<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg a kékhalálnál nem volt hibakód? Az nagyon sokat segítene. Milyen programokat telepítettél? Tehát felraktad a friss win-t. Melyek voltak azok a programok, amelyek minden alkalommal felkerültek a gépre?
Minden win telepítésnél ugyan azt a win-t raktad fel? Ugyan arról a cd-rõl?
Driver ütközés lehet. Nekem volt már kékhalálozás ilyen miatt, egy internet sebességmérõ driver bekavart. Szóval bármi ilyesmi (is) lehet. Hibakód jó lenne.
Everest-tel jó lenne megnézni a hõmérsékleteket, lehet hogy már teli van porral és melegszik a gép, az is szokott kékhalált okozni.
Ezekre írd meg a választ, aztán majd elagyalgatok rajta.
(Már csak holnap leszek, de sokan bejárnak ide, hátha tud valaki okosat.)
Bocsi a terjedelemért és elõre köszönöm, ha valami segítséget tudtok nekem nyújtani.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Külön hardverekre vannak külön programok. De így egyben az egész, ilyen nincs.
Mik a tünetek?
Elõre is köszönöm.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha Budapesti vagy akkor csorogj neki: Hutopaszta bazar
Kivalo minosegu cucc,tobbszor is vasaroltam mar tole ilyet es ismeroseim is megvannak elegedve az anyaggal.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Furcsa kérdés: Media Marktba vagy más "nagy" boltban lehet kapni hûtõpasztát? 6 után tudok csak elmenni venni, akkor meg már a kis számtech boltok zárva vannak. Pedig holnapra már szükségem lenne rá.
Köszi!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Honnan tudom megszerezni a Norton minialkamazását, ha nem telepítette, vagy egyáltalán van Nortonnak?
A Norton Studio csak a Win8-hoz van Win7-hez nem?
na ez úgy fúj és szív ahogy én akarom :D
"Nulla tenaci invia est via"
Ismét köszi
Also tapos a hazad,tehat ugy legyen,hogy alulrol szivja be a friss levegot. Ha van a gep alatt szonyeg vagy barmi mas ami miatt nincs tul sok hely a gephaz es a padlo kozott akkor forditsd meg a tapot. Vagy a szonyeggel kezdj valamit :)
konkréran egy Thermaltake Commander MS-I Snow Edition ház
köszi mégegyszer srácok
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
1 ora eleg neki,de ha tutira akarsz menni akkor 3-4 orat is sutheted a cuccot :D
Prime95 futtatása alkalmas arra, hogy megnézzem menynire melegszik proci, vagy játékok/egyéb alkalmazások jobban felfûtik?
Valamint meddig futtassam, ha igen?
All hail the double x!
Szóval, akkor lehet szerezni valami USB-s BT adót, amit párosítani tudok egy vevõvel, amit a speakerre kapcsolok?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Van egy win7 a gépemen. Szeretnék win8-at, de arra gondoltam, hogy felteszem a win7 mellé, aztán próbálgatom, kisérletezgetek vele, aztán ha beválik, a 7-et törlöm.
Ez elvileg annyiból áll, hogy csinálok egy particiót win8-nak, feltelepítem rá, és induláskor eldöntöm, hogy melyiket bootolja?
Egy olyan problémám lenne, hogy TP-link TL-WR740N routeremre 2 gép van kötve, a hálózati sebesség 80/30 MBit/s(Digi) és néha az internet sebessége radikálisan lelassul úgy, hogy a google.hu is tölt kb fél percet, mire látok valamit, de pl. az index.hu vagy az SG fórum oldala is legalább egy perc várakozás után tölt be, és néha a router config oldala is ugyanígy belassul. Mitõl lehet ez?
Már reseteltem a routert, kábelt cseréltem, malware-t irtottam, DoS-védelmet beállítottam(ami nem használt, úgyhogy ki is kapcsoltam), mégis fennáll a probléma, 3 hete csak nincs hálózati karbantartás(Nyíregyháza). A másik gépen albérlõk nézik rtl most-on a barátok köztöt 0-24, de nem hiszem, hogy az annyira lehúzná a hálózatot, P2P és hasonlók nem mennek. Köszönöm a segítségeteket!
Mi lehet az oka annak, hogy ha DVD rom csatlakoztatva van lapra akkor hol látja hol nem? Elvileg nincs semmi baja, másik gépben tökéletesen mûködik, mind a 6 sata portot próbáltam, flasheltem biost is.
2 HDD megy rendesen, viszont ha DVD rom be van kapcsolva akkor bootidõ duplájára emelkedik ha éppen biosban nem látja, feláll a gép rendesen, csak 2x annyi ideig tart neki, windows már látja rendesen. Próbáltam achi/ide is, mindenhogy csinálja, ha csatlakoztatom. (nem mintha hiányozna, szökõévente egyszer használom, csak kiváncsiság) Meg van már egy 6-7 éves, lehet ez ok attól függetlenül, hogy másik gépben hibátlan?
Nekem Canon multifunkcios gepem van es annal is egy rakas szar a gyari program.
Vue Scan-t ajanlom.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

van még valakinek valami ötlete hozzá ? :D
simán fénymásolni tud, a böngészõs szkenneres része is megy, de a programjával nem akar szkennelni :-/
Tudom hogy ez abszolút nem a legjobb topik a problémámnk, de jobbat nem találtam.
Egy szervert szeretnék elérni csak az ip routing során egy címnél megnövekszik a pingem ok nélkül míg bármely más szolgáltatónál nem merül fel ilyen probléma.
Itt
teljesen jó pingel eljut a végsõ címig.
Ellenben itt megduplázódik az ms a 8. állomásnál.
Van valami épkézláb ötletetek mit tudnék csinálni neki?
Win7 64 bites rendszerem van a rendszervinyó egy SSD át lett állítva SATA módról AHCI-re...elméletileg minden faszán át van állítva...mûködik is minden,de amíg SATA volt kb 10 sec alatt bootolt be a windows most kb 2 percbe is beletellik amíg betölt bekapcvsolásnál.....itt áll kb. 2 percig
mi lehet a baj? mit hagytam ki?
elõre is köszönöm

A következõ problémám van:
Játékok közben teljesen random idõszakonként gyakorlatilag megáll az egész rendszer.
A kép az eltûnik és utána semmi, csak a kikapcsolás és újra bekapcsolás segít.
Megnéztem az eseménynaplót és ott ilyenkor 3 hiba található piros felkiáltójellel:
Hiba 2014.02.22. 21:01:19 WMI 10 Nincs
Hiba 2014.02.22. 21:00:32 NvStreamSvc 1 Nincs
Hiba 2014.02.22. 21:00:32 NvStreamSvc 1 Nincs
A gépben GeForce GTX 285 videokártya van és Win 7 Ultimate 64 bit fut rajta.
Kérem, aki tud segítsen, mert elég idegesítõ jelenség!
Gondolom ilyen masinaval nem a gamerkedes a cel,netezni meg altalanos felhasznalasra (meg meg nagyon sok mindenre) pedig tokeletes egy Ubuntu.
Amugy meg szedjen le egy XP-t,tegye ra pendrive-ra es a matricaval (gondolom en) pedig lehet aktivalni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindenképpen minél elõbb vidd szervizbe sztem, mert a ventilátor cserét aránylag olcsón megúszhatod -ha csak az a baja-, viszont ugye ha halogatod, ez a melegedés kinyírhatja. (Igaz most nem azt használod.) Ha maga a kártya tropa, az sajnos nagyon húzós tudomásom szerint laptopoknál. Nem lepõdnék meg 50 ezer körüli összegen sem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
All hail the double x!