Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
xxxpaulxxx #38848 Hello! A probléma egyszerű: A gépem nem ismeri fel az mp4emet... berakja eszközkezelőbe sárga felkiátójeles MTP eszköz néven... Eddig ez nem volt így és most nem tudom mi történt vele (kétszer volt újrarakva a windows mióta megvan akkor még működött... most harmadszorra nem) Media player 11 fent van (elvileg ezáltal olvasnia kéne cserélhető eszköznek) és felraktam a programját is de semmi... kérlek ha tud valaki segítsen!
Típus: Samsung T10
Előre is köszönöm!
Jah és igen.. a gépem nem is tölti a lejátszót... régen töltötte... mutatja hogy usb csatlakoztatva és mozog a csík de semmi nem tölti végülis...
Összes usbportra rádugtam már mindkét hiba jelentkezik az összesen:(