64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zoli007
    Scandisk, és utána agyonütni az öccsét!
  • xxxpaulxxx
    Hello! Pár napja telepítettem újra barátnőm gépét és most olyat csinál, hogy mikor beakar tölteni (winxp logo a töltőcsíkkal) ott kifagy... a piros lámpa meg világít megállás nélkül... de nem történik semmi. Egyedül csökkentett módban tud gépezni... valaki tudja mi lehet a baj?
  • Zoli007
    Próbáltad partícionálni?
  • Zoli007
    Térj át Sony Vegasra
  • Zoli007
    Pl.: www.kissyoutube...
  • Zoli007
    Írd a videó elé, hogy kiss.
  • bardocz
    ?
  • miki13
    nem tudjátok hogy lehet letölteni azt ami a youtuben vagy más videos honlapokon vannak videok?
  • marsu
    Vazzeg, ez nagyon coool!!!
  • marsu
    azé kösz
  • touran007
    Dv kameráról szeretnék Pc-re Fire Wire 1394 kártyán keresztül ffelvétet áttölteni Ulaed Studio 8 program segítségével. Csak annyi a problémám, hogy az Ulaed állandóan lefagy! Ha valaki tud segítsen!
    Köszönöm!
  • Easy Rider
    Picture Resizer
  • marsu
    aha, és azzal hogyan?
  • rumkola
    infranview?
  • XenHai
    Hali!Ma reggel a pc-ám csak ugy kikapcsolta azóta overlocking errort ír ki mindig ha be megyek a biosba es reszetelem inditasnal kikapcsol!ha f2 nyomok be tolti az nvrambol a cuccot be indul de 5p utan megint ki kapcsol!ki vettem a gombelemet akkor az időért panaszkodik be állítom neki de megint kezdi az overlockos hibauzikell!Valami ortlet hogy mi lehet a baj ,megoldás??
  • marsu
    Sziasztok!

Van e olyan program, amivel képeket, jpg, gif, csoportosan át lehet MÉRETEZNI!
    Arra gondolok, hogy 1600x1200-ből 800x600-ast de csoportosan, nem egyenként.

Előre is köszi.
  • tmisi
    Nem muszály.
  • Gyocsika
    Hali!

Ha lesz egy ilyen notim, amiben AMD Turion64 X2 TL-60 2.00GHz/1MB L2 ilyen (ha jól sejtem 64 bites proci van) akkor ehhez muszály 64 bites op rendszert raknom, vagy jó a 32 bites is? És mi a különgság a kettő között?

REmélem egy Windows Vista Ultimate 32 bit Sp1 jó lesz. Vagy sima Xp sp2

Válaszotokat előre is köszönöm!!!
  • MAGYAR89
    a vista telepítőn elvileg van 64bites is, de a netről tuti 64est szedtem le. ha a pci ütközik, akkor hogy lehet, hogy hallom az msn hangot, meg a gép is felismeri?
  • Zoli007
    Ohmméter és leméred hol változik.
  • Kisproff
    Sziasztok!olyan gondom van hogy kaptam egy vu meter-t és hát a bekötése mindene megvan csak éppen egy potmétert mondom csak rá kötök.hát kiszedtem egy hangfalbol egy hangeröszabályzot hogy rákötöm. Na már most a szabályzonak van 2 sorban 3-3 lába. én egy sima kétszálu audiokábelre van a vu meter felkötve hogy tudom a potit rákötni?
  • Gubberx
    thx
  • tmisi
    Vista64 driverrel próbáltad?
    +Próbáld meg másik PCI slotban, hátha ütközik.
  • MAGYAR89
    Sziasztok!
    nemrég vettem egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series hangkarit, problémám az lenne, hogy miután felrakom a hozzá tartozó progikat, a driver elvileg rendesen fel megy, mert valamilyen szintű hangot hallok, de a többi, 'console launcher' amikor indíttani akarom, azt írják, hogy nicns támogatott audio eszköz. Vista Ulimate 64bit van felrakva, próbáltam a gyári cdvel, meg a gyártótól is mindent leszedtem, de mindíg ez van.
    Nagyon megköszönném előre is, ha tudtok segíteni
  • Makk M
    Szevasztok!
    vettem egy 4850 AtiRadeon videokártyát.kaptam hozzá egy 2Gb-os pendrivot. Az a gondom,hogy a pendrivra a gyártó feltelepített egy 300mb-os virtuális cd-. Valaki nem tudja hogy lehetne törölni? iszonyatosan ideidegesítő hogy ha használni akarom örökké elindul. Formázást, Alcohol 120-at próbáltam,rengeteg fórumon körülnéztem,sehol nem találtam megoldást.
    Előre is köszönöm a segítséget.

Gábor
  • BIZ0906

R220 with Win XP 32 Drivers (Non WHQL)
    Saitek_R220_Wheel_SD6_32.exe

XP 32 bit Software for R220
    Saitek_SST_Software_32.exe
    Minkettő XP próbáld ki több tipp nincs.
  • koncy007
    © koncy007
    ma 01:11 | privát | válasz erre | #39087

Hali!
    Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni!! A kormány tuti jó mert kipróbáltam bátyám laptopján,nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam meg Eszközkezelőbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt cd ( nem is kell szerintem ha laptopon egyböl ment). Van valakinek valami ötlete?:( A kormány rendben, az usb-k tuti jok a gépen csak nem érzékelik a kormányt! bátyám eszközkezelőjében via rev 5 van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva. Léci segitsetek!!!!!
  • rooney8
    oké, akkor holnap csere :)

koncy007: passz
  • koncy007
    Hali! Az én bajomra nem tudtok valamit??
    Köszi!
  • BIZ0906
    Spyware írtó meg mindenképpen kell :)
  • BIZ0906
    Hát én nem tettem mert szerintem felesleges csak össze akadnának.
    Nekem elég a Winé de valaki aztmondja kell valaki azt, hogy nem.
    Meg kell próbálni mi van ha csak a Winé van és ha megy akkor maradjon úgy.
  • rooney8
    Tudom, de érdemes fölrakni? Meg külön tűzfalat? :)
  • BIZ0906
    "a-squared Free" ez spyware írtó és háttérben is fút és figyel :)
  • rooney8
    Spyware írtót tegyek föl? Mert most benne van a nodba, meg tűzfal is van nodba, de lecserélem avast-ra.
  • BIZ0906
    a-squared Free, AVG 7.5 Free, Windows Defender, Windows tűzfal

Ennyi a védelmem a a-squared Free-t tegnap tettem fel talált is szemeteket és ki is törőlte faxa kis progik . Elötte Spyware Terminator volt, ahogy leszedtem picit gyorsabb is lett a rendszer. Ez az én észrevételem és ha működik akkor rendben vagyok :D
  • koncy007
    Hali!
    Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni!! A kormány tuti jó mert kipróbáltam bátyám laptopján,nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam meg Eszközkezelőbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt cd ( nem is kell szerintem ha laptopon egyböl ment). Van valakinek valami ötlete?:( A kormány rendben, az usb-k tuti jok a gépen csak nem érzékelik a kormányt! bátyám eszközkezelőjében via rev 5 van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva. Léci segitsetek!!!!!
  • rooney8
    Régebben nekem is avast volt (formázás előtt), de gondoltam h a nod fizetős ezért jobb...
  • bardocz
    Hát,én akkor hagytam abba a használatát,amikor spyware terminator mutatta mi van hol(persze kiírtani nem tudta),nod32 meg nem talált semmit...
  • rooney8
    akkor nálam is meg nővéremnél is cseréljem le? :)
  • bardocz
    nod32 szar.