64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
rumkola #39562 FSB/DRAM osztó akarom mondani
:) -
rumkola #39561 a bios-ban az fsb/cpu osztó van rosszul beállítva szerintem.... -
rumkola #39560 vírus simán lehet, ilyen tüneteket szeret produkálni
:)
amúgy valami hülye ajánlgatott FF gyorsítást configból, na ha azt megcsináltad az is ilyet okoz egy idő után -
Spyware/vírusirtás lehet hogy elkelne. -
Miért van az,hogy marha lassú lett a net,holott speedtest.net-en nemhogy a maximális letöltést írja,hanem afölött 2 mbit-el.De úgy összességében az egész gép lassú,amikor új oldalt tölt be ff,akkor pl a rendszerteljesítmény felugrik 100%-ra... -
a jól emlékszek valahol ott hogy asztal-->jobb egér---> tulajdonságok---> beállítások---> speciális. Na ott keresgélj. Régebben ott szokott lenni :) -
húzva? én ehhez nem értek bocsi, de, hogy kell kikapcsolni? :DD -
Roland16F #39555 ziasztok!
Lenne egy problémám,rem vki tudja a választ. Szóval arról van szó,hogy van egy felhasználói fiókom a saját nevemen (Roli),de ha nyitni akarok ujabb fiókot,abba nem tud belépni,vagyis betud lépni de semmilyen beálítást nem lehet azokban elvégezni,se más hétteret,se semmit beállítani,valamint a Vendég fiókba sem akar belépni,tudja vki mi lehete a probléma?
HELP!!! -
Hella! Adott a régi, és elég ramaty gépem. Még multkorában cseréltem lapot benne, (ASrock k8nf6g-vsta) és azóta nem igazán hajlandóak a memók rendesen menni asszem. Van benne egy 400as Kingmax meg egy 400as hynx, legalábbis a chipekre az van ráírva.
Cpu-z ezeket írja
A problémám az, hogy, ha jól látom akkor 115mhz-en mennek, ami effektív 230mhz, ha jól tudom. Namost miért nem tudom én ezt 400mhz-ra erőszakolni? Próbálkoztam mindennel, ami a tudásomból kifért, memókat cseréltem más slotba, else indul. Külön külön is csak úgy, ha a kingmax a 2es slotban van, a hynx magában sehogysem hajlandó. Együtt is csak úgy, ha a egy bizonyos flexibiltást enabledra állítok, gondolom ez engedélyezi, hogy autoban állítsa a frekit. Ha ez disabledre rakom, akkor nem indul el a gép. 400 mhz-ra van állítva, az fsb 230mhz-re van huzva. Próbáltam proci tuning nélkül is (amugy s754 a64 3000+), de ugyse volt jó. Kicsit idegesít, mert az uj alaplap óta rendkívül lassunak érzem a gépet, és gondolom ez lehet az oka. Minden segítséget köszönök, remélem sikerült minden fontos infot leírnom! Ha mégse jelezzétek! -
Kapcsold ki a VPU recovert és kész :D. nincs húzva a kártya véletlenül? -
Futtass egy memtestet mert elég valószínű hogy rossz a memóriád, akkor szokott a win telepítés kifagyni/újraindulni. -
retek683 #39551 sziasztok !! nem rég húztam a amd 4200 x2 esemet 2.75 ig orthos stabil , de viszont a hőmérsékletre kiváncsi lennék mennyi a max amit bír? az evrest 58 at írt ki max 10 perc test közbe a de a magok 68 isg is felmentek néha néha.... ez sok? -
Tudom h arrafelé van.tavaly is próbáltam :D Akkor se találtam... :( -
pacclacc #39549 Error code: 0x80FF0000
Valaki segitsen nem tudom ujrahuzni a gépet ezt irja ki!!! Mit jelenthet ez a cod? Valaki aki tud seitsen!!!
HELP ME!!! -
Pls help. -
Roland16F #39547 Sziasztok!
Lenne egy problémám,rem vki tudja a választ. Szóval arról van szó,hogy van egy felhasználói fiókom a saját nevemen (Roli),de ha nyitni akarok ujabb fiókot,abba nem tud belépni,vagyis betud lépni de semmilyen beálítást nem lehet azokban elvégezni,se más hétteret,se semmit beállítani,valamint a Vendég fiókba sem akar belépni,tudja vki mi lehete a probléma?
Előre is köszi a választ! -
nem gyári zalman -
gyári hűtő?
Sztem először cseréld utána kísérletezz.... -
Sziasztok,
Intel Core 2 Duo E7200 2,53GHz-s procim van ezt most 9.5x333=3,1GHz-re húztam, hogy a ramok 1066MHz-n menjenek, de most nem azt nem tudom, hogy a cpu hőmérséklete mennyi lehet így. most everest szerint cpu: 45-46fok között mozog. cpu mag1: 55-56 cpumag2: 58-59fok. ez a hőmérséklet nem sok?
Valamint mennyire érdemes állítani az fsb-t? emelhetem még feljebb vagy inkább vegyem lejjebb ? -
Próbáld ki de szerintem akkor sem fog működni, hiába scart csatlakozója van ha egyszer nincs bekötve az a lábsor amin keresztül fogadná a jeleket.
A tv-nek a videók miatt kellett tudni küldeni és fogadni is, a videónak meg a tv miatt.
A dvd-nek nincs miért fogadnia. -
köszi
-
100% hogy támogatja mert ezek nem olyan régi lapok. -
Lécci segítsetek:
van ez a két alaplap:
gigabyte GA-8IPE1000MK
asus P5GDI PRO
kérdés, hogy kezel-e 1GB RAM-ot!
-
Igen akkor viszont a dvdbe is megoldghatták ezt a dolgot.Próba szerencse.
Találtam egy hasznos kis oldalt valami villanyszerelő szedte össze a dolgokat.Az egyik érdekes.Sztem alátámasztja a gondolatomat de ez csak akkor lesz bizts ha kipróbálom.= végén talán lesz is rá időm.Majd megírom az eredményt addigis kösz hogy foglalkoztatok az üggyel:D .
A szöveg a következő:
"Hang kivezetése tévére
Ez már sokkal egyszerűbb, mint a kép kezelése. Minden PC-ben van hangkártya, annak pedig egy olyan kimenete, amibe 3.5mm-es jackdugó illeszkedik. Ezt többféleképpen is összeköthetjük a tévé hangrendszerével: használhatjuk a sztereo RCA bemenetet, ha van ilyen a tévén, vagy bevezethetjük a hangjelet a SCART csatlakozón keresztül. A hangot persze nem csak a tévébe, hanem az 5.1-es hangrendszerbe vagy a hifitoronyba is beköthetjük a fentiekhez hasonló módon."
Ebből azis kiderül hogy a TV-nek is az a dolga hogy kibe küldjön jeleket SCARTon keresztül.Remélem a (*csúnyaszó*) lg nek is dolga lesz:D -
Mert a video-nak az a dolga, hogy küldjön és fogadjon. -
Jaja csak az usb a bemenet.
De igazából a SCART csatlakozó egyszerre lehet bemenet meg kimenet is.
Ez tuti tv/video nál pl jelet tud fogadni a video mikor felveszek valamit.Ugyanakkor jelet is tud adni, amikor megnézem a filmet.
Ebben az egyben bízom még.
-
olyankor egyből bekapcsolni nem is lenne szabad nagyon, mivel áthült, kicsapódhat pára amikor behozod a melegre ami zárlatot okozhat! -
tmisi #39535 Értem na, csak én szeretek mindent tudni. :D
Egyébként tényleg hűvös típus. -
hideg a kari és minek hűtsön addig amíg hideg???
ENNYI
Nekem az amd prockóm csinálta ezt amikor pl jöttem haza télen szervízből a géppel és kintvolt a gép és áthült... -
Igen támogatni fogja. De lap összesen csak 2 giga ramot tud kezelni. -
Ez egy ABIT BH7-E. Leírásnál a következő van:
- Supports 1 DIMM DDR 400 (OC)
- Supports 2 DIMM DDR 333 (Max. 2GB)
- Supports 3 DIMM DDR 266/200 (Max. 2GB)
Tehát ebben van egy 266 Mhz-s és e mellé akarok beletenni egy 400-ast.
Tehát elvileg támogatja. -
Próbáltad úgy hogy berakod a cd-jét jobb egér az ismeretlen eszközön és illesztőprogram frissítése? -
Igen ez így van. Viszont arra vigyázz hogy támogassa azt a méretet az alaplap amit bele akarsz rakni. -
Sziasztok!
Gyors kérdésem lenne: mi van akkor ha ha egy régi gépben egymás mellé teszek egy 266 Mhz-s, meg egy 400 Mhz-s DDR ramot? Ha jól tudom, mindkettő 266-on fog menni, igaz? -
Zozo76 #39528 Sziasztok!
MSI M673 notebooknal van egy tarsprocesszor hardware amihez nincsen driver. Ez micsoda? Milyen driver kene neki?
-
tmisi #39527 Köszi szépen hogy válaszoltál!
Nem zavaró, csak ilyennel még nem találkoztam.
-
Hello igen ez normális. Egyik ismerősömnek a 7600GT csinálja, vélhetően azért mert csak később kapcsol be ventiszabályzó érzékelője. -
akkor én passzolom! nem vagyok nagy guru ebben! :-( -
na megneztem leirását,ezen szerintem ez a csatlakozo se fog segiteni.
ezen minden csak kimenet sajna. -
LG HT202SF
Na a scart az ugye kimenetként tuti funkcionál hiszen az megy a tvbe.
De a fenti átalakító segítségével nem lehet hogy adat menjen BE rajta.
A csatlakozón ugyanis lehet állítani in/out között.
Akkor az lennne, hogy a gépből kijön a jack dugo az "átalakul" RCA kábelre, ami bemegy a dvdbe és remélhetőleg jó lesz.
Persze már nincs kedvem mindent összevenni mert nem olcsók ezek a vackok nagy mennyiségben:D
Szerintetek működhet így?