64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
szisztok!
szerintetek mi lehet a baj? valamikor bootolás közben lefagy a gép, meg kikapcsoláskor is, meg játék közben szinte mindig. az érdekes az ha akkor ha van benne cd vagy dvd a meghajtóban. próbáltam újratelepíteni a gépet windowst, de lefagy amikor felajánja az f2 javítást, vagy az enter telepítést.
szerintetek is a meghajtó ment gajra? (amúgy ha dolgozik beolvas mindent)
köszi előre is! :-)
-
Természetesen le lett törölve normálisan. Egy régi 800-as Duron és gondolom emiatt nem is ismeri fel a vinyót az alaplap, de ez megoldható jumpereléssel korlátozni lehet vele ha jól tudom, cask ugye ezt a boltban nem csinálták meg csak berakták fel a win és jó lesz, de sztem ez így nem jó. -
Gondolom hivatalos oldalon nézted már...? -
tmisi #39439 Vezérlőpult\Rendszer\Speciális\Automatikus újraindulás kikapcsolni
Így kékhalállal ki fogja írni min akadt el /kivéve ha táphiba/.
Egyébként csak letöröltétek a játékokat vagy volt windows újratelepítés is? Mert utóbbi javallott. Egyébként a BIOS-nak látni kéne a teljes lemezt, de nem írtál semmit a gépről, így nem tudok ebben segíteni.
Érdemes lenne a kábeleket is megnézni a vinyónál nem e kontakthiba van. -
Hello egy kis help kellene mert már megőrjít ez a dolog :D. Ma megkérek hogy nézzek rá egy gépre mert bizonyos játékok telepítése közben újraindul. Előtte hangkarit cseréltük benne mer meghalt az alaplapi. Akkor nem is volt gond minden játék ment normálisan, míg most javaslatomra (mivel minden játék egy mappába volt ömlesztve egyiknek sem volt külön mappája játék a játékon volt) elkezdték újrarakni a játékokat most ár mindet külön-külön mappába. És ekkor jelentkezett ez a hiba hogy csak úgy magától restartolt a gép. De nem mindennél pl Sarcraft simán felment. A vinyót is cserélték régebben oltban egy 250-esre amiből a bios 130-at ismer fel de a win mind a 250-et. Szerintem ez a ludas de már magam sem tudom. PLZ valami öletet mert én már kifogytam belőle. -
tungsram666 #39437 Hello!
Diamond Monster Sound MX300 hangkártyám van, az oprendszer XP. Ha jól tudom, nem létezik driver xp-hez, bár most nem ártana, mert néhány napja időnként csak úgy megadja magát. Néha a zene fájlokat nem lehet elindítani és winampból vagy a media playerből jön hibaüzenet, máskor meg a netes dolgok, pl. youtube videók nem akarnak szólni, aztán olyan is volt, hogy egyik sem muzsikált. Egy restart általában megoldja a dolgot, de azért ez elég kellemetlen. Nyilván nem ártana a driver hozzá, de ha nincs, van más megoldás a gondra? -
karajjj #39436 holla
vettem egy labtec vezeték nélküli desktopot működik is gond nélkül ez az egész egy darabig, de különböző indőközönkét egyszer csak fogja magát az egér és nem kattint arra amire szeretnék, próbáltam már, hogy akkor bedugom az usb-s egeremet, de akkor már az is ugyanazf cisnálja :S
töltöttem hozzá drivert is, azzal sem lett jobb :S és akkor jön rendbe, ha újraindítom a gépet...
nemtudja valaki, hogy mi lehet a probléma? -
jaja garis problem, cserélik... -
shrike7973 #39434 Hali!
Van egy fél éves logitech egerem..
G3 as típusrül van szó, annyi van hogy a jobbklikk bár funkcionál, de nem kattog rendesen, hanem így puhán benyomódik... szal nem nagyon érzem mikor nyomom éppen le.. de a nyomásokat beveszi rendesen...
Ez garis problem, vagy lehet vmit kezdeni vele? :S -
nVidia1 #39433 már vagy 5ször újratelepítettem a gépet és akkor is csinálja..
először xp-nél csinálta elég sokszor aztán vistánál nem olyan sokszor, de kiszámíthatatlan, hogy mikor csinálja, van amikor nem csinálok semmit és akkor...ramhiba nem lehet mert csináltam tesztet, HDD sem, mert kicseréltem a vinyót és úgy próbáltam és akkor is újraindult... alaplap hiba nem lehet??? -
SkylineGTR #39432 hy. én az avis filmeket convertxtodvd-vel írom ki, csak az a baj vele, hogy kicsit széthúzza a képet, ezt akkor látni legjobban mikor a stábot írják ki, hogy a név fele lemarad, és néha filmen is a fele ember nem látszik, mert széthúzza. mit állítsak be, hogy jó legyen? -
pont ez az az everest azt írja a smart adatoknál hogy minden rendben és normális, a disk info viszont azt hogy baj van a "tartalék területekre áthelyezett szektorok száma" opciónál... -
Inquisitor #39430 Vagy ramhiba, vagy HDD hiba ami ramhibának látszik, vagy HDD adatkábel hiba, ami olyan HDD hibának látszik ...
Esetleg nem eredeti a Vista és "sikerült" azta bizonyos "javítást" letölteni, ami kékhalállal köszöni meg? :) -
tmisi #39429 "most ilyenkor kinek lehet hinni?"
A SMART adatoknak. -
tmisi #39428 Azt hogy a Vista sem tökéletes :)
Egyébként bármitől lehet. Milyen gyakran csinálja. Friss újratelepített rendszer is? -
nVidia1 #39427 sziasztok, valaki segítene nekem? HELP, mert most már tényleg nem tudom mi van.. már mindent próbáltam.. mit jelent ez?
Kék halál vistánál -
skacok, 1 kérdés, van fent nekem millió diagnosztikai progi, és van kettő winyóm, 1 samu 500 as meg kb 1 éves 40 es maxtor, és az everest progi szerint minden rendben, viszont a diskinfo nevű progi szerint a 40 es maxtrorom veszélyes, most ilyenkor kinek lehet hinni? -
Oké thx :) -
Igen ez normális mivel azokat éppen használja de a többire nincs szükség :D. -
Pár tmp filet ne engedett kitörölni... :D -
Töhöx
-
Nyugodtan del. Hacsak nem oda mentetted a poreszt...
-
Ha a temp mappából kitörlök mindent akkor nem lesz baja az xp-nek? :D Nyugodtan kitörölhetek mindent? (Nekem már 2Gb :S) -
nincs script,és volt már install uninstall.
csatlakozik,de csatikra nem enged be,bontom,de utána már nem mehetek vissza ugyanarra a serverre egyböl (conneciton refused),másik serverre se enged be (connecion time out).
atw,extra.elte,sote,hub,egyse.
van hogy elsöre beenged csatira,de 2 másodperc,és dob is le,vissza meg nem enged
Software caused connection abort
-
Roland16F #39418 Okés,megpróbálom,köszi az infókat;) -
hopika téleg :D sryyyyyy -
ez hardwares téma, szal sztem add el a géped jobbat nemtudok :( -
Vagy esetleg még azt meg tudod csinálni ha a Partion Magiccal nem akarsz "játszani" hogy a vezérlőpultban a mappabeállításoknál megjeleníted a rejtett mappákat bemész a c:\documents&settings\felhasznév\local settins\temp mappába és annak tartalmát kitörlöd. Abban szokott lenne több1000 file amit a win szemetel oda böngészéskor netezéskor, oda csingolja ki a telepítőket stb. Általában 700mb-ra is fel szokott menni a mérete ha nincs rendszeresen kiürítve. -
hi!
bitcomettel töltök egy fájlt, de 90% felett megáll a progress
tölt mint az állat, de nem azt amit kéne (statisztikában már kb. 400mb-al többet töltött mint amit kéne, de mégsincs kész a feladat)
már órák óta le kelett volna jönnie ilyen sebesség melett
most akkor wtf? -
Ebben nem tudom mi a nagy hír. Nálam már rengetegszer volt. Korábban a szar alaplapom miatt, az utóbbi időben meg a hangkártya driver miatt szokott bekékülni. (64bites pista) -
laller0077 #39412 hopp nem desigo hanem Roland16F re akartam menni...:D:D sorry 
-
laller0077 #39411 a másik gondra:XP telepitésnél betod állitani a particiót h menny legyen a C:-n és a többin.Vagy Partition MAgic...ott is eltudod osztani a vinyókat h mennyi legyen miből:D
Sztem a Dear Hunter-nél vagy driver hiba vagy inkább softver...próbálj meg drivereket frissiteni hátha segít. -
Roland16F #39410 Sziasztok,
két problémám lenne,hátha vki tud segíteni.Az egyik probléma az az,hogy van a Deer Hunter 2005 játék,amit ha elindítok,nem azonnal,de amint kezdődik a vadászat egyszerűen kilép,amugy ha elindul a játék és beállítok vmit a Settingsnél érdekes ott nem lép ki,csak ha el kezdek vele játszani.Vkinek van vmi ötlete,mi lehet a gond?
A másik pedig az,hogy a C: meghajtómon mindössze 5 GB hely van(hála az okos ismerősömnek aki így csinálta meg),amiből gyakran csak 1-200 MB a szabad hely,ami ugye nem igazán sok,tudja valaki hogyan lehet több helyet megosztani a C meghajtón ? amugy van egy 144 GB-os E meghajtó és egy 35 GB-os D meghajtóm,azokból szeretnék egy kis helyet adni a C-nek.
Előre is köszi a választ !
-
nekem is előfordult eddig 1x
elkezdett villogni a monitor párat aztán behalt a vista
újraindítás után hibátlan lett... -
nVidia1 #39408 sziasztok
nagy hírem van srácok, vista alatt kék halál, vagyis bluescreen!!!
majd délután felrakom a képet és megmutatom :) -
ha sz*rakszik áramkimaradás után minimum egy scandisk meg defrag szokott lenni ha nem segít és nem vírusos akkor nagyobb lehet a gond vagy elment valamely rendszerfájl (de ha bootolásnár már gondot csinál, akkor csak próbaképpen megéri egy cmos resetet, aminél ki kell venni a batrit majd visszatenni az alapon).. -
ha nem használsz kifejezetten szkripteket (gondolok itt addonokra meg ilyesmikre) akkor próbálkozz teljes reinstallal.. mentsd el a logokat meg a szerverlistát (xp-n már nem program files-ban vannak, hanem a "documents and settings" program adatos mappában egy külön Mirc mappában), aztán teljes uninstall, töröld ki manuálisan is és teljes reinstall, majd rakd vissza a logokat és a szerver listát.
Ha nemtod merre vannak elmentve írd be //echo -a test: $mircdir és válaszul megadja a mappát..
a bizt.kedvéért mentsd el az egész mirc mappát máshová majd úgy töröld.. -
szerintem ne jácc a sorssal ha garis pakold vissza oda ahol vette d h ez a baja és megcsinálják
HA PLEXI VAN A GÉPED OLDALÁN AMIKOR ÁTVESZED A GÉPET ALAPOSAN VI_ZSGÁLDD ÁT NINCS E MEGKOCCOLVA VALAHOL MERT ÉN NEM FIGELTEM ÉS MIRE HAZAÉRTEM VÉGIGREPEDT!!!! -
Próbálj meg elemet cserélni alaplapban..Rosszabb esetben vlaami meghalt a gépedben...
Milyen táp van a gépben? -
Haó valaki nem akarna nekem is segíteni?