64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Am milyen géped van? És megnézted hogy működik a hűtője? -
toten #38761 Mikor bejött a hiba akkor egyből újra formatáltam, és új windows a gépem, és tegnap még ki is porszivóztam. A windows már egyáltalán nem jön be, csak így csökkentett módban:( Most csak az alap driver van rajta, a meg a szokásos force ware 169.21es:S -
Új drivert tudsz föl rakni? Vagy már rögtön lefagy miután behozta a windows-t? Esetleg nézd meg, hogy a hűtője jól működik-e a vidikarinak... -
toten #38759 vagy nem lehet valahogy csökkentett modban elinditásra kényszeriteni a dirctx 9.0ct? -
toten #38758 Szaisztók! Az a problémám, hogy állandóan befagy a gépem, és bootolásnál pedig csikók vannak a szokásos feliratok mögött:S Ha elöjönnek ami az esetek 95% akkor egyáltalán nem jön be, ha nem jönnek a csíkok, akkor bejön a windows, de hamar lefagy:( Tudom h vidi kari probléma, de tudnátok segíteni egy amatörnek?:$ -
Nincs mit, szívesen. :) -
Hello!
Megoldható hogy egy olyan gép ami vezetékes routerről kapja a netet, és belerakok egy wifi kártyát, tudja tovább osztani a netet, pl telefonra?
Ha igen, hogyan, illetve mi kellene hozzá? -
Norbi7 #38755 Szia!
Nagyon köszönöm a segítségedet, már délután óta az install-jával kinlódtam és már kezdtem elhinni hogy hülye vagyok. azért elég durva hogy ilyen használhatatlan sz*rt tesznek bele (CD). mostmár megy rendesen, köszi mégegyszer!!!

-
Partition Magic-el DOS alatt próbáld formázni. -
Hangkártya beállításainál kéne szét nézni, lehet, hogy valamilyen program belekontárkodott. (Szerintem... :)) -
Erre valaki esetleg? -
Ha már itt vagyok: #38733-re valaki légyszíves adjon tanácsot.
(Bocs a sok egymás utáni hozzászólásért.)
-
Ez nem film, hogy csak átkonvertálod. Ha így működne akkor minden Xbox/PS játék lenne PC-n, de sajnos nem így van. Max emulálni lehetne, de az sincs hozzá. Ha ennyire konzolos játékokkal akarsz játszani akkor PS1/PS2-t próbáld azok nagy része megy PC-n emulátorral. -
Jah és installját ne használ, mert szar és ezt a gyártó is bevallott nekem mikor beszéltem velük. :)
Ettől függetlenül nagyon megbízható a cucc. -
Szia! Nekem is ugyan olyan van. Csak a drivereket, rakd fel, aztán a leírásnál keresd meg az IP címét és írd be egy internet böngészőbe. Sajnos pontosan most nem tudom hogy mi is a száma (azt hiszem 192.-al kezdődik) és ott állítsd be a cuccost, UPCnél dinamikus IP-t kell megadni és Clone MAC adress-t kell nyomni.
Sajnos most pontosabban nem tudom leírni... -
miki10 #38747 nem tudtok olyan programot amivel xbox játékot át lehet alikitani hogy el induljun pc-n? -
Norbi7 #38746 Sziasztok!
Ma vettem egy routert, D-link DI-524. Az internetem a digitől jön, ethernet kábelen(PPPoE).
1. nem tudom feltelepíteni a programját, hibát ír ki, pedig szerintem nincs baj az összekötéssel: az internet kábel a router WAN dugójába megy, az egyik WLAN dugóból pedig a számítógépbe megy a kábel. Szóval akinek van ilyen routere, kérlek segítsetek mert már az install-nál elakadtam.
előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! -
itt keress -
Szia! Köszi, ott már néztem, de nem találtam :)
-
asus.com -
Hali
Van egy alaplap problémám most vettem:ASUS P5K LGA775.IP35
és vista draivert adtak hozzá. Nekem xp van, de ahhoz nem kaptam telepítő cd-t. Tud valaki segíteni, hogy honnan tudnám letölteni? Előre is pls köszi.
-
#38604 Valaki? -
Hali!
Az egyik vinyómra a MAC os volt rakva, de idözben letöröltem...
Ami a lényeg, hogy a win (vista) nem is látja a vinyót.
Hogyan tudnám "előcsalogatni" vagy mivel, hogy újra ntfs-re formázhassam?
A lemezkezelőben sem látszik...
köszi
üdv -
Hali!
Jövöhét végén lejár az 1 honap garanciaidő,(2008. juli 8.án vittem be, még fél év gari volt rá) Logitech G25 röl van szo! Ha lejár akkor mit tudok tenni, tudok valamit reklamálni, vagy valamit, hogy adjanak egy ujat, vagy fizessék ki?1 honap az 1 honap, már nagyon kéne! -
Zack92 #38738 Háát majd csak később fogom újra rakni, mivel nem szeretném, hogy elvesszen 1-2 cucc...amit nem tudok kiírni...de köszönöm szépen a segítséget. -
Ez hogy jön ide? -
nhk33jg #38736 http://trabinevelde.hu/latog.php?id=1093410
100 klikkelést kell összeszednem kérlek Segitsetek! -
Olyan problémám lenne az itthoni p4-es géppel hogy időközönként mondjuk 5 percig folyamatosan ezt a "tidin" hangot lehet hallani mintha magnyilt volna egy ablak de semmi nem történik csak van ez a hang:S:S:S -
Alsó konfigom az aláírásomban láthatjátok.Szóval túl akarnám húzni a procit de 2.2 nél tovább nem engedi kiirja h O.C. failed! mi lehet a baj??? -
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Szokatlan lassúlás tapasztalható a laptopomon. Zenehallgatás, netezés közben akadozni kezd a gép, egérrel nem lehet normálisan kattintani stb...
Feladat kezelőben látszik, hogy nagyon magas a CPU használat.
Winamp pl. 20-30%osan leterheli a Procit, ami nagyon sok az asztali gépemhez képest. Netezés közben a java alapú cuccok lassítják a gépet, de ha lerakom a Firefoxot a talcára miközben java alapú cucc megy rajta akkor elmúlik ez a dolog. :S
Minden driver és Windows frissítés fennt van, amit csak találtam, de így is lassú.
Elősször a vidkarira gyanakodtam, de driver frissítés után is ugyan olyan.
Laptop paraméterei: Intel T2130 (1,83GHZ), 1 GB Ram (amiből 128-at lefoglal az integrál vidkari) VIA Chrome9 HC IPG "vidkari", 80 GB-os Vinyó
Jah Windows kb 1 hónapja lett telepítve, de már akkor is lassú volt a gép, uhogy nem tudom mi kínja lehet. :(
-
miki10 #38732 mire való ez a program?
EZIRIZ.NET Reactor
elöre kösz
-
ha esetleg még mindig fent lennél 
format C és ha minden fent van akkor ghost -
"ha jól emlékszem a telepítésnél...vmit nem tudott telepíteni." hmm. ram problémánál szokott ilyet csinálni.. persze lehet más is, de ilyennel szinte csak ram hibánál futottam össze. -
Zack92 #38729 én is gondoltam már rá...ha jól emlékszem a telepítésnél...vmit nem tudott telepíteni...de lehet hogy nem az a gond.... -
format c ? -
Zack92 #38727 jaaa és még annyit hozzátennék, hogy amikor videót szeretnék nézni akkor "a program szabálytalan műveletet...." hibaüzenetet kapom a böngészőnél és kilép....(eddig ha videót akartam nézni neten...akkor korrektül újraindult a gép...szval javulás(?!?!) ) -
Zack92 #38726 Sziasztok.
Öhm, azt szeretném megtudni hogy mivel lehetne azt orvosolni, hogy a gépem fogja magát és 1x csak újraindul....akkor még...vmit elakarok indítani nem indítja el....újraindítás előtt tegyük fel felteszek vmilyen programot, újraindítom a gépet...a program már nincs fent.
Ezekre várnám a válaszokat.
Előre is köszönöm.
Üdv -
miki10 #38725 mire való ez a program?
EZIRIZ.NET Reactor
-
ipon.hu -
csab3sz #38723 Már rendeltem volna a netről meg a dolgot amikor kiderült hogy a másik oldalon amit néztem cuccos összerakva majdnem 20eFt-al olcsóbb. Most akkor melyik helyen érdemes rendelni ahol eléggé olcsóak a dolgok?