64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Mert gondolom be van állítva a virtuális memória amit a vinyóról használ. Vistán nem tudom hogy lehet kikapcsolni. És valószínűleg ezért tölt/villog állandóan. Plusz a vista az rohadtul zabálja a rendszert, és lehet hogy a háttérben futó programok csinálják a vinyómunkát.
  • steweee
    na találtam csatit a most vásárolt hd2600-os dobozában. ráillesztettem a gef 7600gs-re. azóta nem írja a hibaüzenetet, bár gyorsabb sem lett tőle semmi

amúgy meglepődtem, mert kettő azaz 2 db tápcsatlakozó van ezen a madzagon. vagyis 2 tápcsati helyre is be kellene dugni a hd 2600-ot ezek szerint hogy elegendő árammal lássa el a táp?

mert sztem én úgy használom a játékgépemben, ami most pesten van, hogy egyáltalán nincs is csatlakoztatva semmi hozzá + energia. hogy lehetséges ez?

ott pedig nem ír hibaüzenetet
  • torok6
    De vistán meg fojamatosan tölt vagy vilog alap álapotban az mitől van?
  • Bandi 18
    Az ETS nekem is akad, ez tuti nem vinyó gond, de hogy megbizonyosodj róla futtasd le a hdtune-ból az error scant (lentebb már belinkeltem). Inkább ez valami krekk gond lehet pl a simsnél, de mondom nálam az ETS simán fut de néha beakad. Ha mondjuk kipróbálz egy izmosabb játékot (cod4, bishock) és ott nem akad akkor a gépednek semmi baja.
  • torok6
    Nem minden játék csak pl. sims 2,Euro Truck Simulator, stb. igen új driverek vannak fent csak a wincsestert nem tudom.
  • Bandi 18
    Ez nem feltétlenül a vinyó miatt van. Minden játék vagy csak egy adott? Friss driverek vannak fent?
  • torok6
    Sziasztok lenne egy kis problémám a wincsesterel van egy sumsung 250gb 8mb de valamikor egy pilanatra beakad a játék. Mitől van ez?
  • steweee
    jajj, de elírtam. igen, 7600 gs :)

mindjárt megnézem akkor a csatit

köci
  • tmisi
    Tudtommal Geforce 9600 GS nincs. Nem 7600GS? Mert annak van +tápcsatlakozója, amit lehet nem dugtál be. Remélem a táp valami jóféle, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy úgy sem fog működni.
  • steweee
    a windóz betöltése után azt írja ki, hogy mivel nincs elegendő energia a videokártya biztonságos meghajtásához, ezért csökkenti a teljesítményét megfelelő szintre. kell ezzel nekem foglalkozni?

300 wattos táp, 1 vincseszter, 1 dvd meghajtó van a gépben, 2800+ athlon, 1,5 giga ram, és az új kártya bele gef 9600 gs ( a játékgépemből került át, abba van új)
  • steweee
    vettem egy új 2 gigás pendrivét. kiírja hogyha usb 2 lenne nekem telepítve, akkor gyorsabb lenne. eddig is volt sok usb-s ezsközöm, ez miért más és mit kellene hozzá telepíteni?

másik dolog, létezhet olyan hogy egy régebbi alaplapomon, kb 3-4 éves most kezdett el tönkremenni az alaplapi hangkártya kimeneti csatlakozó ?

először a "zöld" halt meg, vagyis az első két hangfal és a mélyláda nem ment. úgy oldottam meg, hogy a ház elején is van egy kimeneti csati, oda dugtam át. most hogy az 5.1 es rendszert tettem rá, ment egy darabig a "fekete" vagyis a hátsó két hangfal, de mostmár az sem. erre leosztottam a ház eleljén lévőt kettőbe. az 5.1 els kishangfal ami eddig nem volt hazsnálva az múködik "barna"ú

találkozott már vki hasonlóval?
  • T0NI
    hali!

Megy a TV is, csak a 3 megjelenítő egyszerre nem megy. Külön-külön kettesével mennek, én viszont azt szeretném ha mindhárom egyszerre működne. Ez így nem emgoldható?
  • Bandi 18
    Ez lehet akár valamilyen driver probléma is. A vinyóval minden rendben van mert lehet az a ludas, bár amiatt a játékokból nem dobna ki csak úgy az asztalra de sosem lehet tudni. Futtass le egy HD Tune-t abban is az error scant. Ha itt sincs hiba akkor winfos teleípítés esetleg előtte még egy vírus/spyware irtás.
  • SrAta
    mert az XP csak 2 monitort támogat egyszerre ha jóltom és ez a 2 DVI
    de belehet állítani h a tv legyen az
    De ez csak véleményem szerint....
  • T0NI
    hali!

A videókártyámra (8600GT) két monitor DVI-n keresztül, és egy TV S-Video-n keresztül van kötve. Hogy lehet, hogy csak két megjelenítőt tudok egyszerre használni a háromból?
  • LoDMaSt
    Hátha segít: http://www.hardwareoc.hu/forum/index.php?showtopic=1653
  • nagypite
    Sziasztok!
    Ha iduláskor a gép egy hosszút és két rövidet sípol az videokari probléma?
  • skorktr
    Na kipróbáltam a vírusellenőrzést és a modemet is ujrainditottam, de a probléma továbbra is fennáll. Kipróbálok egy másik halókártyát, ha nem jó akkor elvileg haverom áthozza vmelyik nap a modemjét é megnézem azzal.
  • CroftManor
    "Na jól kicserélték!" Azt mondték vigyem be magát a házat a boltba és majd ŐK megnézik h télleg csapágyas-e az a venti
    ...meg az anyjukat.
  • 0ppika
    helyesbítenék :S épp hogy beírtam ezt az üzenetet lefagyott windowsban is :S

cpu nem melegszik, terhelve max 55 fok ...
  • Viktorr
    köszi!
  • 0ppika
    Hiak!
    Olyan problémám van, hogy játék közben legtöbbször kékhalállal újraindul a gép, néha "csak" lefagy teljesen, néha a játék fagy csak le és kidob windowsba (több játék is csinálja). Telejsen változó időközönként, van hogy fél órát bírja, van hogy 1 percet sem. Először arra gyanakodtam hogy túlmelegszik a vga, de akkor nem bírná néha sokáig gondolom (max 75 fokos). Aztán memória, de kipróbáltam másikkal és azzal is ez a helyzet. Windows meg minden más jó amúgy látszólag. Csinálhat ilyet ha fos a windows? Vagy milyen hardware hiba lehet?
  • kulabácsi
    vagy próbáld ki egy hálókártyával hátha az integrál a szar
  • skorktr
    Megszakad a kapcsolat, egyből visszakapcsolódik a helyi kapcsolatra, de a netre csak kb 1 perc után tudok kapcsolódni. Megnézem ezeket amit irtál.
  • Nufy
    Everest
  • Nufy
    Miután megszakad a kapcsolat menyivel utána tudsz csatlakozni? Egyből, vagy azért el kell telnie pár percnek? Mivel nekem várni kellett régen, és modem problémám volt. régi siemens c100-as modemmel volt. (ADSL)
    Próbáld meg le resetelni a modemet, ha úgy-se jó, akkor próbáld meg felhívni megint a t-online-t, hogy jöjjenek ki modemet cserélni.
    De azért a telefon elött még futtass le egy vírusellenőrzőt, meg egy spybot-ot
  • skorktr
    Integrált a háló kártya, de viszonylag új az alaplapom, kb fél éves. Kipróbáltam másik kábellel, de ugyanaz a helyzet. Böngészés közben csak pár oldalon szakad meg. Pl: citromail. De amúgy a böngészés és a letöltés az normálisan megy. Hívtam a t-online-t is de nem tudják ők se.
  • Viktorr
    Sziasztok!
    Tudtok nekem egy olyan ingyenes programot mondani,ami megkeresi a gépen a régi drivereket és frissíti is azokat?
    Köszi!
  • Bandi 18
    A hálókártyád integrált? Ha nem akkor nézd meg hogy rendesen a helyén van-e, Esetleg próbáld meg egy másik kábellal. Böngészés közben is előjön ez a probléma?
  • skorktr
    sziasztok. segitséget szeretnék kérni.
    T-online adsl modemes internetem van. A háló kártyáról van csatlakozva a net. Helyi kapcsolat kell az internet kapcsolathoz.

Problémám hogy egy hete kb, bármilyen feltöltést végzek: pl: torrent, msn megosztás, ftp feltöltés... megszakad egy pillanatra a helyi kapcsolat és ezáltal az internet is. kiírja h a hálózati kábel nincs bedugva és azonnal újra kapcsolódik. Próbáltam már a modem újrainditást, új kapcsolatokat csinálni, és már a gépet is újra telepítettem, de még mindig ezt csinálja. Légyszíves ha valaki tudja h mi a probléma az írja le. Előre is köszi
  • kulabácsi
    nekem is asrock lapom van (775i65g) és dettó nem mentek csak effektíve 333-ban a ramok, emelve sem éri el a 800at, de már sziszeg a ramoknál a lap sza asrock fos :/
  • Legend Killer
    asszem ez most így megfelel.
  • Legend Killer
    msot telepítek1t aztán jóvan, leszamilesz... ha esse jó, passz :S.
  • Legend Killer
    de faszomat má így is lefagynak a buzi géjmek...
  • Legend Killer
    na megvan... és ott votl driver updates v mi... azzal is lehet updatelni, vagy inkább netről? Nekem Ati Radeon 9 600-m van... és ott honnan töltsem le? Mármint neten, mer rákerestem, volt egy ilyen szűrő az oldalon, akkor kiválasztottam vmit és behozott1újabb oldalt.. :S.
  • Legend Killer
    jaaa.... hümm... sry nép, mondom, hogy gyík vok én a gépekhez, csak kockulni szoktam rajta :DD.
  • mike0013
    ati catalystban ott van, megnyitod és ott lesz a menüpontok között, hogy VPU Recover
  • Legend Killer
    én nem találtam ilyet ott :S.
  • Nightwish006
    Hőhh ilyennel nem igazán találkoztam. Olyan van, hogy fsb sync/async huzás, de én ugy vettem észre, hogy az a pci-e frekire vonatkozik. Bár lehet tévedek
  • bardocz
    Nem csináltam semmi ilyesmit,na majd holnap lefuttatok egy vírusírtót.