64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Nekem samsung van és egy fos:D -
slevai #40681 Üdv! A problémám a következő: adott a laptopom (asus a9rp) illetve egy 4 gb-s microsd hc memória kártya. adapterrel próbálnám sd-ként működtetni benne, de a kártyaolvasó absz nem reagál. 2 éves a gép. engem az érdekelne, hogy valamilyen úton módon meg lehet e oldani, h a kártyaolvasó sdhc-t is olvasni tudjon. ha vki tud vmit kérem segítsen, ezen a címen: [email protected]
előre is köszönöm szépen -
Nec vagy Pioneer, Samsungot még véletlenül se vegyél :D -
csgj #40679 Szasztok! Most laptopon írok, mert nem indul el a PC-m... -.- Volt egy kis áramszünet (és közben persze ment a gép), és azóta hiába kapcsolgatom a power on gombot, nem indul el semmi. A venti se pörög, nincs semmi hang.. SEMMI! (a tápomnak meg nincs power off/on kapcsolója) -
Petyus1994 #40678 Csak az a baj hogy nem találom azt a cd-t
-
szerintem az integrált... -
Petyus1994 #40676 Nem az,nVidia nForce-s valami :D -
Ha integrált akkor az alaplapi driver cd-n fenn van a driver hozzá. Amúgy meg az everest nevű progival meg tudod nézni. Amúgy minden drivert feltettél már hozzá az alaplapi cd-ről? -
Petyus1994 #40674 Hali!Gondban vagyok. Most telepítettem újra az xp-t és csatlakozni szeretnék a netre csak valamiért nem tudok.Valami hálózati driver kéne .Csak nem tudom megnézni milyen tipusú a hálozati kártyám .Aki tudja hogy kell kérem irjon előre is köszi. :) -
Ha jól értem nem tudod a VGA-d pontos nevét. Mi sem egyszerűbb gépház levesz és elvileg a bordára rá van nyalva a gyártó, plusz egy kis címke (ragasztott papírdarab) van a nyákon a másik odlalon amira rá van írva pontosan gyártó/márka/típus és így mér könnyű hozzá drivert szedni. De ahogy Killer2 is írta előbb alaplapi driver fel mert különben nehéz móka lesz feltenni :) -
Ha jól olvastam, akkor új az XP. Annyi vna, hogy nem ismer fel semmit. Nekem ilyenkor még a net sem működik, mert a lan portokat vagy mifenéket sem ismeri fel. Nézd meg, hogy milyen alaplapod van és keress neki egy chipset drivert, meg mindent, ami még kell. Ha a videokártya vagy a hangkártya alaplapi, akkor annak is az alaplap gyártójának a weboldalán keress drivert, ha az külön van, akkor annak is a saját gyártójának az oldalán keresgélj. Ennyi az egész. -
pontpati #40671 jah rajta vagyok. köszi -
Jelenleg van 2*1GB RAM-om DUAL-ba mennek. Szeretnék bővíteni. Hogy érdemes? 1db 2GB-os vagy 2db 1GB-os? Én 1db 2GB-osra gondoltam. -
pedig driver probléma lesz, azt a cd-t kéne megkeresned vagy pontosan megtudni a típust és letölteni hozzá a drivert -
pontpati #40668 korrigálok: illesztőprog csak a vidkarihoz nincs, félreértés ne essék -
pontpati #40667 kulabá: az hogy nincs illesztőprogram (egy deka se) a gépen. és ezért videokártyát sem lát. illetve egy ismeretlen eszközt aa videovezétlők között.
jah plusz finomság, hogy ha esetleg a telepítő cd lenne a megoldás, akkor az sincs meg, mer valaki lenyulta. letöltött dirvert meg ecceruen nnem tok feltenni.
kösz killer, próbálom.... -
Szerintem inkább NEC :) -
Pioneer DVR-116D -
DarkS #40664 Sziasztok.
Lenne egy kérdésem nagyon nem értek hozzá ezért kérdem.
Annyi lenne az egész hogy mien tipusú Írót vegyek ami persze dual layert is tud irni.
Persze az ár is fontos én kb 5000-10000 ezerig gondolkodom.
Ha ennyiér találok/tok normálisat azt megköszönném.
Elöre is THX -
nem lehet frissiteni az illesztoprogramot (mert nincs ugye),
mi az h nincs? -
Most hangkártya vagy videokártya? De mindegy is, mert csak fel kell tenni az illesztőprogramot. Ha alaplapi a kártya, akkor meglesed, hogy milyen az alaplap és a weboldaláról leszeded az illesztőprogramokat, ha nem alaplapi, akkor meg a gyártó oldaláról tudod leszedni. -
pontpati #40661 joh
ennyire nem vagyok lammer
az everest nem lát karit, az eszközkezelős sárgakérdojelnél emg nem jutok tovább.
nem leht frissiteni az illesztoprogramot (mert nincs ugye), és nem tudok semmit tenni, mert egyáltalán semmilyen adat nincs, csak unknown meg ijen semmis dolgok.
kajak nem lát videokarit a rencer.
azt meg nem akarom elhinni hogy megoldhatatlan, mert képet ád. hiszen most is azt nézem ügye.:)
..na ja. ha nem ért valaki valamit akkor logikázik. -
Sajátgép -> jobb egér /Tulajdonságok/Hardver/Eszközkezelő
Itt nincs valami ami mellett sárga felkiáltó jel van? -
Kapanyaminyoka #40659 Üdv
A következő lenne a problémám: Újratelepítettem a Win. Xp-t és minden jól működik rajta kivéve a azt hogy nincs semmi hang.
Na most bios-ban nem tok semmit állítani. Szerintem a hangkártya is jól van csatlakoztatva mert akárhányszor törlöm az eszköztárból a Win. egyből felismeri, és a drivert is feltom rá pakolni csak hogy utána nincs semmi hang. olyan mintha nem is lenne rajta hangkártya, mert még a hangszabályzóban is minden szürke.
Egyébként egy Fujitsu Siemens A1650g laptopról van szó Realtek Ac97-es hanggal
LÉgyszi ha tudtok segítsetek nekem, elöre is köszi -
Windows telepítés megvolt? -
Hát max kell 2 gép 2 darab utp kábel, ha szabályos akarsz lenni akkor csavart (ezzel kötöd össze a gépeket a routerrel LAN1 illetve LAN2 csatlakozójával) és még egy darab utp amivel a routert meg a gépet kötöd, de ha a modem és a gép utp-vel kötve akkor azt megspórolhatod :P. Szűrűből jóféle? :D Még sosem vettem vaterán láttam 800FT-ért elvileg egy kis doboz nagyon drágát nem érdemes venni szerintem. Routerből meg ami ajánlani tudok már 2-őt állítottam be és nagyon tetszik a TP-Link 542G. Wireless így ha valaha is valamilyen wireless eszközt veszel nem lesz gond az üzembe helyezésével. KB 5-6000 FT-ba kerül külföldi és magyar fórumokon is nagyon dicsérik. Nagyjából ennyire lesz szükséged ez egy laza 8000-ből meg is van :). -
pontpati #40656 a magyartalanságért+hejjesírási hibákért extra bocs -
pontpati #40655 jajj de sok a panasz...
nekem is vane gy kérdésem.
visszaolvastam egy kicsit, de nem találtam hasonlo kérdést, ugyh bocs ha már volt ijen jellegu problémát..
van egy 2400as szerias ati kartya a gépben, de a gép nem tud rola. letoroltem ugyanis a drivert egy korabbi probléma felgöngyölitése fojamán. hiba volt. azota a gép nemlát kártyát és ha megfeszülök se tudok uj drivert telepiteni ugyanis "not found hardware for the driver". vagymi. gáz a hejzet, mer emugy régi a gép és kukába dobhatnám már és holnap veeszek ujat, de ez a probléma idegesyt és megoldást fogok rá találni.
remélem itt..
köszönöm ha valaki ir.
ha nem, azt nem. -
Fery21 #40654 Hello Mindenki!!
Lenne egy olyan problémám, hogy a gépemen akadozva fut szinte minden játék! Tehát nem szaggat csak néha mondjuk kb 2 percenként ugrik a kép. Tudna valaki ebbe a problémában segíteni?
A gépem.: MSI K9N Neo Ve alaplap, AMD 6000+ proci, MSI 8800GT, 3gb ram van benne illetve egy 160gb ide vincsi. -
szeryo #40653 Üdv!
A gondom hogy játék alatt nem szol az 5.1 .CSak sztereoban.filmeknél minden rendben az ac3 müködik.Realtek alaplapi hangkari legujabb driverrel.Probált játék crysis,far cry,cod4,r6v.Nemigazán ide illik a kérdés de másik aktiv forumot nem találtam és a probláma már eléggé idegesitővé nötte magát.Aki talákozott ilyesmivel at segithetne.Vagy vegyek egy audics hankarityáz az megoldás lenne?Eax?
üdv. -
Vardar #40652 Most még egyelőre az alapanyagok beszerzésénél tartok:D Akkor sima net kábel? Routerből milyen a jó? És szűrőből? -
Mr FireFox #40651 Üdvözletem!
Nos. Egy olyan kérdésem lenne hogy tud-e vki olyan programot amivel tudok vinyót partícinálni. partition magicat már próbáltam... 8.0-t nem tudom feltenni, 7.0-hoz meg nem találok crack fájlt.
Előre is köszönöm! -
hamedyyyy #40650 légy szíves segítsetek!
A Flashfxp-ém lejárt és ha tudtok olyan letölő proframot mint ez, légszíves kűldjétek el a nevét!
Köszönöm:
Zoli -
Direkt0x #40649 Hi all
Kellene 1 kis help.
Tesóm gépével van valami baj.
Ma újraindult, és azóta nem jön be a kép.
A ventillátorok felpörögnek, de nem csinál semmit.
Nem is butol, meg semmi.
PLS HELP -
Hello
Először ahogy tmisi is mondta egy szűrőt kell beszereltetni vagy te magad beraksz egyet nem nagy kunszt :) de tessék a szolgáltatónál háborogni hogy rakjanak már be egyet. Onnan egy router beszerelése nem nehéz. A modem-et összekötöd a routerrel (Router wan portját a modem utp kimenet portjával) majd a routerre UTP-vel rákötöd a géped. A konfigot pedig itt már leírtam egy másik embernek is. A router admin felületére pedig a kézikönyvben leírt IP cím illetve felhasználónév/jelszó-val tudsz beléptni. Sok sikert ha kérdés van tedd fel bátran -
Vardar #40647 Aha. Én is routerra gondoltam, csak halvány lila gőzöm sincs a működéséről/beszereléséről/használatáról:D -
tmisi #40646 Hát oda kellett volna adniuk vmi szűrőt, nekem Inviteles van (volt Hungaroteles vonalon) és nem zavarja a telefon.
Összekötni (mármint hogy lássák egymást) azt nemtom hogy kell, talán az egyiket szerverré kell vagy mi. Nekem routerrel van elosztva a 2 gép, a routerbe van az IP és a bejelentkezési jelszó, ergo állandó kapcsolatként működik. Ez a legcélszerűbb megoldás sztem a net szétosztására. Vannak vezetéknélküli kivitelek is. -
rothenberger #40645 Üdv!Esetleg olyan mint SIW (System Information for Windows)? -
Vardar #40644 Sziasztok!
Megkaptam az a kitüntető feladatot, hogy az itthoni 2 gépet kössem össze, a netet megbontsam 2 fele. Nekem azonban halvány lila gőzöm sincs, hogy hogyan kell ezt csinálni. 1 Mb-s a net és még nincsen különválasztva a telefontól (ha felveszik/leteszik megszakad a kapcsolat). Hogyan kellene ezt megoldanom? Milyen kábelek, elosztók kellenének? Mondjak valamit a gépekről? -
SkylineGTR #40643 azt én is hallotam, hogy sokat levisz a memóriából