Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Szevasztok! Igaz, nem hardware, de itt úgyis segít valaki. Remélem.
Szóval, az a bajom, hogy McAfeeSecurityCenter van a gépemen, mint vírusirtó, viszont ez a köcsög teljesen önhatalmúlag minden vírusosnak vélt fájlt kitöröl, és ezzel épp az imént törölte egy fájlomat, ami most igazán kellene, valamint nem rég egy programomat is kinyírta néhány fájljának önhatalmú eltávolításával vírusra hivatkozva. A kérdés az, hogy van-e olyan beállítás a programban, hogy legalább rákérdezzen, hogy törölhet-e egy kérdéses fájlt vagy esetleg lehet neki olyat mondani, hogy hagyja azt békén? Mert én még nem találtam, viszont igencsak sok bosszúságot okozott már nekem a döntéseivel.