64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hellósztok!
Gondom van a Linksys WRT54G Router-el, nem akar kapcsolódni, a power led meg csak villog. Tud-e valaki segíteni?
Előre is köszönöm! -
Windows XP SP2-t akartam az előbb telepíteni, de kilép a telepítő kb. a folyamat közepén, hogy "Hozzáférés megtagadva". De hogy mihez, meg hova, meg hogyan, azt már nem írja ki. Úgyhogy most részben frissült csak a rendszerem, és az eredeti problémám nem oldódott meg (kikapcsol a gépem, ha az USB-re rádugom az mp3-lejátszómat, de egy másik működik vele, meg az összes többi USB-s eszköz is).
Van valakinek ötlete? Ha nincs, akkor telepíthetek az SP1-es winemre egyből SP3-at? Azt is megpróbálnám, mert a lejátszónak elvileg SP2 kell, gondolom módosítottak valamit az USB-kezelésen... -
Köszönöm,mindjárt kipróbálom! -
lehet hogy csak ki kell tisztítani, nekem a görgetősáv gombja szarakodik kb évente, olyankor szétkapom, kitakarítom, adok neki egy kis tiszta alkoholt és utána megy -
Próbáld meg a sebességet csökkenteni a hálókarinak mondjuk átrakod 100mbit vagy 10mbit fullduplexre. azt ott tudod beállítani hogy jobb egésr tulajdonságok a kapcsolaton ott rámész a beállítás gombra és ott a speciális fülre kattintva a listáról kiválasztod a speed/duplex mode-ot és ott tudod ezt állítgatni. Ha vissza akarod rakni az eredeti beállítást akkor autora rakod. -
Hi all!
Decemberben vettem egyeret..minden jó volt,mig a napokban el nem kezdett bénázni....Nem reagál a bal gomb.De csak a bal...Van mikor hiába kattintok,kattan de nem csinál semmit.van mikor 5-6ot kell kattintani mire érzékeli.A jobb egérrel semmi baj.Van mikor egyet kattintok és nem csinál semmit van mikor egyet kattintok és kettőnek érzékeli.Kipróbáltam h egy fájlt huzgálok egy agy területen.Nyomva tartom elkezdem huzgálni,és elengedi elkezdi huzgálni a kijelölős négyzetet,abbahagyja megint elkezdi.Mintha akadozna a jel...Mit lehet csinálni?uj egér? -
berkenye0101 #40156 csá!
Rákötöttem a gépet a tv-re csak az a gond hogy feketefehér a kép!
hogy lehetne megoldani hogy színes legyen? -
Sziasztok! Nagy bajban vagyok! Vettem 1 Thosiba laptopot, nagyon megvagyok vele elégedve, annyi csak a problémája hogy a fejhallgató nem akar működni. Mikor bedugom a fejhallgatót azon nincs hang, nem hallom a filmet zenét bármit viszont ha csinálok 1 hangtesztet a driverrel akkor hallom ahogy kipróbálja a bal és jobb oldalt, szóval nem tudom mi van... lécci segítsetek értek a gépekhez valamennyire szal nem vok balf*sz xD -
Vadonat új a rendszer még meleg szinte. :) Semmi nem lett rátelepítve még csak az alaprendszer. -
vmi spyware-re gondolok, friss a winfos? ha nem akkor futtas vmi spyware progit (pl spywareterminator) és az atlán megoldja a gondot -
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket,hogy egy számomra igen érthetetlen problémát csinál a gépem. Adsl kapcsolatom van,csatlakozik tökéletesen de amint elindítom a böngészőt és bejönne egy weblap azonnal bontja a kapcsolatot,vagy megszakad nemtudom. Ami érdekes az az,hogy ha egy download manager program fut akkor nem szakad meg stabilan megy,de ha közben indítok böngészőt ugyanúgy azonnal bontódik. Ezt a tünetet csinálta xp alatt is kipróbáltam vista alatt ugyanez. Egyébként egy alaplapra integrált attansic l1 gigabit hálókártyáról van szó. Driver frissítést próbáltam. És most jön a legjobb linux alatt tökéletesen megy böngészőben,letöltés közben mindenhol. Most is így használom.
Ötletek? -
nahat ilyen am nincsen!!!:S....
Van egy Eurocase 400W-os tapom amit beraktam most FSP 450W helyett es mar nemirja ki,hogy nincs rakotve a grafkartyara a dugasz...szntem hagyom bent ezt...de mi lehet a baj a masikkal???
atalakitoval is probalkoztam de azzal is csak Eurocase-nal ment rendesen... -
valószínű hogy Vistád van fenn és megy az indexelés szolgáltatás... -
Attól függ hogy menyire komoly karikat teszel bele..
nekem a két 4850-es karival enermax liberty 500w-al a kártya tövénél teljes terhelésnél 11.72V-ra esik vissza a fesz 12.14V-ról nézek valami erősebet pl.: corsair psu-750tx-et, a két táp egyébként kb ugyanannyiba kerül most... -
mente #40148 Sürgős segítségre lenne szükségem!
Toshiba Satelite A35-S159 típúsú laptopomon próbáltam a Windows XP-t re-installálni, de a gép 5-6 perc múlva mindunantalan kikapcsol. Tudna valaki használható segítséget adni?
Próbálta a neten keresni a problémáról, egy angol nyelvű honlapra el is jutottam, ua. problémát írták le, de válasz nem érkezett rá. (A honlap webíme: http://www.experts-exchange.com/Hardware/Laptops_Notebooks/PC_Laptops/Q_22984000.html?eeSearch=true)
-
xtimer #40147 viktorral egyetértek,beviszed kompletten a gépet,állítsák be 16X sebességre ha még azóta is 4X-esen megy.nem emléxem már a configodra,de 450W-s tápnak bírnia kéne =) -
xtimer #40146 fura én még sose hallottam olyan problémáról hogy melexik vlaakinek a HDD-je,pedig vannak winyó coolerek :) -
pacclacc #40145 Miért van az, hogy a winyo folyamatosan tölt mikor nem csinálok semit? Agyamra megy a karregés :S Höfok el megy 40ig is -
nem emlékszem pontosan, de asszem h 50fok fölött szokták azt mondani h már nem jó neki, a 35 teljesen korrekt érték -
Orionk #40143 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hard disk-ek azok meddig melegedhetnek fel.
A processzorokat a BIOS általában lekapcsolja, ha elérik a 80 fokot, mert aztán már problémák lennének.
De a vinyóknál ez a hőfok, amelynél már megy a károsodás, az hány fok? Az én vinyóm általában 35 fokos. A procim meg 45 fokos.
Előre is THX -
Hát figyelj,vidd be a te gépedet és abban teszteljék le!Ha nekik jó volt,de a te gépedben rossz,akkor a gépedben lehet rossz valami alkatrész. -
mar leteszteltek es aztmondtak,hogy a kartyanak semmi baja...akk most mivan? -
Elsőre aztmondtam volna,hogy nicns rádugva a kártyára a csatlakozó,de azt írtad rajta van.Ha garis vidd vissza és nézesd meg. -
Rick4U #40139 típusa : HP Deskjet 3920 -
Rick4U #40138 Hello! Egy olyan problémám lenen h havernak baj van a nyomtatóval . Újratöltette a tintapatront benne de viszont beletette mikor hazament és nem jelez ki tintaszintet se és kihoz egy sárga háromszöget alatta szval nem használja a patront :S Lécci segítsetek please -
elirtam bocs...nem 428W-ot hanem 458W!!! -
azus lehet,hogy mar nembirja el a tap ezt a gepet???...mert most sok neon van rajta es a merom azt irta,h a gep 428W-ot vesz fel konnektorbol(mindent fullra terheltem) -
mindig valami VPU Recover hibaja van Crysis alatt....utanna megy rendesen csak szaggat..:S -
YOU HAVE NOT CONNECTED THE POWER CABLE TO YOUR VIDEO CARD.PLEASE REFER TO THE 'GETTING STARTED GUIDE' FOR PROPER HARDWARE INSTALLATION.
Emberek ez a bajom...a kartya megy es ravan dugva pedig a csatlakozo...
XV HD3850 256MB....FSP 450W
Bios editor irja ezt ki...tenyleg nemkap rendesen aramot???
megjegyzem mikor nagy terhelest kap a VGA akkor kb 20 perc utan elmegy a kep majd visszajon a catalyst hibauzenettel. -
Amikor még gyakorlaton voltam,rengetegszer szívtam ilyen hibákkal,de ez csak az Asusnál volt.Nekem ugy sikerült megoldani,ahogy azt a #40129 hozzászólásban már leírtam.Nézd meg nem-e kivan lazulva a hangkártyád! -
elindítottam megint az instALL-t
telepít, újraindítja magát, majd kiírja hogy installation completed!
és mégis ott van mögötte az ablak hogy installed version: none
nincs hang :S
áhh nemtom mivan D% -
Ha már nincsen kérdőjel,akkor elvileg fel van telepítve minden!
Nézd meg,hogy van e hang a gépeden. -
szia!
köszi a tippet, megnéztem (egyszer már láttam ezeket a kérdőjeleket), de most nincsenek ott. :D
[de lehet h vak vagyok, megnézem mégegyszer]
még egy kérdés: nem lehet, hogy biosban le van tiltva esetleg? -
Szia!
Próbáld meg így :
Jobb klikk a Sajátgépen-->Tulajdonságok-->Hardwer-->Eszközkezelő-->és ahol látsz egy sárga kérdőjelet,arra kattints rá,és ott elvileg lesz olyan hogy driver keresése,instalálása vagy valami ilyesmi!
Sok sikert! -
hopp várjatok használtam a keresőt és találtma valakit akinek ilyen problémája volt szintén. :) -
sziasztok!
újratelepítettem a vindózt és amikor fel szeretném telepíteni a chipsetek után az audio drivert, akkor valami olyasmit ír ki hibaüzenetként, hogy a "driver telepítése sikertelen !!"
ilyet ír ki legelőször
kép
másodszori próbálkozásra írja ki a fentebb említett mondatot.
mi lehet a baj? D:
[gyári cd-ről és internetről letöltött változattal több verziószámmal is próbáltam, semmi] -
Hallod haveromnak is pont ez volt a hibája a múlt héten. Bekapcsolta a gépet az meg kikapcsolt pár mp múlva. Kért tőlem tápot nem az volt a gond. Akkor biztos alaplap megvette az új gépet összerakta és ugyanaz a gond. szétkapta a ház bekapcs gombját és be volt ragadva azóta nincs semmi gondja. Szerintem erre senki sem gondolt volna hisz nem egy szokványos dolog. -
BIZ0906 #40125
-
MEGOLDODOTT a gepem problemaja... HIHETETLEN!!!!!!
ha emlekeztek ra kb 2 hettel ezelott irtam hogy a gepem ujraindul magatol a winfosbol.. neha a biosbol..szal mindig mashonnan.
azt hittem hogy az alaplap, rendeltem masikat, de nem az volt. megneztem a ramokat, a tapot egyik sem segitett. akartam szerezni processzort de a nagy amerikaban mar senki nem arul sima ddr, sima single core procikat nomeg olyan alaplapot sem ami ezekhez jo.
szal elegem lett az egeszbol, elmentem bevasarolni, osszetettem egy zsir uj gepet, dual core 3ghz, 4 giga ram, uj tap, uj minden kiveve a haz. dvd iro es a merevlemezek....
es ugyan azt csinalta!!!! ki be kapcsolgatott! azt hittem megorulok, komolyan fekudtem a foldon a gepem mellett es tanacstalanul bamultam a falat foleg hogy elbasztam egy ember havi fizeteset es nem jutottam elorebb.
sztan akartam venni uj vincsiket, de havernak volt sata vincsije es azzal sem ment. szoval tuti hogy a haz!!! mar gondolkoztam milyen hazat vegyek ma de eszembejutott.. mi lenne ha siman lehuznam a RESET switchet az alaplaprol??? lehuztam, a gep mukodik............................ faszan!
azt hittem fejbelovom magam hogy mindezidaig emiatt baszakodtam :) -
Helo!
Olyan kérdésem volna, hogy notebook-t cseréltem és lekéne mentenem az adatokt a vinyóról. Ugyebár a régi 2,5"-os IDE-s HDD-khez volt egy feszültség átalakító, mert nem ugyanakkora feszt. kaptak. Az átalakító úgy nézett ki, h a szabvány 4 kábeles molex-ből(piros, fekete, fekete, sárga) csinált egy 2 eres csatit (piros, fekete). De ebben már sata-s van, és sata-nál nem kell valamilyen átalakító? mert ugyan a sata-knak szabvány tápcsatlakozójuk van, ugyanolyan a 3,5" meg a 2,5"-nek, de nem kell neki kisebb feszültség? nem sül meg a vinyó ha rádugom a normál 3,5"-os tápját? kösz