64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
hmm.. efölött elsikottatok :-(
egy olyan kérdésem/kérésem lenne, adjatok tippet képnézegető progiban, olyat keresek ami nagyon gyorsam megnyitja a képet semmi szerkeztés csak a képeket nyissa és gyorsan dolgozzon! ha lehet gyorsabban mint a winfos fax és képmegjelenítője vagy a neroé :) én az ACDSee re gondoltam elsöre ismeri vki? alöre is köszi! -
Milyen procid,vga-d,memóriád van? -
modified #38880 Hali!Segítséget szeretnék kérni!!ASUS P5PL2-es alaplapom van és le szeretném cserélni mert valószinüleg ez okozza a crc hibát!!És azt szeretném megkérdezni hogy milyen GIGABYTE alaplapot vegyek bele?!Mert ezt nem vágom!Pls valaki mondjon 1 GIGABYTE alaplapot amibe jó lenne a procim is!!Thx előre is!! -
sztem formázni kéne vagy az eszközkezelőben beállítani. -
#38811-re valaki, légyszi! -
Ezzel a programmal. -
galfano #38876 üdv mindenkinek nem tudna valaki segiteni abban hogy hogyan távolitsak el egy programot (mp3mymp3) sehol nincs uninstall se a programok telepitése és törlésében se a programfile-ban.akkor hogyan lehetne uninstallálni?előre is köszönöm. -
Biosba be mész JumpFree Configuration ottvan az alap FSB 200 általában azt a számot átírod mondjuk 250-re akkor már nagyobb fsb-vel és órajellel fog menni a CPU bios kiirja mennyivel nőtt kérdezz meg jobban hozzáértő embereket a PC Tuning topicban ők elmondják részletesen én ennyit tudok segíteni.Mert nem akarok mást mondani feszültségről meg ilyenekről kérdezd meg a PC tuningban. -
Hello az lenne a porblémám hogy ma vettem egy logic3 topdrive GT-t és nemtudom miérr de a pedál és a pillangóváltó ugyanazt a gombkombinációt fedi...Fedik egymást...és nem tudom módosítani..:( Kérlek segítsetek -
Ha nem tod hogy kell ,akkor inkább ne húzd! -
dani40 #38872 Hello!
az a problémám hogy nem tudom hogyan kell huzni a cpu órajelét
az alplapom tipusa: asus p5q pro
cpu tipusa: intel core 2 duo e 7200 @2.53 ghz -
hali.
van egy gondom,merre találhatoak (és ingyé,mert fizetöst találtam)régi driverek,win98SE alá ezekhez:
DH savage4 s3 savage4 32mb
realtek rtl81390 van csipre irva
creative sound blaster 16mb (ISA csatis) -
Mert hülye vagy.Írd be a keresőbe,hogy 256mb ram. -
krizoli #38869 nem találom -
Mivan neked fogni kell a kezed? -
krizoli #38867 ott hol belinkelnéd? -
argep.hu -
krizoli #38865 mennyi? -
Gőzöm sincs de túlélte lehet a memóriába vagy mittomén de valahogy itt volt -
xD Veszel a mostani 256-oshoz még 256MB memóriát. :D -
krizoli #38862 A RAM-ot,hogy tudom felturbózni 256MB-ról 512-re? -
sziasztok!
egy olyan kérdésem/kérésem lenne, adjatok tippet képnézegető progiban, olyat keresek ami nagyon gyorsam megnyitja a képet semmi szerkeztés csak a képeket nyissa és gyorsan dolgozzon! ha lehet gyorsabban mint a winfos fax és képmegjelenítője vagy a neroé :) én az ACDSee re gondoltam elsöre ismeri vki? alöre is köszi! -
Kisproff #38860 csáo!!hát sztem nézd meg a biosba hogy hány mb-van engedélyezve a videokaridnak -
driver cleaner esetleg segít. -
nincs otleted hogy lehetne az ujrarakas nelkul..?
azert koszi! -
windows ujrarakasa....+Net Framework 2.0+++ -
sziasztok!
tudna vki segiteni..?!
Radeon HD 2400 512 kartyam van(elotte X1550 volt)es a CatalystControlCenter-t nem nyitja meg es a kovetkezo hibauzenet jelenik meg: Command Line Interface encountered a problem need to close..
igy nem tudok allitani a kertyan..
probaltam letolteni kulonfele drivereket es kulonfele verzioit a CatalystControlCenter-nek...semelyik sem mukszik...
mit tegyek..?mi lehet a problema..?
koszi elore is..! -
Na csak megtaláltam már tárgytalan! -
Laptopoknál hol lehet kikapcsolni hogy ne álljon készenléti állapotra a gép? -
aztak*rvaélet
azt hogy csinálta?
-
Vírus sztem nekem is volt hogy a 60gb-s partíción 20g anyag volt és azt irta 5gb hely van még formázd le akkor elvileg jó lesz mondjuk nálam az a vírus 3 formázást élt túl valahogyan:S -
XP Sp2 :S -
Vistát használsz?
Akkor ez a jelenség nem meglepő, az árnyékfájlok maitt van ez (tudtommal) de ha kell a hely, akkor törölni fogja őket, vagy ha zavar, akkor te magad is törölheted... kérdezgess a Vista topikban. -
Hali!
Van egy hatalmas problémám, egyszerűen nem tudom hogyan , de elfogyott a hely a C meghajtóról, egyszerűen napról napra kevesebb a hely már 100 mb alá csökkent a 20 GB-os patrició. Nem telepítek rá semmit... Nem tudom mi lehet , ha tudtok valami progit amit végigfuttathatok , h letörölje ami nem kell , vagy valami, azt megköszönném.
Előre is kösz! -
xxxpaulxxx #38848 Hello! A probléma egyszerű: A gépem nem ismeri fel az mp4emet... berakja eszközkezelőbe sárga felkiátójeles MTP eszköz néven... Eddig ez nem volt így és most nem tudom mi történt vele (kétszer volt újrarakva a windows mióta megvan akkor még működött... most harmadszorra nem) Media player 11 fent van (elvileg ezáltal olvasnia kéne cserélhető eszköznek) és felraktam a programját is de semmi... kérlek ha tud valaki segítsen!
Típus: Samsung T10
Előre is köszönöm!
Jah és igen.. a gépem nem is tölti a lejátszót... régen töltötte... mutatja hogy usb csatlakoztatva és mozog a csík de semmi nem tölti végülis...
Összes usbportra rádugtam már mindkét hiba jelentkezik az összesen:( -
csab3sz #38847 pls! -
csab3sz #38846 Hali óriási problémám akadt!
Ezt írja ki amikor bekapcsolom a gépet:
A keresett file nem található C://WINDOWS/SYSTEM32/noygltry
Ha valakinek netán meglenne ez a file és elküldené az [email protected] EMAIL címre az nagyon megköszönnném!
Vagy vki ebben tudna segíteni PLS a mail-ra dobjáté ezt a DLL filet!!! -
ja, extensa, bocs elírtam -
adott egy acer axtensa 5220 laptop és wlant sehogy se sikerül ráerőltetni
adott cd-n van hozzá intel, broadcom meg atheros driver
de egyikkel sem akar meni
neten meg szinte alíg tlaáni valamit
ja és vista meg xp is kivolt rajta próbálva de semmi -
ferrari01 #38843 Köszi szépen!Illetve egyéni(felhasználói)véleményekre is kíváncsi lennék.Pl.:Érdemes-e megvenni,milyenek a tapasztalatok stb.