64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
nem tudom
nézz be ide -
Ulead VideoStudio 11 nincs véletlen magyarosítás? -
virtualdub,xp-ben a movie maker (ez magyar talán,sose néztem),Ulead VideoStudio 11,stbsstb -
Valaki segítsen már!
#38659 -
DVI: digitális képinformációt továbbít.
HDMI: digitális képinformációt és a digitális hangot egy kábelen továbbítja.
Szűrd le az előnyt és hátrányt ;) -
Bircsike #38677 Eltudjátok nekem mondani mint lajikusnak hogy mi a különbség a VGA DVI és HDMI bemenetek között? Melyik mikor jó, mi az előnye hátránya? -
technikus001 #38676
heló mindenkinek!Van egy elég összetett problémám!megprobálom röviden leírni és kérem h aki tud vagy hasonló problémával küzd irjon!!
A PC-m össze van kötve (gforce7600gt, 2 hdmi csatlakozóval friss driverral) egy LG HD ready 94 képátlójú tévével HDMI kábellal!!A probléma abból áll hogy a Tv pl megnyitom a képnézegetőm és kiteszem teljes képernyőre elmegy a kép és kiirja h nincs jel vagy elkezd ugrálni és csikozni a kép,ha kisméretbe teszem akkor tökéletesen működik!aztán kiteszem ujra nagy méretbe nem csinálja!!XD!!kábé ugy lehet elképzelni mint régen a fehérérzékeny tévét ha világos kép jött a filmben akkor mint ha ki-be kapcsolgatnánk a tvt!De van mikor teljesen fehér a háttér és nem csinálja pl szövegszerkesztő, de ha leütöm PL a T BETŰT ELKEZD UGRÁLNI A KÉP és HA LEÜTÖM A K BETŰT ELMŰLIK!!Nekem nem sikerült rendszert felfedeznem a hibák közt de néha már az agyvérzés kerülget legszivesebben lerúgnám a helyéről ezt a sz.rt!!
XDDD és sehol nem tudtam utána olvasni mi lehet a probléma!!Senki nem tud semmit!!Most járom a fórumokat!!És egyébként egy samsung monitort is használok és ossztott képernyőn is csak a tvvel van a baj!!!!netezés közben sík ideg vagyok!PL:megnyitok egy oldalt kiteszem kis kjpernyőre és helyezgetem a tévén lehúzom a képernyő ajjára ugrál a kép ha visszahúzom a közepére nem ugrál ujra lehúzom megint ugrál kiteszem teljes képernyőre tökéletes!WTF LOOL XDXDXDXX :)))
Köszönöm a segítséget elöre is!
-
miki10 #38653 valaki nem tudja hogy honnan lehetne letölteni a HP DeskJet 850C nyomtatónak a telepitöjét? -
és meg is oldottam vele :)) -
Hopp rosszra nyomtam bocssika tehát fojtatnám a kurzor mozog de pl parancsikonokra kattintásnál semmi nem történik söt semmi másra nem reagál a gép csak resetre vagy a kikapcsolásra ez mitöl lehet 
már kezd idegesiteni 3 x indittotam ell és mindig ugyanazt csinálja
valakinek ötlet
-
Sziasztok a 3d marktnak mennyi idöbe telik ezt a tesztet lefuttatnia
mert nekem kb 15 perc utánsem csinál semmit csak elöjön az emblémája aztán annyi kurzort tudom mozgatni de semmire nem reagál a gép ijenkor kifagy
-
ha formázok,akkor baszhatom a zenéimet :c getdataback-kel próbálok most majd ügyködni,hátha. -
Ez úgy működik, mint bármilyen flash drive,(mp3 lejátszó). A táblázatot az USB s HDD (fat fájrendszer általában) a gépen tárolja másolás közben. Amikor kihúzod a gépből az eszközt, azért kell biztonságosan eltávolítani, mert ilyenkor rápakolja a frissített fájltáblázatot. Ha valamit másolsz, és nemtávolítod el, akkor lehet, hogy nemfogja felismerni az adott mappát/zenét/vagy akármilyen fájlt.
Ilyenkor általában egy formázás segítene rajta. -
egy msn partnerem szerint lehet,hogy csak a hdd-nek az a része sérült meg,ami listázza a fájlokat,nagyon remélem,hogy ez a helyzet.
ha át akarom másolni hdd-re,akkor meg az van,hogy ugye átmásol egy üres mappát :((((((( de mondom,elvileg rajta van,mert ha nem lenne rajta,akkor lenne rajta 35 gb hely,így meg alig van pár száz mb hely. -
huha,van egy NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGY PROBLÉMÁM:
osztálytárstól kölcsönkértem az usb hdd-t,mert bedöglött a dvd íróm,és valahogy ki kéne menteni a cuccokat(filmek,zenék).ez úgy 80 gb,és elkezdtem felmásolni,a zenéket hagytam utoljára.mikor felmásolta,utána kikapcsoltam az usb-s hdd-t,és kiírt vmi olyat,hogy másolás utáni írás nem fejeződött be vagy mi(azért kapcsoltam ki,mert azt hittem,hogy már végzett),és hogy kiírt még vmi olyasmit,hogy vmelyik fájlt nem sikerült ráírni talán,vagy vmi hasonló.na mind1,most reinstall után dugom be,és a zenék mappát nem akarja megnyitni :(((( mi a teendő? azt mondták,hogy megoldható.a cucc biztos,hogy rajta van a hdd-n,ebben 100%-ig biztos vagyok. -
Én 2807-et E4700-ra (3,0GHz-re volt felhúzva)
Azt nem tudom, h mért csak 1-2 FPS van mindekinél, de nem kell semmit bekapcsolni, megy magátol az a 2 mag ;) -
NiGhTM4R3 #38644 2829
És te mennyit kaptál milyen procira?:)
És miért csak 1-2 fps? nem úgy kéne, hogy minél újabb a proci annál több pontot kapjon?
Szóval akkor nem kell semmit patchelni, vagy bekapcsolni, alapból dolgozik a "dupla mag"? -
Ezt olvasd el ;)