64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Scandisk, és utána agyonütni az öccsét! -
xxxpaulxxx #39121 Hello! Pár napja telepítettem újra barátnőm gépét és most olyat csinál, hogy mikor beakar tölteni (winxp logo a töltőcsíkkal) ott kifagy... a piros lámpa meg világít megállás nélkül... de nem történik semmi. Egyedül csökkentett módban tud gépezni... valaki tudja mi lehet a baj? -
Próbáltad partícionálni? -
Térj át Sony Vegasra
-
Pl.: www.kissyoutube... -
Írd a videó elé, hogy kiss. -
? -
miki13 #39115 nem tudjátok hogy lehet letölteni azt ami a youtuben vagy más videos honlapokon vannak videok? -
Vazzeg, ez nagyon coool!!! 

-
azé kösz
-
touran007 #39112 Dv kameráról szeretnék Pc-re Fire Wire 1394 kártyán keresztül ffelvétet áttölteni Ulaed Studio 8 program segítségével. Csak annyi a problémám, hogy az Ulaed állandóan lefagy! Ha valaki tud segítsen!
Köszönöm! -
Easy Rider #39111 Picture Resizer -
aha, és azzal hogyan? -
rumkola #39109 infranview?
-
Hali!Ma reggel a pc-ám csak ugy kikapcsolta azóta overlocking errort ír ki mindig ha be megyek a biosba es reszetelem inditasnal kikapcsol!ha f2 nyomok be tolti az nvrambol a cuccot be indul de 5p utan megint ki kapcsol!ki vettem a gombelemet akkor az időért panaszkodik be állítom neki de megint kezdi az overlockos hibauzikell!Valami ortlet hogy mi lehet a baj ,megoldás?? -
Sziasztok!
Van e olyan program, amivel képeket, jpg, gif, csoportosan át lehet MÉRETEZNI!
Arra gondolok, hogy 1600x1200-ből 800x600-ast de csoportosan, nem egyenként.
Előre is köszi. -
tmisi #39106 Nem muszály. -
Hali!
Ha lesz egy ilyen notim, amiben AMD Turion64 X2 TL-60 2.00GHz/1MB L2 ilyen (ha jól sejtem 64 bites proci van) akkor ehhez muszály 64 bites op rendszert raknom, vagy jó a 32 bites is? És mi a különgság a kettő között?
REmélem egy Windows Vista Ultimate 32 bit Sp1 jó lesz. Vagy sima Xp sp2
Válaszotokat előre is köszönöm!!! -
MAGYAR89 #39104 a vista telepítőn elvileg van 64bites is, de a netről tuti 64est szedtem le. ha a pci ütközik, akkor hogy lehet, hogy hallom az msn hangot, meg a gép is felismeri? -
Ohmméter és leméred hol változik. -
Kisproff #39102 Sziasztok!olyan gondom van hogy kaptam egy vu meter-t és hát a bekötése mindene megvan csak éppen egy potmétert mondom csak rá kötök.hát kiszedtem egy hangfalbol egy hangeröszabályzot hogy rákötöm. Na már most a szabályzonak van 2 sorban 3-3 lába. én egy sima kétszálu audiokábelre van a vu meter felkötve hogy tudom a potit rákötni? -
thx -
tmisi #39100 Vista64 driverrel próbáltad?
+Próbáld meg másik PCI slotban, hátha ütközik.
-
MAGYAR89 #39099 Sziasztok!
nemrég vettem egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series hangkarit, problémám az lenne, hogy miután felrakom a hozzá tartozó progikat, a driver elvileg rendesen fel megy, mert valamilyen szintű hangot hallok, de a többi, 'console launcher' amikor indíttani akarom, azt írják, hogy nicns támogatott audio eszköz. Vista Ulimate 64bit van felrakva, próbáltam a gyári cdvel, meg a gyártótól is mindent leszedtem, de mindíg ez van.
Nagyon megköszönném előre is, ha tudtok segíteni -
Makk M #39098 Szevasztok!
vettem egy 4850 AtiRadeon videokártyát.kaptam hozzá egy 2Gb-os pendrivot. Az a gondom,hogy a pendrivra a gyártó feltelepített egy 300mb-os virtuális cd-. Valaki nem tudja hogy lehetne törölni? iszonyatosan ideidegesítő hogy ha használni akarom örökké elindul. Formázást, Alcohol 120-at próbáltam,rengeteg fórumon körülnéztem,sehol nem találtam megoldást.
Előre is köszönöm a segítséget.
Gábor
-
BIZ0906 #39097
R220 with Win XP 32 Drivers (Non WHQL)
Saitek_R220_Wheel_SD6_32.exe
XP 32 bit Software for R220
Saitek_SST_Software_32.exe
Minkettő XP próbáld ki több tipp nincs. -
koncy007 #39096 © koncy007
ma 01:11 | privát | válasz erre | #39087
Hali!
Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni!! A kormány tuti jó mert kipróbáltam bátyám laptopján,nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam meg Eszközkezelőbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt cd ( nem is kell szerintem ha laptopon egyböl ment). Van valakinek valami ötlete?:( A kormány rendben, az usb-k tuti jok a gépen csak nem érzékelik a kormányt! bátyám eszközkezelőjében via rev 5 van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva. Léci segitsetek!!!!! -
oké, akkor holnap csere :)
koncy007: passz -
koncy007 #39094 Hali! Az én bajomra nem tudtok valamit?? 
Köszi! -
BIZ0906 #39093 Spyware írtó meg mindenképpen kell :) -
BIZ0906 #39092 Hát én nem tettem mert szerintem felesleges csak össze akadnának.
Nekem elég a Winé de valaki aztmondja kell valaki azt, hogy nem.
Meg kell próbálni mi van ha csak a Winé van és ha megy akkor maradjon úgy. -
Tudom, de érdemes fölrakni? Meg külön tűzfalat? :) -
BIZ0906 #39090 "a-squared Free" ez spyware írtó és háttérben is fút és figyel :) -
Spyware írtót tegyek föl? Mert most benne van a nodba, meg tűzfal is van nodba, de lecserélem avast-ra. -
BIZ0906 #39088 a-squared Free, AVG 7.5 Free, Windows Defender, Windows tűzfal
Ennyi a védelmem a a-squared Free-t tegnap tettem fel talált is szemeteket és ki is törőlte faxa kis progik . Elötte Spyware Terminator volt, ahogy leszedtem picit gyorsabb is lett a rendszer. Ez az én észrevételem és ha működik akkor rendben vagyok :D -
koncy007 #39087 Hali!
Szóval van egy kis gondom.... régebben vettem egy Saitek R220-as kormányt jó pár évig el volt téve és azóta lett másik gépem is, lényeg a lényeg most elövettem autókázni , de az a baj vele hogy mikor bedugom egy USb-re( akármelyikre) azt irja ki hogy: Az usb-eszközt nem lehet felismerni!! A kormány tuti jó mert kipróbáltam bátyám laptopján,nem kell semmit csinálni, csak ráteszem usb-re és már világít is!! Nálam meg Eszközkezelőbe is azt irja hogy ismeretlen eszköz!! A kormányhoz nem volt cd ( nem is kell szerintem ha laptopon egyböl ment). Van valakinek valami ötlete?:( A kormány rendben, az usb-k tuti jok a gépen csak nem érzékelik a kormányt! bátyám eszközkezelőjében via rev 5 van meg annál jobbb... már nem emlékszem hogy volt irva. Léci segitsetek!!!!! -
Régebben nekem is avast volt (formázás előtt), de gondoltam h a nod fizetős ezért jobb... -
Hát,én akkor hagytam abba a használatát,amikor spyware terminator mutatta mi van hol(persze kiírtani nem tudta),nod32 meg nem talált semmit... -
akkor nálam is meg nővéremnél is cseréljem le? :) -
nod32 szar.