP alap böngészöjéhez sem telepittete fell magát es firefoxra meg ugyan azt csinalja mint a másik srácnak