64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • harlond
    hmm.. efölött elsikottatok :-(
    egy olyan kérdésem/kérésem lenne, adjatok tippet képnézegető progiban, olyat keresek ami nagyon gyorsam megnyitja a képet semmi szerkeztés csak a képeket nyissa és gyorsan dolgozzon! ha lehet gyorsabban mint a winfos fax és képmegjelenítője vagy a neroé :) én az ACDSee re gondoltam elsöre ismeri vki? alöre is köszi!
  • norbi56
    Milyen procid,vga-d,memóriád van?
  • modified
    Hali!Segítséget szeretnék kérni!!ASUS P5PL2-es alaplapom van és le szeretném cserélni mert valószinüleg ez okozza a crc hibát!!És azt szeretném megkérdezni hogy milyen GIGABYTE alaplapot vegyek bele?!Mert ezt nem vágom!Pls valaki mondjon 1 GIGABYTE alaplapot amibe jó lenne a procim is!!Thx előre is!!
  • The Protector
    sztem formázni kéne vagy az eszközkezelőben beállítani.
  • raven87
    #38811-re valaki, légyszi!
  • The Protector
    Ezzel a programmal.
  • galfano
    üdv mindenkinek nem tudna valaki segiteni abban hogy hogyan távolitsak el egy programot (mp3mymp3) sehol nincs uninstall se a programok telepitése és törlésében se a programfile-ban.akkor hogyan lehetne uninstallálni?előre is köszönöm.
  • norbi56
    Biosba be mész JumpFree Configuration ottvan az alap FSB 200 általában azt a számot átírod mondjuk 250-re akkor már nagyobb fsb-vel és órajellel fog menni a CPU bios kiirja mennyivel nőtt kérdezz meg jobban hozzáértő embereket a PC Tuning topicban ők elmondják részletesen én ennyit tudok segíteni.Mert nem akarok mást mondani feszültségről meg ilyenekről kérdezd meg a PC tuningban.
  • Csibusz
    Hello az lenne a porblémám hogy ma vettem egy logic3 topdrive GT-t és nemtudom miérr de a pedál és a pillangóváltó ugyanazt a gombkombinációt fedi...Fedik egymást...és nem tudom módosítani..:( Kérlek segítsetek
  • sgt anderson
    Ha nem tod hogy kell ,akkor inkább ne húzd!
  • dani40
    Hello!
    az a problémám hogy nem tudom hogyan kell huzni a cpu órajelét
    az alplapom tipusa: asus p5q pro
    cpu tipusa: intel core 2 duo e 7200 @2.53 ghz
  • Banyapapa
    hali.
    van egy gondom,merre találhatoak (és ingyé,mert fizetöst találtam)régi driverek,win98SE alá ezekhez:
    DH savage4 s3 savage4 32mb
    realtek rtl81390 van csipre irva
    creative sound blaster 16mb (ISA csatis)
  • Máté94
    Mert hülye vagy.Írd be a keresőbe,hogy 256mb ram.
  • krizoli
    nem találom
  • Máté94
    Mivan neked fogni kell a kezed?
  • krizoli
    ott hol belinkelnéd?
  • Máté94
    argep.hu
  • krizoli
    mennyi?
  • norbi56
    Gőzöm sincs de túlélte lehet a memóriába vagy mittomén de valahogy itt volt
  • sgt anderson
    xD Veszel a mostani 256-oshoz még 256MB memóriát. :D
  • krizoli
    A RAM-ot,hogy tudom felturbózni 256MB-ról 512-re?
  • harlond
    sziasztok!
    egy olyan kérdésem/kérésem lenne, adjatok tippet képnézegető progiban, olyat keresek ami nagyon gyorsam megnyitja a képet semmi szerkeztés csak a képeket nyissa és gyorsan dolgozzon! ha lehet gyorsabban mint a winfos fax és képmegjelenítője vagy a neroé :) én az ACDSee re gondoltam elsöre ismeri vki? alöre is köszi!
  • Kisproff
    csáo!!hát sztem nézd meg a biosba hogy hány mb-van engedélyezve a videokaridnak
  • The Protector
    driver cleaner esetleg segít.
  • leonforce
    nincs otleted hogy lehetne az ujrarakas nelkul..?
    azert koszi!
  • Barny
    windows ujrarakasa....+Net Framework 2.0+++
  • leonforce
    sziasztok!
    tudna vki segiteni..?!
    Radeon HD 2400 512 kartyam van(elotte X1550 volt)es a CatalystControlCenter-t nem nyitja meg es a kovetkezo hibauzenet jelenik meg: Command Line Interface encountered a problem need to close..
    igy nem tudok allitani a kertyan..
    probaltam letolteni kulonfele drivereket es kulonfele verzioit a CatalystControlCenter-nek...semelyik sem mukszik...
    mit tegyek..?mi lehet a problema..?
    koszi elore is..!
  • grebber
    Na csak megtaláltam már tárgytalan!
  • grebber
    Laptopoknál hol lehet kikapcsolni hogy ne álljon készenléti állapotra a gép?
  • rooney8
    aztak*rvaélet azt hogy csinálta?
  • norbi56
    Vírus sztem nekem is volt hogy a 60gb-s partíción 20g anyag volt és azt irta 5gb hely van még formázd le akkor elvileg jó lesz mondjuk nálam az a vírus 3 formázást élt túl valahogyan:S
  • Gyocsika
    XP Sp2 :S
  • CroftManor
    Vistát használsz?
    Akkor ez a jelenség nem meglepő, az árnyékfájlok maitt van ez (tudtommal) de ha kell a hely, akkor törölni fogja őket, vagy ha zavar, akkor te magad is törölheted... kérdezgess a Vista topikban.
  • Gyocsika
    Hali!

Van egy hatalmas problémám, egyszerűen nem tudom hogyan , de elfogyott a hely a C meghajtóról, egyszerűen napról napra kevesebb a hely már 100 mb alá csökkent a 20 GB-os patrició. Nem telepítek rá semmit... Nem tudom mi lehet , ha tudtok valami progit amit végigfuttathatok , h letörölje ami nem kell , vagy valami, azt megköszönném.

Előre is kösz!
  • xxxpaulxxx
    Hello! A probléma egyszerű: A gépem nem ismeri fel az mp4emet... berakja eszközkezelőbe sárga felkiátójeles MTP eszköz néven... Eddig ez nem volt így és most nem tudom mi történt vele (kétszer volt újrarakva a windows mióta megvan akkor még működött... most harmadszorra nem) Media player 11 fent van (elvileg ezáltal olvasnia kéne cserélhető eszköznek) és felraktam a programját is de semmi... kérlek ha tud valaki segítsen!
    Típus: Samsung T10
    Előre is köszönöm!

Jah és igen.. a gépem nem is tölti a lejátszót... régen töltötte... mutatja hogy usb csatlakoztatva és mozog a csík de semmi nem tölti végülis...
    Összes usbportra rádugtam már mindkét hiba jelentkezik az összesen:(
  • csab3sz
    pls!
  • csab3sz
    Hali óriási problémám akadt!
    Ezt írja ki amikor bekapcsolom a gépet:
    A keresett file nem található C://WINDOWS/SYSTEM32/noygltry
    Ha valakinek netán meglenne ez a file és elküldené az [email protected] EMAIL címre az nagyon megköszönnném!
    Vagy vki ebben tudna segíteni PLS a mail-ra dobjáté ezt a DLL filet!!!
  • Kenny85
    ja, extensa, bocs elírtam
  • Kenny85
    adott egy acer axtensa 5220 laptop és wlant sehogy se sikerül ráerőltetni
    adott cd-n van hozzá intel, broadcom meg atheros driver
    de egyikkel sem akar meni
    neten meg szinte alíg tlaáni valamit
    ja és vista meg xp is kivolt rajta próbálva de semmi
  • ferrari01
    Köszi szépen!Illetve egyéni(felhasználói)véleményekre is kíváncsi lennék.Pl.:Érdemes-e megvenni,milyenek a tapasztalatok stb.