64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • torok6
    Amikor a Crysis-sel játszok akkor nincs baja megy full grafikán de a másal játszok akkor valamikor lefagy.
  • Solten
    Én a gagyi tápra gyanakszom.
  • torok6
    A táp: MODE COM 500Watt
    PROCI:AMD ATHLON X2 6000+ 47°C
    VIDEOKÁR.:NVIDIA 8800GT 512MB 56°C
    MEMORIA:4GB
    WINCSESTER: SAMSUNG 250GB 34°C ez leál amikor lefagy a gép
    ALAPLAP: MSI K9N NEO
  • tmisi
    Halkasd meg a vinyó nem e megáll amikor lefagy /vagy nem ad-e ki furcsa zörejeket/. A másik amire gondolok, a tápegység, azt írd meg milyened van /márka + watt/, sőt a géped többi részegységét is írd le. De lehet még videókártya baj is, ha az melegszik.
  • Máté94
    Sziasztok!
    Tegnap előtt kaptam egy Samsung 2032MW TV tuneres monitort.
    És azt szeretném kérdezni,hogy TV adást,hogy tudnék vele felvenni?Felvevő nélkül persze.
  • torok6
    Helló lenne egy kis problémám játék közben meg videónézés közben megáll a kép meg a hang lefagy a gép is és újrakellinditani a gépet. Mi lehet a baja? Én a alaplapra gondolok vagy a wincsestere.
  • Mokus1
    Érdekes.kártya olvasó vagy valami a gépedben?Szerintem távolitsd el majd.Szól ha van vele valamit.De mit ir i miért nem megy?
  • CroftManor
    Itt úgyis segít vki? Ez nem mindíg igaz? :D
    A mai napig nem jött válasz erre:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1040759332&no=38837]#38837[/URL]
  • Mokus1
    szerintem tegyél fe másik virusirtot.Pl Avira.nagyon megbizható.
    Az elvesztett adatokra UndeletePlus-t tudom ajánlani.
  • KILLER2
    Szevasztok! Igaz, nem hardware, de itt úgyis segít valaki. Remélem.
    Szóval, az a bajom, hogy McAfeeSecurityCenter van a gépemen, mint vírusirtó, viszont ez a köcsög teljesen önhatalmúlag minden vírusosnak vélt fájlt kitöröl, és ezzel épp az imént törölte egy fájlomat, ami most igazán kellene, valamint nem rég egy programomat is kinyírta néhány fájljának önhatalmú eltávolításával vírusra hivatkozva. A kérdés az, hogy van-e olyan beállítás a programban, hogy legalább rákérdezzen, hogy törölhet-e egy kérdéses fájlt vagy esetleg lehet neki olyat mondani, hogy hagyja azt békén? Mert én még nem találtam, viszont igencsak sok bosszúságot okozott már nekem a döntéseivel.
  • xxxpaulxxx
    Most így fejből a Gold wawe-t tudnám ajánlani... de tényleg van nagyon sok ilyen
  • Pistike 007
    akkor várunk másra:)
  • Mokus1
    ebben én sem tudok segteni:P
  • Pistike 007
    hát próbálgattam több kulcsszóval, nem találtam fogamra valót:D
  • Mokus1
    persze Google.De szoftverbázison is biztos találsz:P
  • Pistike 007
    Sziasztok! Valami olyan programot keresek amivel felvett hangfájlokat tudok kielemezni, hercz, hossz, hangmagasság, esetleg kihangosítani belőle valami részletet, stb...
    Tudtok segíteni?
  • Mokus1
    100% h belemegy.De ne vegyél felesleges az 1gb RAM arra a VGA-ra nem használja ki a GPU.Vegyél inkább egy 3870et pl.De elég a 3850ből az 512es is
  • swabo
    helló! Sapphire HD3850 1GB PCIE VGA kártyát vennék, de nem vagyok biztos benne 100%-ig hogy az MSI K8N Neo4-F alaplamora rámenne (pcie-os alaplap). lécci aki tudja a választ válaszoljon!

előre is kösziii
  • Banyapapa
    avast,ingyenes,és elég jó
  • Bandi 18
    Max 25-30 de lehet hogy még sokat is mondtam...
  • adam555
    heloka. ilyen konfigos gépet szeretnék eladni, vagy legalábbbis megtudni hogy mégis mennyit kaphatnék érte. a gép kb 4 éves, a videokártya fiatalabb, jó állapotú. ha lenne valaki olyan kedves és egy körülbelüli értéket mondana rá, azt megköszönném (na jo, azért ne csak hasraütés szerűen)

proci: intel celeron 4, 1715 mhz (17x101)
    alaplap: asus p4se
    ram: 768 mb memoria
    háttértár: maxtor 40 gb merevlemez
    dvd olvasó: hl-dt-st dvd-rom
    író: pioneer dvd-rw dvr-110d
    videokártya: ati readon 9550 128 mb
  • Mokus1
    honnan fogom én kideriteni h mi roszz az jó kérdés...
  • davidka003
    Asus-on AMI BIOS van:

link
  • Mokus1
    és innen melyik az ASus.??
    amugy egy P5B-ről van szó.
  • xxxpaulxxx
    http://wiki.aladar.com/index.php/BIOS_beep_codes_(BIOS_s%C3%ADpjelek)
    Itt csemegézz
  • Mokus1
    Van egy problémám.Mikor bekapcsolom a gépet, sipol egyet ahogy szokott majd még egyet és nem kapok képet, de a gép nem áll le forognak a ventik.
    Az alaplap, VGA, Tápegység hibára gyanakodom de nem tudom melyik.Igazából a alaplapra tippelnék
  • Bandi 18
    Igen én is erre tippeltem. Köszönöm a megerősítést :)
  • Barny
    lenyeg,hogy szerintem egy vagy tobb DIODA elszallt vagy "megserult" az AC97-en ugyhogy venni kellene egy PCI-s hangkarit
  • Bandi 18
    HAHA :D:D 800-as duron mellé XD egy 2000Huf-os C-media bőven sok lesz neki :P
  • Barny
    kaputooooooo....vegyel creative audigy se-t..:D
  • Bandi 18
    Hello

Akadt egy kis probléma egy ismerősöm gépével. A hangkari egy integrált Realtek AC97 és erősítő van rákötve. Na 2 napja kinyomta az erősítő a biztosítékot és azóta akad a hang és ilyen izé zümmögő pattogó alapzaja van, illetve szaggatnak a hangok is mindenben. Ki lett próbálva más hangcuccal is azzal is ezt produkálta. A hangkari drivert frissítettem vagyis helyesebben újraraktam. Szerintetek mi lehet a gond? Nemcsak winben adja ki ezt a hangot hanem már boot közben is illetve mikor ellenőriz a bios.

Kösz a helpet előre is.
  • norbi56
    szal socket 775-ös és PCI-E akkor szerintem Gigabyte EP45-Ds3L 20-22k www.ipon.hu
  • norbi56
    www.nvidia.com
  • modified
    #38881-re válasz h milyen procim van meg vga és memória!!!!Vga: az nVidia 8600GT 512MB, proci:3,00 GHz dual core, memória pedig DDRII 2* 1024 MB!!!Remélem ennyi elég
  • cargame
    Hello!!
    Valaki tudna segiteni h honnan toltsek le frissitest a videokartyamhoz?? GeForce 7300Gt . Elore is kosz.
  • marsu
    Sziasztok.

Milyen víruskereső progit ajánlotok xp-hez? Ami a legtutibb, és nem kell 20 féle programot feltenni!!

• raven87
    Formázzni nem szeretném, mert kellenek a cuccok róla. Amúgy kipróbáltam asztali gépen is, az rendesen felismerte, de a laptop nem.:(
  • rooney8
    mérnem jó a windóz alap képmegjelenítője?
  • norbi56
    ACDSee az jó nekem is az van asszem 7.0 PRO vagy 8 nemtom töltsd a legújabbat
  • Solten
    acdsee okés, anno sokat használtam. Bár semmivel nem gyorsabb mint a windóz képmegjelenítője.