Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • raven87
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Szokatlan lassúlás tapasztalható a laptopomon. Zenehallgatás, netezés közben akadozni kezd a gép, egérrel nem lehet normálisan kattintani stb...

Feladat kezelőben látszik, hogy nagyon magas a CPU használat.
    Winamp pl. 20-30%osan leterheli a Procit, ami nagyon sok az asztali gépemhez képest. Netezés közben a java alapú cuccok lassítják a gépet, de ha lerakom a Firefoxot a talcára miközben java alapú cucc megy rajta akkor elmúlik ez a dolog. :S
    Minden driver és Windows frissítés fennt van, amit csak találtam, de így is lassú.
    Elősször a vidkarira gyanakodtam, de driver frissítés után is ugyan olyan.

Laptop paraméterei: Intel T2130 (1,83GHZ), 1 GB Ram (amiből 128-at lefoglal az integrál vidkari) VIA Chrome9 HC IPG "vidkari", 80 GB-os Vinyó

Jah Windows kb 1 hónapja lett telepítve, de már akkor is lassú volt a gép, uhogy nem tudom mi kínja lehet. :(