Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • technikus001

heló mindenkinek!Van egy elég összetett problémám!megprobálom röviden leírni és kérem h aki tud vagy hasonló problémával küzd irjon!!
    A PC-m össze van kötve (gforce7600gt, 2 hdmi csatlakozóval friss driverral) egy LG HD ready 94 képátlójú tévével HDMI kábellal!!A probléma abból áll hogy a Tv pl megnyitom a képnézegetőm és kiteszem teljes képernyőre elmegy a kép és kiirja h nincs jel vagy elkezd ugrálni és csikozni a kép,ha kisméretbe teszem akkor tökéletesen működik!aztán kiteszem ujra nagy méretbe nem csinálja!!XD!!kábé ugy lehet elképzelni mint régen a fehérérzékeny tévét ha világos kép jött a filmben akkor mint ha ki-be kapcsolgatnánk a tvt!De van mikor teljesen fehér a háttér és nem csinálja pl szövegszerkesztő, de ha leütöm PL a T BETŰT ELKEZD UGRÁLNI A KÉP és HA LEÜTÖM A K BETŰT ELMŰLIK!!Nekem nem sikerült rendszert felfedeznem a hibák közt de néha már az agyvérzés kerülget legszivesebben lerúgnám a helyéről ezt a sz.rt!!XDDD és sehol nem tudtam utána olvasni mi lehet a probléma!!Senki nem tud semmit!!Most járom a fórumokat!!És egyébként egy samsung monitort is használok és ossztott képernyőn is csak a tvvel van a baj!!!!netezés közben sík ideg vagyok!PL:megnyitok egy oldalt kiteszem kis kjpernyőre és helyezgetem a tévén lehúzom a képernyő ajjára ugrál a kép ha visszahúzom a közepére nem ugrál ujra lehúzom megint ugrál kiteszem teljes képernyőre tökéletes!WTF LOOL XDXDXDXX :)))

Köszönöm a segítséget elöre is!![#falbav